Taxi-bøller ifm MTW sohw: forget it!

Taxi-bøller ifm MTW sohw: forget it! Knud S, Vallensbæk Strand
Jeg hører, at taxichaufførerne vil blokerer og gøre showet umuligt.

Nu er vi måske en del i SOL, der husker hvordan disse chauffører nægter kunderne i Lufthavnen korte ture, med bemærkninger " - Fuck dig, gider ikke køre sådan en kort lorte-tur, har ventet 4 timer på kunde, mig kun køre lange ture..."

Hved i hvad SOL´ister - disse taxi-chauffører skal sørme ikke ødelægge et enestående godt promovered show, der er samfundsgavnligt.

Har jeg ret i, at taxi-chaufførerne har en dårlig sag, og ikke får opbakning i deres autodidakte og landsforræderiske måde at ødelægge et godt show på?

Er det rigtigt at antage, at det ligefrem er landsskadelig virksomhed, at vognmændene vil saboterer et event, der ellers ville være et godt varemærke for os fredselskende danskere?

Hvad er din mening om taxi-chaufførernes barnlige optræden?

Ja, jeg har et spørgsmål Bart Simson
Hvad er MTW?

samfundsgavnligt anonym
.....hvordan ?

Godt show? Hahahihaha
Nej ved du nu hvad...........

Holder med Taxa Faglært
Hvad bliver det næste, forkert at bruge uuddannet personale også inden for transport, så klart at de ikke vil finde sig i det!

Selv BØLLE Fagmand
Naturligvis vil taxichaufførerne forhindre MTW showet.

Det er på ingen måde samfundsgavnligt at tilsidesætte en i forvejen trænkt og lavt lønnet faggruppe.

Tror også andre fagforbund ville blokere hvis deres interesser blev groft krænket.

Efter min mening står du for den barnlige optræden?

En blokade ville være på sin plads Geiler
Der er altså love i det her land. Politiet og taxinævnet har selv bestemt at man skal igennem uddannelse for at få lov til at køre taxi. så nytter det ikke noget at fordi kommunen får bestikkelse af MTV, så må alle lige pludslig køre taxikørsel. Må jeg tage min bil og lave taxikørsel den weekend eller er det kun nogle af udvalgte der får lov til at bryde loven?. Desuden er det mig en gåde at man kan få lov til at spære Rådhuspladsen af pga af et kommercielt projekt lavet for teenagere. som dansk statsborger og skatteyder bør jeg have adgang til Rådhuspladsen i min hovedstad. Gad vide om jeg kan låne rådhuspladsen til min fødselsdag? Hvad bliver det næste nu når rådhuspladsen er til leje? Rådshuspladsen skal lukkes når Mærsk skal holde fødselsdag næste gang? Hvad med en god rockerfest? Loven bør jo være lige for alle (ved godt den ikke er det).

Landsforræderi? qwerty
Hvis der er noget der landsforræderi så er det din fortale for at landets vigtigste plads lejes ud til udenlandske profitmagere, så de kan holde et profit arrangement for en brøkdel af den danske befolkning. Kunne forstå det hvis den danske stat ville holde fest der, men at lade udlændinge profilere deres popsmarte foretagende via Rådhuspladsen i vores hovedstad, det er da landsforræderi.

MTV Nordic = tudefjæs Anonym 417
Når MTV Nordics pressechef taler om jantelov, synes jeg han er langt ude. Der er snarere tale om, at MTV Nordic er nogle glade amatører, der ikke er stand til at arrangere et sådant arrangement på en professionel og seriøs måde, men tror de kan blæse på love og regler, som det passer dem.

Der bliver årligt afholdt masser af arrangementer i København (også større end denne) uden problemer.

Jeg er enig med BT's leder i dag, hvor der bl.a. står:

CITAT:

Men en sådan lønkonflikt må ikke kunne ende med at bevillingsregler bruges imod den ånd, de er blevet administreret i hidtil. Chaufførerne synes at have en rimelig sag - og en håndfast kampberedthed.

CITAT slut

Om igen MTV - Capisce !

Pædagogstrejker! :o) Pæda Gokke
at hele den indre by skal lukkes af, næste gang der er pædagogstrejkem, hihi :)

MTV var stort i 80erne, men idag er det netop kun for børn der næsten ikke er kommet i teenagealderen og for hjerner der ikke har udviklet sig siden. Idag er MTV mere kedelig realityshow end god musik. Men ja, der er meget snak omkring deres prisuddeling, eller HYPE omkring deres AWARDS, som mange fjender af det danske sprog siger idag...

Ja Hvad sker der for taxafolket Charles Brunorange
Jeg tvivler på at Snoop dog og de andre stjerner, havde tænkt sig at tage en taxa under alle omstændigheder. Kan chaufførerne virkelig ikke unde København en begivenhed af den kaliber. Og Det skulle da undre mig om de ikke alligevel vil få deres bid af kagen. Er jeg den eneste der mener at de kunne finde noget andet og tude over ?