Taxaer vil blokere MTV-show

Taxaer vil blokere MTV-show djdaddy
Chauffører truer med at blokere for stjernerne, hvis de lader sig transportere i ikke-organiserede limousiner..


Oven i den heftige debat om MTV EMA-showets nøje udvælgelse af deltagere til "folkefesten" på Rådhuspladsen i København 2. november har showet nu fået et nyt problem. Metro Express kan i dag fortælle, at en række københavnske taxachauffører truer med at blokere for stjernerne, hvis de lader sig transportere rundt i limousiner kørt af ikke-professionelle chauffører uden erhvervskørekort.

MTV har nemlig angiveligt fået dispensation af Københavns kommune til at lade stjernerne blive fragtet rundt af ikke-organiserede chauffører, og det har fået taxachaufførerne til at reagere. Det rager mig, hvilke store stjerner der kommer til København. De skal bare ikke ødelægge mit levebrød”, siger Jørgen Egemarke, bestyrelsesmedlem i Hyrevognschaufførernes Landsklub til Metro Express og truer videre med at blokere lige fra lufthavnen til Rådhuspladsen og Bella Centeret.

MTV Danmarks chef, Casper Bengtson siger dog til Metro Express, at han er overbevist om, at MTV og chaufførerne vil kunne finde en fælles løsning inden showet torsdag..

iop xata
taxafolk klager over at andre vil køre for de der mtv.

men husk lige at jeg som blikkenslager, der tar tømrene også arbejdet for os (tagrender o.a)
sådan er det.

så hold op med det skaberi !

skaberi djdaddy
kunne du se nogen steder at jeg stiller et ? til noget af det, NEJ VEL SÅ Hold dog op med det klynkeri mand.

Ja de bør tage sig sammen TaxaTaxi
Taxa manden er skuffet over han ikke kommer til at køre VIP - ærligt tror jeg ingen VIP vil tage sig til takke med DK's hyrevogns-standard.

Vi andre "almindelige", vil ikke engang bruge lortet.. :)

Jo da gerne Almindelige folk
de har det bare ikke med at være i nærheden, når man har brug for dem.