Tattooshop colorblind?

Tattooshop colorblind? Anonym
Jeg overvejer at få min første tatt her snart, men jeg vil gerne finde nogle rare og professionelle tatovører. jeg har tjekket ud på nettet og synes at colorblind virker som et godt sted men jeg kender dog ingen der har fået en derfra.
Min veninde anbefalede en, men hun fik kæmpe skorpe og har hørt at så er det ikke ordenligt lavet.

Kender du colorblind eller et andet sted som virker som et godt sted? Ville være rart hvis i havde en hjemmeside på dem i anbefaler. Jeg bor i København så nok helst anbefalinger fra det område (; på forhånd tak!

colorblind... cya
Du kan roligt tage ind til CB og blive tusset. De er hammer prof og vil kunne svare dig på alle dine spørgsmål..

God fornøjelse med dit "livsværk" .....

Kender stedet Kejser Ming
Jeg har ikke selv fået lavet noget hos CB, men det har flere af mine kammerater. Jeg har kun hørt gode ting om stedet. Der kan du sagtens tage ned.

har ikke cheser
selv blevet tatoveret der ,men er blevet anbefalet at blive tusset der næste gang.

ham der anbefalede colorblind til mig har en virkli virkli flot skorpion på hele ryggen de har lavet derinde.[;)]

Valg af tatovør ironick
Dit valg af tatovør afhænger af dit valg af tatovering.. Mit bedste råd til dig er, at du finder ud af præcis hvilken stilart (old school, new skool, japanese etc..) du vil have lavet, og så finder du en tatovør, som arbejder udelukkende i den stil. På den måde får du det ypperste.
Det er et broget marked, og erhvervelsen af et sandt kunstværk kræver et seriøst stykke benarbejde fra din side. ColorBlind er bestemt ikke det værste sted du kan gå hen - de er udmærkede håndværkere.. Jeg kender flere, som har fået lavet deres tatoveringer hos CB, og resultaterne har været gode, men ikke stor kunst i mine øjne - men det er et behageligt sted med rare tatovører (kender selv en, som har arbejdet der).
Vælger du at følge mit råd, skal jeg gerne henvise dig til én, som har specialiseret sig i netop din stil (custom tatovør) - bare skriv et nyt indlæg, så får du svar i løbet af et par dage..

Med hensyn til sårskorpe, så siger det ikke nødvendigvis noget om tatoveringens kvalitet. En tyk sårskorpe kommer fordi man bløder meget, og det kan skyldes flere faktorer. Nogle mennesker bløder bare mere end andre, nogle steder på kroppen bløder mere end andre steder, blodfortyndende stoffer (fx alkohol og hovedpinepiller) giver mere blødning, og så kan det selvfølgelig også skyldes, at tatovøren stikker for dybt (og i de fleste tilfælde vil der så desuden være en fordybning i huden, hvor der er blevet stukket for dybt)..

Men skriv.. Også hvis du har andre spørgsmål..

Tak for det gode svar Anonym
Min først tatt er ikke så kompliceret, det er nemlig kun en lille darwinfish på håndledet. Men jeg har allerede overvejet mine næste tatts

Jeg ved ikke hvad for en stil det er, men jeg fandt et link med et billede der viser hvad for en stil jeg sådan nogenlunde går efter.

http://amberlystorm.deviantart.com/art/skull-fairy-tattoo-50090297

Jeg kan lide abstrakte som Salvador Dalis kunst, og lidt mørke/dystre men samtidig med farver i det. Men som sagt er det fremtidige tatts

en fortsættelse...? Anonym
hmm, jeg ved sgu ikke hvad jeg skal gøre, for jeg leder egentlig efter en bestemt 'genre'.

der er en tegning af det her:
http://punkflash.deviantart.com/art/old-tattoo-sheet-67390528

En bladning af det også med lidt nightmare before christmas i det. hmmm tja man kunne også bare spørge nede i shoppen (:

En anbefaling ironick
Nu har jeg lige tjekket din Darwinfish, og så vidt jeg kan google mig frem til, så er det en meget enkel, stiliseret fisk med ben, med "Darwin" skrevet midt i. Hvis det er dette motiv, som du ønsker - uden nogen modifikationer - så kan de fleste tatovører overføre det til en tatovering. Og så kan du snildt tage ind til ColorBlind - snak evt. med Dadan, han går for at være en rigtig flink fyr (det af hans arbejde, som jeg har set, er godt håndværk).
Ud fra de to links, som du har henvist til, vil jeg mene, at den genre, som du leder efter, er old school (punkflash er rent old school, og det andet har elementer af new skool, men er mest old). Disse links peger entydigt i en retning: Uncle Allan i Conspiracy Inc. http://www.uncleallan.com/
Her kan jeg garantere dig en meget behagelig service - og Allan er en virkelig dygtig customtatovør. Han er internationalt berømmet, og adskillige tatovører har (med svingende held) forsøgt at kopiere hans stil.
Stilen er dybt forankret i old school traditionen, men har et twist af new skool.
Men tag ind og snak med ham - forvent dog en del ventetid, for han er booket godt op (folk har opdaget hans kvaliteter).. Men det er absolut ventetiden værd!
Som sagt er Allan customtatovør, så det betyder, at han ikke overfører (kopierer) noget, som du har andetsteds fra. Men tag et par billedideer med til inspiration, og få en snak med ham...

Held og lykke med projektet (-erne.. For det griber om sig!).

Co-sign :) Kejser Ming
Uncle Allan helt sikkert. Hans tusser bli'r man glad for [:D]