TANDLÆGER, det KAN da ikke være rigtigt!!!

TANDLÆGER, det KAN da ikke være rigtigt!!! Anonym
min far har haft en sygdom i tænderne og det gjorde, at han mistede alle sine tænder. Han har derfor haft protese altid. Men her for nylig invisterede han i en ny protese. Det kostede ham 30.000! Men protesen passer ikke særligt godt. Han får underbid af det og tandlægen vil ikke lave en ny.
Hvad gør man i sådan en situation? Kan man ikke få hjælp nogle steder? Plus at han har betalt for noget andet, som han heller ikke har fået og tandlægen vil ikke give ham pengene tilbage. Det kan da ikke være rigtigt!!! Hvad gør han?

Find en advokat ! Træt af tandlægen
Jeg har oplevet flere (de har været kunder hos mig) særdeles dygtige tandlæger, især er de dygtige med kuglepennen til fakturaskriveri. Men klager man er fanden løs. Find en advokat og giv den flabede tandlæge, hvad han trænger til. Når nogle bestiller håndværk hos mig, har jeg efterhånden lært, at se mig godt for, hvis der er tale om tandlæger. Ikke alle, men mange er meget klogere end alle vi andre tilsammen.
I dag, hvor jeg er 43 år kan jeg se tilbage på 27 dejlige år med samme tandlæge. Hun er hamrende dygtig, høj serviceniveau og passende betaling, hvad stiller jeg mon op når hun holder op en gang ?
Gebis, tænkte jeg. Men det er vist ikke løsningen, efter hvad din far har været ude for.
Pøj,pøj med det hele. Og husk nu at give fjolset med grovfilen.

mig, der skrev indlægget Anonym
Men så skal han til at betale for advokat også og de er dyre. Det er det skæve i samfundet, ligesom hvis man går til en plastikirurg, så har man heller ingen rigtige klagemuligheder.
Så nu går min far uden tænder i munden. Det er ret synd for ham.

- lidt underligt Mee
- at din far som tandløs går til tandlægen. Det ville være bedre med en klinisk tandtekniker, som er specielt uddannet til, at lave proteser.
Klager over sundhedspersonale, dermed også tandlæger og kliniske tandteknikere kan du lave her
http://www.pkn.dk/saadanklagerdu/

30.000 kr lyder også lidt horribelt for en standardprotese, selv med de offentlige tilskud der findes

- held med klagen

Ganske rigtigt Træt af tandlægen
Rigtigt, advokater er dyre. Ligesom tandlæger.
Hvis din far har givet kr 30.000,00 for noget, der volder ham smerter og faktisk ikke dur, har han da en god sag. Hvis tandlægen ikke er til at snakke med, så skriv. Henvend dig evt i den gratis advokathjælp. En advokat kank hurtigt sige om du har en god eller dårlig sag. Kr 30.000,00 er mange penge. Hvis jeg som håndværker laver et badeværelsesgulv, hvor vandet ender i hjørnet, kan du være helt sikker på jeg kommer til at lave det om, når det nu ikke virker. Samme regler må gælde tandlæger og alle andre.

forbrugerrådet mutter
gå til forbrugerrådet (hjemmeside http://www.fbr.dk/) og klag i stedet for - de har advokater, der kan hjælpe dig. Du har returret iflg. købeloven hvis det ikke passer. Klag også til Tandlægeforeningen (hjemmeside http://www.dtfnet.dk/dtfapp/plsql/dtf_menu2.dtfnet) og spørg der om de kan hjælpe dig med noget.
Du kan også gå til en anden tandlæge og bede ham/hende om at hjælpe dig - hvis skaden er stor, kan du være heldig, at de vil hjælpe!

Held og lykke med det - du skal nok få noget ud af det!! Det er en fejlbehandling og det skal laves i orden!

Rigtig godt råd. Træt af tandlægen
Sådan må det være. Det er nok snarere den vej man skal, og ikke som jeg foreslog :o)

tak Anonym
Jeg prøver, tak for råddene