Terrorsigtede smides måske ud af deres lejligheder

Terrorsigtede smides måske ud af deres lejligheder komododragon
Hvis de terrorsigtede kendes skyldige bliver de smidt på porten af boligforeningen.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/09/16/064701.htm

SÅDAN! Det er fandeme i orden!

Hvem fanden gider da være nabo til sådan nogle ækle, afskyelige og onde mennesker!

der jo også noget med djdaddy
at den ene skal ud af landet. hura for det.

Kollektiv straf nimbuto
Skulle en kendes skyldig i terrorvirksomhed, så burde man undersøge familien, hvis de tydeligvis heller ikke er integreret, burde loven tillade at forældre, brødre og søstre ryger ud af landet og mister deres statsborgeskab - noget tyder på at der er hold i sigtelsen. Æblet falder sjældent langt fra stammen.

Lidt noget pis... anders_engberg
Synes det er lidt noget pis at skrive.

Har en rigtig god ven, hvis bror sidder i fængsel for narkosalg - derfor er hele familien ikke pushere.

Har en gammel kammerat der sidder inde for dobbeltmord - derfor er hans familie ikke mordere!

Disse folk er ikke blevet påvirket af deres familier - som alle er gode og sunde kernefamilier - men de er påvirket af omgangskredse... den første var bl.a. aktiv i white pride i århus (som et dobbeltliv) - den anden hang lidt for meget ud med nogle rygmærker.

Ta' lige at pas på med at gøre folk skyldige!

Er dog enig i, at der skal dømmes strænge straffe og ærgrer mig da over at udvisning ikke er muligt for alle - hvis de bliver dømt!

;o)
A

Ud af anonym1
De kriminelle udlændinge skal ud af landet efter straf, det samme skal der ske med de mange velfærdsturister som er kommet til landet for at leve på nas.

TJaeee... anders_engberg
Det er jeg jo ganske enig i!

Men svarer du på mit indlæg - så er det jo heller ikke det jeg pointere i mit indlæg...

Men den "kollektive" straf - generalisering har aldrig været en god ting!

;o)

Der er forskel på terror og narkosalg nimbuto
Hvis man udøver terror er der ret stor chance for at familien har kendskab til denne virksomhed. Med kollektiv straf er der større chance for at uskyldige forældre gør mere for at involvere sig i børnenes opdragelse. Jeg skriver jo osse at der skal foretages en vurdering af tilhørsforholdet til det danske samfund.

Overvej følgende nimbuto
Hvor velkommen tror du at en etnisk familie med et familiemedlem som har sprunget sig selv i luften på hovedbanengården efterfølgende vil være ? Skal man bare sige: "nå, han døde osse selv, derfor kan ingen straffes."

Tror du har. Mjølner.
Misforstået lidt , der er maget forskel på politik, og kriminalitert!............. Mord er vel ikke noget famillie opfordrer til ?, og vel også meget sjældent tyveri.
Når det er politik, som jo handler om magt er sagen pludselig helt anderledes, og det er denne politik som Islamisterne dyrker at terror udspringer fra, og så er sagen pludselig en anden.
Alt for ofte ser man Muslimer stå og forsvare selv den mest beskidte terrorhandling,og i stedet for at ta' kraftigt afstand fra disse bestialske handlinger står disse Muslimer og hyler op om at det er Amerikanernes skyld !!!.

Så hvis Muslimer vil have en fremtid i Danmark, er der på høje tid at de forstår at sige fra overfor de Islamistiske desperadoer i stedet for at forsvare dem.
Desværre tror jeg ikke at familierne til de terrorsigtede er stort anderledes end de fleste herboende Muslimer, og derfor har de vel også støttet terroriaterne indirekte, eller direkte, og derfor er det vel rimeligt at de følger deres afkom til fjernere himmelstrøg.

Muligt æblet sjældent falder langt fra stammen dulkis
men er det ikke et dansk ordsprog og iøvrigt også passende på danskere?

Ville du virkelig gerne have indført den form for straffemetoder? Hvad er der blevet af Jeres højt besungne "danske værdier" - er de bare en talemåde?

Mon ikke nogle af Jer skulle overveje hvordan I holder fast i dem, - også når nogen kommer Jer på tværs?

Den vurdering kan du glemme dulkis
Og vær du glad for det. Loven beskytter nemlig også dig som dansk statsborger - længere er den ikke.

Mener du dermed dulkis
at vi, når morderen selv er afgået ved døden, så må vi finde nogle andre at straffe?

Det kunne blive et kønt samfund at leve i!! NOT!

Er du lige igang med at behandle andre tsktsk
som du selv vil behandles - eller er din profilside bare "boget du har læst et sted" - så meget for den holdning: 0,00 dut!!

Du er jo fuld af lort.

jeg mener nimbuto
At man skal have fat i dem som inspirerede til terroren. Hvis forældrene tydeligvis hader samfundet og har opdraget barnet i den ånd, så bør de kunne straffes. Jeg mener osse at en iman som prædiker til terrorisme skal straffes. Nå ja, det har vi jo allerede love til.

I og jer ? nimbuto
Du har en tendens til at generalisere - noget jeg selv er stor modstander af - det troede jeg osse du var.

Jeg er ikke racist, jeg plejer faktisk at forsvare muslimerne. Jeg mener bare at der skal sigtes mere bredt i tilfælde af terror, jeg vil hellere have 1 uskyldig smidt hjem end 10 terrorister går fri. Til gengæld mener jeg at alle uanset herkomst skal have en ordentlig behandling.

