tandpine

tandpine anonym
Jeg har tandpine .Fik tanden ordnet,men tandlaegen sagde,at muligvis hvis ikke tanden falder til ro,skal den enten rodbehandles eller traekkes ud.Hvad er bedst? Jeg er overhovedet ikke bange for tandlaegen,men blot i tvilv om,hvad der ville vaere det bedste.Det foeles underligt oppe ved mit oeje nu.

kommer an på manden1
2 ting.
1/ hvor mange penge har du, da en udtrækning er meget billiger.
2/ er det en synlig tand, eller en kindtand, en synlig tand, brug penge på en rodbehandling, er det en tand der ikke ses når du smiler, ja så ud med den.

det er den anonym
bageste kindtand i overmunden og ikke synlig.Pengene har ingen betydning.Skal den stadig ud? Jeg har blot ikke lyst til knas med en dum tand.

svar. klinikassistent.
Det er jo bedst at beholde sine tænder, hvis det er muligt.
Måske generer det ikke, at denne tand bliver trukket ud. Men hvad hvis der sker noget med nabotanden om nogle år...kan du så undvære den. ?
En rodbehandlet tand, er en skrøbelig tand, da den ikke får blod og ilt mere.
Det gør at man ofte må lave en krone på tanden efterfølgende.
Flere tandlæger er blevet opmærksomme på, at en rodbehandlet tand, afgiver toksiner (giftstoffer), og nogle mener at det kan være skadeligt for kroppen.
Så det skal du også tage op til overvejelse.

Prøv at stille dit spørgsmål her Anonym
http://www.tandogmund.dk/

tak for svar anonym
og dine oplysninger vedr.tand.Jeg har ringet til tandlaegen og han vil gerne se mig mandag morgen kl 10,saa det blir godt at faa gjort noget ved det.Jeg har en rodbehandlet tand allerede,det er en fortand og der har jeg faaet sat porcelaens veneer paa(faktisk de fire fortaender),men jeg har besluttet mig til at faa den dumme kindtand ud.Jeg er ikke bange for tandlaegen. Tak endnu en gang. K.H Anonym.