TEENAGERforældreKULTUR

TEENAGERforældreKULTUR kathy Yky
MYNDIGHEDSKursus til trætte enlige teenager forsørgere

Kunne et fagligt kompetent og også barmhjertigt menneske have lyst til at lave et DVD kursus/MP3 kursus eller et weekendkursus til den gruppe af befolkningen som er enlige forældre til disse fantastiske individer- også benævnt som teenagere, unge mennesker hvis uforbeholdne livsintuiasme og idealisme er tankevækkende og til tider både foruroligende samt uoverskuelig for lettere udtjente trætte voksne mennesker hvis argumentationsteknik ofte synes magelfuld såvel som forbenet og gammeldags samt utilstrækkelig i dialog med den kommende voksengenerations familiære repræsentanter . . .

For det må jo være noget med myndighed og ligeværdig sameksisten inden for rimelighedernes grænser - teknikkerne - de praktiske tips og smutveje over plankeværket/gærdets laveste punkt og fællesnævner - . . ?

Både i forhold til emner som er almindeligt aktuelle blandt socialt aktive teenagere i relation til deres venenr og bekendte samt de muligheder som samfundet byder på at arangementer . .
samt de hverdagsagtige fænomenologier som lektier, pligter . . hvor kommunikationen synes at have en vis tendens til at foranledige mere diskussionsagtige og skænderiagtige argumenter og dialoger . . .

Det er muligt at der ingen smutvej og nem løsning er, men hvis man som forsørger til en af slagsen kan bibringes selvrespekt og respekt for det unge menneske i et omfang som medfører at familien kan klare teenageårenes smulte vande, klippeskær og potentielle katastrofer med mere rank ryg og oprejst pande . .

Jeg mener at kunne huske at jeg som teenager havde en slags udefinerlig fornemmelse af alvidenhed og at den voksne generation i mangt og meget fremstod som lettere debile . . . nu nogen år senere føler jeg mig lettere debil og min erkendelse af alvidenhed er begrænser af opnået indsigt , erfaringer og modenhed . . .

De er jo kun et fåtal der har en egentlig faglig pædagoisk uddannelse og en saglig praktisk erfaring i omgang med teenagere . . ? Er der nogen der kan hjælpe ? Opfordring til kursus for trætte lettere desoperate teenagerforældre hermed givet videre !
Og selv om det er muligt at betragte problematikken lettere distanceret med en vis ironi . . så er hverdagssituationerne skræmmende selvom det - bare - er faser . . og det både handler om at holde fast og give slip - så kan man blive enormt træt - . . . . . . . . . . .