ti nu stille fck fans

ti nu stille fck fans fodboldfan
og stop med at mundhugges.der er lige mange tosser i hver fanklub,næste gang er det måske fck fans der laver lort i den.og hvis nogle af jer så nyhederne samme aften kunne man høre politimesteren sige at ude på gaden var de lige gode om det.fej for egen dør først.og jeg er neutral mellem de klubber så i behøver ikke bruge kræfter på at sige det er fordi jeg holder med bif.

En flok psykopater er lige det de er. Fodboldelskeren
Det er fuldstændigt korrekt, klubben Brøndby kan og skal heller ikke drages til ansvar for, hvad en flok psykopater foretager sig, det kunne lige så let have været en flok fra Horsens/Esbjerg eller en helt anden by, idioter findes alle steder.

Men hvad skal man så gøre mod sådan nogle utilpassede personer:

Jeg mener klart de skal registreres – med navn og adr. der skal tages et billede af dem, så de kan genkendes og dermed mulighed for, at de kan udelukkes fra andre stadions, derudover skal de anholdte via overvågningskameraerne drages økonomisk til ansvar for ødelæggelserne, evt. 30 dage i skyggen for hærværk, men som minimum skal de betale for ødelæggelserne, kan de ikke det, så må de lave ulønnet arbejde for klubben indtil gælden er betalt, dem der beviseligt har udøvet vold mod ”sagesløse” skal have mindst 90+ dage i skyggen, husk jeg skriver sagesløse.

Dem der kun kommer for, at lave ballade og slås, burde bare låses inde i et bur, der kunne de så slå løs på hinanden, indtil kun en stod op derefter kunne vi så kåre ham som ligaens største idiot.

Ja, jeg er ekstrem i mine holdninger, men jeg er dødtræt af de idioter, der kun kommer for det ene, at ødelægge det for andre.

Der er en lødig debat igang på http://www.forum.fodboldsnak.dk , hvor der også blive taget afstand fra det skidt.

Ti nu stille BIF-Brokkere CarlaBOmBOm
i er bare ude på ballade.
Gå i seng fedebrit

Ja, ti nu stille... Sunshine2
Er træt af at høre på brok over såkaldte Brøndby fans (i dette tilfælde) eller andre fans i andre sammehænge. Er træt af alle skærer fan's over én kam - når de fleste af dem der laver balladen er grupper der tager til kampene udelukkende for at slås. Er trær af at uvidende personer synes at klubberne sku tage "at få styr på deres fans", det har de jo overhovedet intet med at gøre. Og de fleste af de typer er jo ikke medlem af fanklubberne. Gid de kunne registreres, når de lavede ballade og så skulle der uddeles bøder der virkelig fik dem til at tænke over det næste gang. Det kunne måske give et tilskud til at det politiopbud der desværre er nødvendig på stadion efterhånden.

Og så er Jeg i øvrigt også træt at de mange virkelig dumme indlæg der tit er her på fodbold siderne. Det er ikke kun fordi jeg er Brøndby fan jeg siger det, men der er desværre flest latterlige indlæg fra FCK fans der åbenbart ikke har andre fornuftige ting at lave end at skrive Bundby-indlæg. Få jer et liv.

Vi er nogen der elsker fodbold for fodbolden, men ved gud ikke elsker dem der prøver at ødelægge det for os andre.( kom vist af med en masse brok, men det kan være dejligt nogengange :-))