Teenager - fyre - ballade...

Teenager - fyre - ballade... Anonym
Ja, jeg er 15 år.
Jeg har en kæreste som også er 15 år.
Men når jeg når vi er fra hindanden smser til ham 'jeg savner dig skaht' - skriver han bare 'Oka' ... Han skriver aldrig den slags, og når vi er sammen, vil han faktisk bare rage på mig, snakke, og kysse. ved han stadig er jomfru.. (er jeg ikke) ..

Skal jeg være bekymret ?
Eller er jeg bare fjollet?

Du fjollet Moar
Og han er fjollet og sådan er det jo for det meste i jeres alder. At du så ikke er jomfru mere åbenbart gør jo nok at du har et forspring frem for ham. Og det er jo ikke ualmindeligt kendt med den forskel på piger og drenge.
Drenge skal lige som trækkes lidt op, ud og med her. De er lidt mere overfladiske på det romantiske plan og du vil jo gerne at han så svarede dine smsér med: Jeg savner osse dig osv.
Men kan du lide ham, så fat mod og prøv at fortælle ham det sådan face to face, lige så stille og fortæl ham at det vil gøre dig rigtig glad hvis han åbnede sig bare lidt over for dig og måske det vil give pote.
Men har du prøvet at gå ind på ungdoms debatten og eventuel spørge andre på jeres alder hvad de gør, har gjordt eller hvilke erfaringer de har. For her er vi jo nok en masse voksne der kan komme med alle mulige gode ideer, for vi har jo været der.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=28