Telia vs. kreditvurdering

Telia vs. kreditvurdering mt-ern
Hey, har lige et spørgsmål.
Hvis man ikke skylder noget nogen steder, altid har betalt sine regninger til tiden, og ikke har lån osv. Hvordan kan det så være at Telia, som jeg lige har oprettet abonnement hos, kan sige/ sætte spære på at jeg ikke kan/ må bruge min mobil i udlandet? Er det ikke lidt underligt?
Oveni det siger de at jeg skal ligge et depositum på 2000 kr, hvis jeg vil have det ophævet??? Jeg glæder mig til at jeg kan skifte abonnement igen!

Lyder underligt. anonym.
Hvis du ikke er registeret i RKI og betaler hvad du skal,syntes jeg det der lyder undeligt.Måske er det deres fremgangsmåde,men hvis jeg var dig,ville jeg ikke betale de 2000 kr,opsig dog det abb hurtigst muligt,eller du har måske bundet dig til et ½ år???Jeg har mobil3,og har aldrig haft bøvl eller andet besvær med dem.

Svar på Telia... Anonym
Hvis jeg var dig ville jeg tjekke hos forbrugerrådet om det er helt lovligt at gøre... For det lyder ikke rimeligt...

De meste tomtitomtitom
eller alle, har lignede ordninger.
Mon ikke pga. dårlige erfaringer.

Held og lykke.O)
vh
TOm

Tak mt-ern
for oplysningerne. Jeg prøver at tjekke hos forbrugerrådet, for jeg er absolut ikke registreret nogen steder, og man føler lidt at de mener man er dårlig betaler, hvilket sq er det sidste jeg er. Har os tænkt mig at skifte så snart jeg får mulighed for det......dersværre er det jo så først om et halvt år...dumme dumme mig, køber aldrig deres pis mere :(

Prøv CBB tomtitomtitom
Godt service og billigt.
vh
Tom