Tatto i aalborg

Tatto i aalborg phoenix82
Jeg har snart tænkt mig at få en tatovering af en drage der skal fylde hele højre arm. ingen kinekisk, ingen tribal. skal være en ægte eventyrsdrage. Tænkte på om nogen kan henvise til en der kan lave den så perfekt som muligt i aalborg? eller andre steder der mere værd at tag hen?

Hej Phoenix Dweeb
Jeg har ærligt talt ingen erfaring med tatovørerne i Aalborg. Men i mangel af hjælpsomme sjæle med lokalkendskab, vil jeg alligevel forsøge at give dig lidt råd med på vejen.
Jeg har derfor tilladt mig at søge lidt på nettet, i håbet om at kunne finde noget brugbart. Artistic Tattoing (artistictattooing.dk) og Tatto-Birger (tattoo-birger.dk) syntes at være to steder der bliver nævnt i diverse fora.
Efter at have kigget på deres hjemmesider er mit bud at begge steder faktisk er ganske fine rent teknisk. Jeg er nu ikke super-vild med nogle af dem (rent kunstnerisk/kreativt), men hvis jeg skulle vælge så ville jeg nok satse på Tattoo-Birger. Problemet er bare at det ser ud til at man skal være meget "over dem" mht. design og placering. Hvilket hurtigt kan blive et problem, da du næppe har den store erfaring med den slags (ihvertfald ikke i samme udstrækning som man bør forvente ens tatovør har) [:)]
Men som sagt, skal det være i Aalborg og skal det være én af de to, så ville jeg vælge Birger.

Det er så godt nok kun min personlige mening og jeg har som nævnt absolut ingen erfaring med Aalborgs tatovører. Så det bedste råd jeg kan give dig er faktisk at tage sagen i egen hånd. Du må simpelthen finde ud af hvad der ligger af tatovører i Aalborg og så ellers kigge på det de har lavet - de fleste butikker har en hjemmeside og de har alle mulighed for at vise dig eksempler på deres arbejde. Skulle det ikke være muligt at se billedeksempler af det de har lavet, så har du ihvertfald en god grund til at vælge den tatovør fra.
Det vil endvidere være en fordel hvis du kan se nogle tatoveringer de har lavet som er relevante for netop din tatovering. Dvs. det nytter ikke noget at se en masse billeder af alt muligt tribalfis de har lavet på fulde nordmænd når det du skal have lavet er en eventyrdrage (i farver?).
Men ellers så er det bare med at studere billederne nøje - er linjerne lige og jævne? Er farverne/skyggerne jævne? Ser tatoveringerne flotte ud (ja mange glemmer tilsyneladende det punkt!)? Laver de frihåndstegninger eller er alt bare flash og aftegninger?
Kort sagt: du hænger på skidtet resten af dit liv, og du skal derfor ikke sætte dig i stolen før du er helt sikker på at tatovøren også kan lave lige netop DIN tatovering [:)]

Personligt sværger jeg nu til Royal Tattoo i Helsingør. Så hvis du har mod på at tage en tur til den anden ende af landet er det mit absolutte bedste bud.
Ejeren er vitterligt en tatovør i verdensklasse - hvilket også betyder at du ser på en ventetid der ligner et år eller noget i den stil. Men i og med han er så dygtigt, så hiver han også konstant en masse gæstetatovører til sin butik, fra hele verdenen. Og dem er der som regel ikke lige så lang ventetid, og de er oftest klasser over både Artistic og Birger (efter hvad jeg kan dømme fra Aalborgdrengenes hjemmesider naturligvis) + der er en rimeligt stor spredning i hvad de er specialister i, så med lidt tålmodighed skulle det overraske mig meget hvis der ikke kom en forbi Helsingør der er skidegod til at lave et ærme med en ægte eventyrsdrage [;)]

til phonix og andre antereserede loonrooos
Tattoo
Ja det er rigtig der er mange gode tatovører i Danmark , jeg bor nu i Frederikshavn, og er kommet en del til Aalborg for at blive tatoveret, man kan jo ikke fremhæve enkelt tatovører uden at gå ind på deres speciale, selv synes jeg at René fra Artistick er god til new school, han laver nogle fantastiske farve sammensætninger, og er en hyggelig fyr. Hvis man virkelig vil have keltiske motiver, så må det absolut blive Mjølner Jørgen i Mailgade i Aarhus , han laver ikke så meget mere , så det kan være svært at få tid der. Birger må være den erfarne med mange års erfaring nogle helt fantastiske skyggetatoveringer ligeledes også farvetatoveringer, god til at tegne og kreerer men til tider sommetider lidt lazy, da han kun vil tegne større motiver, Ja Henning i Helsingør er helt fantastisk indenfor det japanske, jeg har set meget han har lavet, han går den traditionelle Japanske vej, og har vundet mange store priser i USA. Men desværre ligger han jo for os nordjyder far away, skal man så langt væk og man vil have noget Japansk helt unik, så vil jeg vælge Sid Siam i Karlstad i Sverige, fra hvor jeg bor er der lige langt til Køberhavn som til Karlstad han laver den nye stil af japansk kun i skygger, helt fantastisk en af mine venner bliver tatoveret der.

tattoo birger Brian esbjerg.
Hejsa.
Jeg er blevet tatoveret 10-12 gange hos birger siden 82.
Han lavet et professioneltde, stykke arbejde og holder sine aftaler.
Han ligger i den dyre men jeg betalet gerne for god kvalitet.
mvh Brian Esbjerg.

alder for tatoo? Storm
Hei.
Hva er adressen til denne Birger?
Er det noen alder for å tatovere seg? I Norge er det 18 år og vi må vise legitimasjon for å få. Jeg har en datter som ønsker seg en tatoo.......
Hun har en fra før,men er bare 15 år.