Terrorfrygt

Terrorfrygt molen
Forældres terrorfrygt holder elever fra skoleudflugt

På Rosenlundskolen i Ballerup har man måtte forholde sig til en gruppe forældre, der ikke ville have deres børn med på en skoleudflugt med offentlig transport til København, fordi de frygtede terrorangreb ved Nørreport.
http://www.folkeskolen.dk/ObjectShow.aspx?ObjectId=49410


Og terrorekspert og tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen siger til Metro, at politikere og andre meningsdannere bør tale frygten ned.
"Der er faktisk 400 gange større risiko for, at børnene bliver dræbt, hvis forældrene selv kører dem på skoleudflugter, end hvis de følges med klassekammeraterne i offentlige transportmidler".
Jaa hvad ska vi sige du goddaw du?

det problem havde vi ikke anonym
uden dem http://jse.blogg.no/images/niqab02_1153358563.jpg

Ja du er da præcis ikke andeledes- iDIOT
Du er ligesom en terrorist! hvad er forskellen. Nu er det jo også den kvinde der har begået alverden terror. Jeg er forbandet træt af jeres lort af brok.

Se sq og find en ordentlig undskyldning for at få os ud, eller ti dig selv ihjel. IDIOT.

Kan du ikke se komikken ? bjoernbirk
Se, her ligger en del af problemet - dansk humor er ikke umiddelbar tilgængelig for andre folkeslag. End ikke Nordmænd og Svenskere forstår sig på dansk humor - det har ført til meget ballade og vold gennem tiderne.

Forøvrigt er det jo rigtigt, at uden muslimernes indtrængen i Danmark havde vi ikke behøvet al den frygt vi nu må leve med. Muslimer; I kender os ikke, så vær lidt forsigtige med at undervurdere os.