Jeg ville også gerne have dem fra dansk front, som opfordrer til vold smidt ud af landet. Det er bare lidt sværere at arrangere, da de ikke kommer med et "made in xxx" stempel.

spam nimbuto
du aner ikke hvad du vrøvler om

Overvej igen... anders_engberg
Hvor velkomne tror du at morderens forældre/familie er i en lille by som silkeborg, hvor en ung mand netop har skudt 2 mennesker på et diskotek?

Hvor velkomne er familien til pusheren der solgte narko til de unge der er døde af overdosis i sønderjyllands små byer?

Skal disse familier der har tilknytning til disse 2 kriminelle også straffes mere end de i forvejen er? Fordi deres børn/familiemedlem har dummet sig gevaldigt - og nu er sat bag træmmer for at tage deres straf!

Kan fortælle kort, at den omtalte "morder" var min daværende bedste ven's lillesøsters kæreste. Det var også noget der smadrede deres hverdag - og mit forhold til min ven! Så familierne og folk tæt på bliver også straffet!

Hvis de anholdtes familier har haft en finger med i spillet, så er jeg da overbevist om at PET havde anholdt disse også! Tror på at PET og andre instanser gør hvad der skal til for at straffe de skyldige.

Nogen kalder mig måske naiv, men tror på at vi har et system der fungere - og de folk der håndtere disse sager ved hvad de laver! Så derfor er det noget pis at sidde og være så bagkloge!

Ligesom f.eks. Socialkammeraterne der gav regeringen fuld opbakning i muhammedsagen - og bagefter ville have undersøgt regeringens rolle. Men de havde givet opbakningen - så derfor er det også deres egen rolle! - Det er så nemt at spille bagklog! Eller klog når man ikke kender alt indhold i en sag!

God aften.

;o)
Anders - dressed for party

Du må til at dokumentere anders_engberg
Hvor ved du fra at forældrene ikke var godt integreret?

Synes du dømmer lidt for meget på forhånd - lad nu lige retsalene få lov at afgøre sagen - de har lidt mere at forholde sig til end os "alm. danskere"...

;o)
A

Ps - Dulkis - hi5

Saddam Rocking
Hvordan kunne Saddam holde styr på Irakere? netop ved et go efter familien Det er det eneste der holder dem tilbage Der var ingen selvmord bomber den gang fordi hvis der var så bliv hans familie også domt til doden: en ting er et slå sig selv ihjel et andet er et tage sin familie med i døden.
Hvis herboende muslimer begik terror handelinger og strafen ville være et familien bliver set ud ud af landet omgående uden nogen form for sociale udelser Så får vi altså ingen herboende terrorister. Familie er deres it og alt
Saddam har set det og brugt det derfor kunne han hvad USA ikke kan

Det ved jeg da ikke nimbuto
Jeg aner ikke om de var integreret, men hvis det viser sig at faderen har en straffe-attest længere end min arm og ingen i familien kan tale dansk. Så kunne det være at man burde overveje om familien nu er vel integreret. Derfor kunne man overveje at tage opholdstilladelsen om til genvurdering.

Hvis hovedbanegården nu kun havde været et stort hul i jorden tror jeg at min besked havde været nemmere at sluge.

vil gerne være nabo til dem modild.
de søde muslimer.

Så er det på plads boris karloff
I de boligselskaber i Odense hvor det kan komme på tale at sætte familier på gaden sker det efter henvisning til deres huslejekontrakt. I huslejekontrakten står der at vedkommende kan sættes ud af lejligheden hvis den der har underskrevet kontrakten har udøvet en eller anden form for grov kriminalitet eller en der er tilknyttet lejemålet. Så er boligselskabet i sin fulde ret til at opsige lejemålet. Oplysningen stammer fra Fyns Stiftstiende. boris karloff

På plads? dulkis
Den lejekontrakt ville jeg godt se.

De burde smides ud af landet Fredselskeren
og ikke bare ud fra boligblokken.
Yt med de terreridioter, hvad fanden skal de blive i mit land for ?

de kan flytte ind til dig Dulkis Forstår ikke
med deres brandfarlige vædsker og deres krutstøv.

enig kollektiv udvisning
kollektiv straf til kollektiv hjerne. De kan jo ikke tænke selv derfør bør hele familien bøde og udvises ved selv mindre lovovertrædelser!
Det vil unægteligt tynde ud i muhamedaner flokken herhjemme *LOL*

dulkis boris karloff
ta chancen tænk selv. Du kan jo bare rekvirere en lejekontrakt fra de Odenseanske boligselskaber. Der står nogle love og paragraffer som lejeren skriver under på. Hvor svært kan det være. boris karloff

Se det troede jeg jo også dulkis
men ingen af de to kontrakter jeg sidder med her og som omhandler lejemål i hhv Egeparken og Granparken har nogle paragraffer der indeholder betingelser om udsmidning begrundet i kriminel aktivitet. Så hvis du lige ville fortælle mig, hvilken formulering i kontrakten, der skulle omhandle den regel, ville de da være fint.

På forhånd tak.

til dulkis boris karloff
oplysningerne har jeg fra Fyns Stiftiende lørdag. der kan du evt. hente flere oplysninger. boris karloff

Ens for alle... anders_engberg
Hvor mange led skal udvises?
Fætre / Kusiner eller kun forældre/brødre?

Der bliver da godt nok fyldt op i fængslerne i danske forældre og familie til indsatte!!

Det skal da nok tjene samfundet!

/spasser

A