Teenagepige grise!

Teenagepige grise! Annonym
Teenagpiger klder sig provokerende, med bar mave og nedringet bluser.

Når de taler i telefon i tog eller bus, så taler de højlydt om deres sexliv, så man slet ikke kan slippe for at høre om det.

Så har de en aldersrasisme, hvor mænd der er bare lidt ældre er gamle grise, om få år så er de helt vilde med de samme mænd, og ellers er det heller ikke dem alle der sådan skære alle mænde over en kam, og godt kan acceptere aldersforskel.

Simpelt Growler
De får hvad de tiltrækker med den påklædning og adfærd !

De er bare ikke parate til det, så måske burde forældrene opdrage dem lidt mere anstændigt.

Det ville være klædeligt, sundt og i tøzernes tarv.

endegyldigt svar knightonranden
ja piger der drikke og vil bolle i den alder er som hovedparten slet ikke parat og får det dårligt senere i livet.Hvorfor? fordi de ikke har kunnet handlet at hvile og stå på ejne ben men andre har styret det!

Gudskelov mra
Synes de at ældre mænd er nogle grise. Det ville mildest talt være unaturligt hvis de var tiltrukket af ældre mænd.
De kunne blive groft udnyttet, hvis det var tilfældet.
Så er aldersgennemsnitte også steget for den seksuelledebut, til 16 ½ år. Det er da en positiv udvikling.
Angående deres mobilsnak på offentlig steder, så vil jeg mene at de ikke er så meget anerledes end andre mennesker.
Det er utroligt hvad man folk ikke fortæller og det er alle aldre.
Jeg er selv mor til en 14 årig pige og generalt ved at se på hende og hendes veninder, ser jeg ikke udfordrene påklædning. De er muligvis anerledes eller også fokuserer debat skriveren meget på en enkel grupper piger og så skærer alle over en kam.

Som mor er jeg glad.. Mor til pige på 16
For at min datter synes at "gamle" (25 +) mænd er nogle perverse svin, som ikke kan lade være med at forsøge sig hos de unge piger.

What is new? arkimedes02
Jeg ved ikke med dig, men jeg husker hvordan jeg tænkte i den alder. Teenage alderen? Og med den erindring kan jeg love dig at der ikke er meget der har ændret sig. Måske bortset fra at jeg var håbløst forelsket i en af mine lærerinder. Men andre voksne var da alle bare til besvær. Piger dengang ville være sammen med drenge som var 2-4 år ældre end dem selv. Men var man 10år ældre, var der også dengang lukket for det varme vand.

Måske derfor jeg snarere hældte til piger/kvinder der var ældre end jeg selv.

Men alt i alt, tror jeg du har ret, men at der ikke er så stor forskel fra dengang jeg var i teenagealderen.

Jeg tror heller ikke at du kan klandre teenage pigerne for alders racismen. Den er medieskabt, som så meget andet. Det er da medierne der kører som gale på ungdoms idealet, og er man over 30 så har man stort set intet at gøre på kødmarkedet.

Arkimedes

Forstår dig godt.... arkimedes02
Det er ikke svært at se din pointe i den sag. Det giver da trods alt en smule sikkerhed at din datter ikke interesserer sig stærkt for de så meget ældre fyre. Guderne skal vide at "it´s a jungle out there". Og at de unge udsættes for mere end godt er. Og mere end vi gjorde da jeg var ung. Var godt nok en dreng, men kan sagtens se at farerne er langt større for en pige. Dertil kommer at jeg synes at børn er tidligere modne nu end vi var dengang. Det finder jeg er et særdeles positivt træk.

Der tales meget om at de unge viser ringe eller slet ingen respekt for autoriteterne. Men hvor ville jeg ønske at jeg ikke havde været så autoritetstro dengang. Jeg er ikke barn af 68erne, så jeg lærte ikke at stille spørgsmål ved stort set ALT. Men det glæder mig at mine børn ikke siger B når en voksen siger A.

Arkimedes

... tror ikke de er mere modne anonym
rent mentalt... nogle af dem har et særdels fattigt ordforråd. Det kan godt være at de klær sig udfordrende og ved mere om sex... men modne.. rent mentalt, reflektionsmæssigt... nope, desværre..

Jeg arbejder med ganske almindelige unge mennesker og jeg mener ikke de er mere modne end jeg var dengang... jeg er selv først i 30érne.

jep.. 30 år ...så er man færdig anonym
er virkelig enig med dig også i din antagelse ang. medierne og aldersrasisme. Kvinder LIDER af appelsinhud,- det er ikke en naturlig aldersforandring,- men sygeliggørelse. - kan man lige tale om hvad der er sygt ..kvinderne eller idialbillederne. ?

vh. anonym

Mere jep arkimedes02
Fornyligt læste jeg om at flere læger har berettet at selv purunge piger ønsker fjernelse af dele af deres kønslæber, bare fordi de ikke helt ser ud som dem de ser i porno og andre tvivlsomme trendsættere. Det er sguda for langt ude. Folk er sgu småsyge i hovederne når de lader sig diktere sådan noget.

Og jeg tror godtnok at den mode vil gå i sig selv når den første får det foretaget. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at de smerter og gener der er forbundet med et sådan indgreb vil give andre blod på tanden (ja, undskyld det udtryk)

30 - træt, trist og tilovers?

Arkimedes

Hvorfor føler du dig provokeret, hannah1
og hvad føler du dig provokeret til i forhold til unge teenagepiger? Og jeg kan godt betro dig,at de halvgamle mænd, de ikke synes er "alt for smarte", når de er teenagere, bestemt ikke bliver mere interessante med alderen.

Og hvad gør en ung teenager til en gris!!!??