tele2

tele2 Anonym
Hvorfor vælge et "gøre det selv" tlf selvskab til billige penge når der i 2 dage igen har været problemer med at sende og modtage sms. Når der i 2 dage ikke har været mulighed for at tanke sin tlf op. Skod selvskab siger jeg bare. Tænk at man skal gå og være nervøs for at man har penge på sin tlf så man kan få fat i sine børn, sin mand mv.
Jeg skal på sygehuset og og hvor er det fedt ikke at kunne ringe til dem man har kær efterfølgende. Tænk tele 2 satte 20 kr ind på min konto. Når du så har brugt dem kan du ringe igen og du får så nok 20 kr igen. Jamen det er da også lige det man har lyst og energi til efter en opration... Der må kun være en ting der skal ske nu og det er at jeg ser og komme væk fra tele 2 så hurtigt som muligt. Tror ikke jeg kan være den eneste der har disse problemer med dem??

Lav pris = lav sercice Telepsykotisk magasin
Verden er jo egentlig retfærdig nok mht tingenes pris. Man får, hvad man betaler for.
Havde selv et værre cirkus med 3-mobil, som jeg først slap af med efter at have brokket mig i radioen.
Surt er det for dig og andre. Held og lykke.

jaha airimorten
havde selv problemer med at få flyttet mit internet til min nye adresse,efter 5 mdr.ringeri og skriveri sage jeg mit arbonnement op der efter 2 mdr med slagsmål med at få de penge tilbage jeg havde betalt for meget i arbonnement,aldrig tele2 det er et fupperfirma.