Tak til faderhuset !

Tak til faderhuset ! UdMedNasserne
... og lad os SÅ få ryddet ud i det ungdomshus!

Det kan ikke være rigtigt at den private ejendoms ret ikke gælder hvis folk bare truer med vold og ødelæggelse.
Jeg har ikke noget mod kultur, og hvis de unge havde ret til huset ville vi vel heller ikke støtte op om at andre besatte huset.

UD MED DEM !.

*suk* .......
Det er godt ok trist at læse sådan noget.

Man kalder det dumhed hink
Hvilken idiot siger nej til 15 mil., selvom huset kan være intet værd. Hele sagen har intet at gøre med om den private ejendomsret brydes, for der er jo ligesom en fond der er gået ind og har tilbudt at købe huset. Nu kan hende den religiøse tosse være delvist skyld i at der bliver uroligheder, bare fordi hun står fast ved sine principper. Og det er næsten det værste ved det. Hun har ingen god grund til at sige nej til 15 mil. kr., da hun bare mener at man ikke skal kunne bo i et hus man ikke selv ejer. Det kan jeg være enig med hende i, MEN NU ER DER JO LIGESOM NOGEN DER HAR PRØVET AT KØBE HUSET, og det er endda til enorm overpris. Nu kan hun som sagt have en stor del af skylden for, at autonome fra Europa kommer strømmende, bare fordi den gamle krampe er urokkelig i sine "oh så vigtige principper". Hun kunne sgu have købt 5 andre huse for de penge, men når en mølædt krage har sat sig ét i hovedet, så er hun åbenbart urokkelig.

??? Ryd lortet
Nu har jeg aldrig hørt værre!
Ejeren er sin gode ret til at sige nej til et hvilket som helst tilbud.'
Nu kan det kun gå for langsomt med at få ryttet huset for de nasserøve, de skal bare være glade for de lever i et så tolerant land som Danmark.
Så kan Christiania ryge i samme tur.

"man"? Demokrat1
"Man" ... mener du dig selv og dine ligesindede? Så skriv DU

DU kalder det dumhed, JEG kalder det mod og tegn på, at der endnu er mennesker, der ikke er til fals for penge.
"den religiøse tosse". Havde du også sagt sådan, hvis det havde været en muslim? Næppe. Dem skal "man" (=politisk korrekte) nemlig vise respekt!

I sin gode ret ja! hink
.. men derfor behøver de ikke være så naragtigt dumme, at provokere til problemer, når de står med løsningen på problemet, samt en ekstra gevinst i hænderne. Samtidig ville de unge så heller ikke være "nassere" længere, som du så fint kalder det.

Bland dog andre religioner udenom hink
Kan du skrive et indlæg uden at kritisere islam? Det er simpelthen tyndt den måde du hagler folk ned på. Kan du ikke prøve at skrive noget konstruktivt bare engang imellem, i stedet for bare at svine til. Og jo, ligegyldigt hvilken religion det handler om, og det var en tosse, så ville jeg sgu kalde en spade for en spade. Som jeg har skrevet til dig i et andet indlæg, så prøv at forklar mig hvorfor det er smart at spille krigshelt for samtidig at opildne til ballade. Det er jo ikke første gang de gør det. Det første var at de købte huset, og det andet er at de ikke vil sælge. Jeg ved de er i sin gode ret til det, men hvorfor ikke tage imod pengene, og købe noget andet. Tosserne vidste jo at der ville blive problemer da de købte huset.

(argumentere [HgumænZteOP] verb. -r, -de, -t 1. argumentere {for/imod} ngt fremføre argumenter for /el. imod noget d argumentere for noget · argumentere imod forslaget · jeg gider ikke argumentere med dig)

Ja, oh den dumhed hink
Nu er forskellen jo så, hvilket der åbenbart er få her der har fattet, at da Englænderne i sin tid stod fast på sine principper, så var det for at skabe fred. Ellers var endnu flere højst sandsynligt døde.
Det Faderhuset gør ved hjælp af deres principper er, at opildne til ballade på grund af simple principper, hvilket er ekstremt dumt når man står med nøglen i hånden, plus en god sum bagved.

Jeg har aldrig sagt at man ikke skal have principper, men bør man ikke være en smule voksen og tage imod et så godt tilbud, og få sagen ud af verden?

Man undres mig-katie
Jeg mener at have haft en debat under denne tråd, hvor jeg svarede Lady-in-Red.
Men den er væk!

Det undrer jeg mig bare lidt over :0/

Jeg går ud fra at det er LIR herself der har slettet sine indlæg, og dermed er mine svar fulgt med i skraldespanden.

Det er vel nok modigt LIR, eller snarere hyklerisk!? Når man er ved at løbe tør for argumenter, så tager man bare halen mellem benene?

Jeg vil fremover være påpasselig med at svare LIR på hendes provokationer, og sørge for at lægge mine indlæg således at hun ikke kan slette dem.