Tandlæge i udlandet

Tandlæge i udlandet finnbrygger
Jeg er desværre kommet i den alder, hvor mine tænder er begyndt at koste en del penge. Jeg har altid haft meget stærke tænder, men de senere år er det gået sådan, at jeg skal i snarlig fremtid have et par implantater indsat og også lavet en krone. Dog synes jeg, at priserne herhjemme på tandlæger er noget hidsige, og derfor overvejer jeg at køre til Flensburg. Der skulle bo en dansk tandlæge. Nogen der har erfaringer med tandlæger i udlandet?

Tandlæge i udlandet cali
Tag en tur til Polen i stedet, kan anbefale denne tandlæge i Stettin - høj kvalitet og fair priser. Tæt på den tysk/polske grænse. Send en mail med hvad du skal have lavet og tandlægen vil give feedback på ca. priser og tidsrum for behandlingen.

http://www.amber-dent-med.pl/

De taler engelsk og tysk.

Mail: biuro@amber-dent-med.pl

Har selv haft denne tandlæge i 10 år og kan varmt anbefale behandling der.

Hilsen C.

Tandlæge i udlandet Janina
Kære Finn

Jeg er tandklinikassistent, men arbejder ikke på en bestemt klinik. Jeg er dansker men bosiddende i Sverige, så jeg synes godt jeg kan give et objektivt svar.

Der er masser af dygtige tandlæger i udlandet, som kan ordne dine tænder billigere end i Danmark. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på:

Ikke samme standard alle steder:
Jeg har set mange patienter, som i udlandet har fået lavet behandlinger som man ALDRIG i Danmark ville godkende. Helt og aldeles uforsvarlige løsninger, som folk (selv om de har sparet noget) har spenderet mange mange penge på. Der er stor forskel på hvad der anses for at være god tandlægepraksis og som almindelig patient kan det være meget svært at gennemskue om det tandlægen laver, er forsvarligt.

Ikke samme kvalitet:
Selv indenfor Danmarks grænser, er der også stor forskel på f.eks. prisen på en krone. Nogle vælger at spare på omkostningerne til den tekniker der skal fremstille kronen, og får den lavet i f.eks. Kina til en meget lav pris. Dette kan for så vidt være godt nok, men undersøgelser har vist at det materiale der bruges, i mange tilfælde ikke er lige så stærkt. Altså, får man tit hvad man betaler for. En helt almindelig plastfyldning, kan også variere meget i kvalitet alt afhængigt af hvilken type plast der er brugt.

Ikke nogen garanti:
Hvis du vælger at rejse til Langbortistan, så husk at du skal tilbage til Langbortistan hvis der skulle opstå problemer efter behandlingen. Nu er det jo ikke sikkert at man har de samme normer for den slags i Langbortistan og måske siger tandlægen bare "Det var ærgerligt!" og så står du med håret i postkassen. Så er alternativet måske at betale for samme behandling en gang til - eller værre endnu - måske er du nød til at gå til en dansk tandlæge (da du nu ikke længere har tiltro til Langbortistan-tandlægen) og betale det dobbelte, for at råde bod på fejltagelserne.

Hvis man har taget dette i mente, synes jeg helt klart man skal overveje billigere tandlægebehandling i udlandet. I særdeleshed i vores nabolande, hvor man nogenlunde kan gå ud fra at standarder, kvalitet osv. er tilfredsstillende. Jeg mener at det er ALT for dyrt at gå til tandlæge i Danmark og jeg har svært ved at forstå det tandlægebehandling ikke er dækket af sygesikringen. Hvis jeg har ondt kan jeg gå gratis til lægen, hvis det viser sig at jeg har kæbehulebetændelse, men hvis det viser sig at det er min tand der er problemet, så skal jeg betale. Det er samme sted jeg har ondt, men der er stor forskel på prisen!

Jeg kan se at dit indlæg ikke er helt nyt, så du har muligvis være til tandlæge - men det kan jo være du kan bruge mit svar til en anden gang! [:)]