Thor Pedersens hang til SM

Thor Pedersens hang til SM Enochutang
Lader sig ikke skjule i disse dage. Samtidig med at vi har rekordoverskud i statskassen, så skal der spares på daginstitutioner og sygehuse. Jernbanenettet i Danmark skal vedblive at være noget der kun burde være muligt at se på et museum og de ledige og de syge skal have pisk. Tænder og briller kan folk værs'go selv at betale for samtidig med at rigmandsfruer gratis kan rende til lægen i tide og utide med hypokondri og endetarmspolypper.

Ja ihh hvor går det dog helt fantastisk ufatteligt godt!
http://www.kpid.dk/Ny/index.htm

Fra 2001 til 2005 Attila
blev der tilført 22 mia. ekstra til det offentlige (velfærd)... er det en besparelse???

lad venligst være med at chikanere.. Sadist
mig og andre sexuelle minoriteter ved at sammenligne os med regeringens ministre. Jeg er kærlig og sød og slår kun kvinder der vil slås og kunne ikke drømme om at skære ned på institutionerne.

Det er muligt at regeringen har tilført 22 mia., men hvis de fjerner dem igen ved at skære ned på institutionerne, så har de jo ikke tilført 22 mia., men fjernet nogle af dem.

Noget andet er at kommunister er kendt som notoriske løgnere gennem tiden, så det ville klæde den 12 årige som har lavet dette debatindlæg at dokumentere at der faktisk skæres ned ved at skrive et link med en mere troværdig afsender en dansk kosak parti.

Det passer jo heller ikke Hamselv-78
Jeg kan anbefale dig at læse den seneste økonomiske redegørelse samt finanslovsudspillet for 2007, det vil give dig et langt mere reelt billede af tingenes sammenhæng end den løgnagtige kommunist-propaganda du linker til her.