Tanker om at prøve med en mand

Tanker om at prøve med en mand always_h
Jeg er 34 år og har i mange år gået med tanken om at prøve sex med en mand. Jeg har en kæreste som jeg har meget fræk og dejlig sex med. Umiddelbart har jeg ikke planer om at fortælle hende om mine tanker, da jeg vil være ret bange for hendes reaktion. Jeg har chattet lidt på ofir, og det lader til at være nemt at komme i kontakt med en mand hvor man kan få afprøvet tankerne. Er der nogen gode råd og evt. nogen som kunne tænke sig at dele historien om deres første gang med en mand ?
Det skal naturligvis være sikker sex !

Det ultimative for mig ville nok være et par hvor begge parter er rimlig normale og ser ok ud. Det må være vildt frækt med sex med en mand mens hans kone kigger på og er med :-))

Lyder spændende hjerter2
Det lyder som lige det vi længe har gået og talt om......
Vi er et par i 40érne - "velholdte" og sportstrænede, der har lyst tilat prøve denne fantasi. Han har altid haft lyst til sex med en mand og hun tænder på tanken at se ham dyrke lækker sex - måske også være med.
Vi tænder - går du?

Jae always_h
Der er slet ikke tvivl om jeg hellere ville prøve hvor der var en kvinde indblandet... Tror jeg på en eller anden måde ville føle det mere trygt. Giv mig et hint hvis i har lyst til at vi skal skrive lidt sammen..

Vi har ikke mistet lysten.... hjerter2
...så vi vil meget gerne skrive videre.
Vi har ikke ret meget erfaring i at skrive her, men skriv din e-mail, så skriver vi fluks tilbage - er det OK.

Hej så længe!

...lyder spændende always_h
Det kilder jo nærmest i maven ved tanken :-)

jeg har lige en anonym addresse i kan skrive til til at starte med: always_horn@hotmail.com

Vi skrives ved