Thorkild Thyrring fylder rundt

Thorkild Thyrring fylder rundt motorsportsdan
Iflg. Jubiis Formel1sektion så fylder Thorkild Thyrring 60 år i morgen (24/10). Jeg troede ellers han holdte hans alder tophemmelig, så det må være noget af et Sherlock Holmes arbejde de har haft gang i på Jubiiredaktionen. Jeg har f.eks. gentagne gange omkring årtusindeskiftet været til ræs på Jyllandsringen og købt racedayprogrammer, hvor Thyrrings fødselsår som den eneste kører aldrig var at finde der.

Men lad os da kippe flaget for Thorkild Thyrring i morgen, den store dag kan han jo så passende holde i AroS i Århus, hvor han selv har været med til at stable den unikke historiske formel1- og racerbilsudstilling på benene.

Og så skal han endda sikkert deltage endnu engang i Le Mans næste år. Still going strong.

Han er ikke mindre - Jan Helge
- end Danmarks største jubelnar !

Større blærerøv skal man lede længe efter !

.og Allessandro Zanardi 40 år idag! Erik W
Og idag fylder Allessandro Zanardi 40 år. STORT TILLYKKE, den tidligere formel-1 pilot, som har en lang karriere bag sig i champcar også husker vi vist alle for hans forfærdelige uheld i 2000 på Lauzitsring, hvor han fra front efter et pitstop spinder rundt og bliver ramt med 300kmt af Tagliani. Zanardis bil deles i 2, og hans ben er desværre i den anden del af bilen end resten af hans krop.

Idag kører han stadig racerløb på højeste niveau, han har fået nogle avancerede benproteser som han rent faktisk bruger under ræs! Jeg mener han kører Porche i en GT serie nu...skide sejt!

Stort tillykke til Alex! (som de kalder ham derovre).

og det er det fede motorsportsdan
ved ham - altså hans blærerøvsmåde at være på. I LUV IT! Han var manden, der gjorde at jeg købte en kæmpestreamer til bagenden af min sorte BMW 520i'er, hvorpå der står "FUCK JANTELOVEN".

Man kan sige om ham, hvad man vil, men den man er for cool.