Til alle fra Martina

Til alle fra Martina martinaaugustinova
Kære alle,
Jeg har rigtig svært ved at svare på de allersidste indlæg – de er desværre meget diffuse. Prøv at være så konkret så overhovedet muligt når I spørger og kom gerne med en kort beskrivelse af spørgsmålets baggrund. Det er ikke nødvendigt at skrive Jeres fødselsdata eller hvor I skriver fra, men det er nødvendigt med meget præcise spørgsmål, hvis I altså vil have et konkret svar. Jeg kan desværre ikke svare på ”hvorfor går det skidt”, når jeg ikke ved, hvad det er, der går skidt, uden at bruge unødvendig meget tid på at prøve og finde ud af hvad I mener. [:)]

Mange hilsener,
Martina

Hej martina, kan manden1
Du svare mig på en lille ting.

Jeg er født i københavn i sydhavnen kl 5.10 om morgen 25 maj 1959.

Jeg har 2 brødre og en søster, samt en søn og en datter, er gift med en Russisk kvinde.

ville høre om mit familieforhold vil ændre sig overfor min søn, som jeg ikke ser mere og min søster som jeg ikke ser mere og den ene storebror, som jeg heller ikke ser mere.

Og mit helbred, vil det blive forværret.

glemte at skrive manden1
Jeg skriver fra vestjylland.

Det jeg mente var lelu
at i følge vores horoskop, burde vi være det perfekte par.92% harmoni og kun 39 % spænding
Men vi kan ikke finde ud af og tale sammen, og jeg har ham mistænkt for at have en anden, men kan ikke bevise det.

Kære Lelu martinaaugustinova
Jeg har svaret til dig i et nyt indlæg [:)]

Link til Forvirret martinaaugustinova
Ganske udmærket artikel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Horary_astrology

Hilsen,
Martina

Tak og lige et opfølgende spørgsmål Forvirret...........
Tak for dit svar - der er tydeligvis meget omkring astrologien jeg ikke kender til.
Jeg har imidlertid en indvending mod praksissen at tale personligt med spørgeren, med afgrænsning af problemet som mål. I sig selv er det naturligvis ikke problematisk. Men umiddelbart lyder det altså mistænkeligt meget om det der kaldes "cold reading" på engelsk. Hvis du ikke kender til begrebet, så handler det om ganske almindelig (og helt jordnær) spørgeteknik. Dvs. det forudsætter hverken kendskab til eller brugbarhed af astrologien - det er ikke andet end at stille spørgsmål og spore sig ind på et svar ved almindelige tilfældigheder og systematisk udelukkelse af ubrugelige svar/spørgsmål.
Så spørgsmålet er følgende: Hvordan adskiller den personlige interaktion du nævner, spørger og udspørger imellem, sig fra den såkaldte "cold reading"?

Og hvis jeg må stille endnu et spørgsmål, så kunne jeg egentligt godt tænke mig at afprøve denne "øjebliksastrologi" i praksis. Så hvis du har tid, ville det være rart hvis du kunne svare mig på hvad der er i vejen med min far?