Til alle hankøn på jorden

Til alle hankøn på jorden MarsPigen
For Guds skyld lade være med at "brænde piger af"

Jeg vil havde accepteret det så pænt, hvis bare han havde sagt, at han ikke ville have møde mig, eller ikke ville have noget med mig at gøre, fordi jeg godt ved at følelser kan man ikke behærske.

Hvorfor dog, HVORFOR?! brænde en pige af, hvorfor gjorde han det?? er der nogle drenge i 20 ´erne som kan svare på det??


Vi havde en aftale men han hverken skrev eller kontaktede mig den dag eller derefter.
Okay, det var mig der spurgte om vi skulle mødes, men pressede ham slet ikke! Og jeg ved at det ikke er fordi der er sket ham noget, som forhindrede ham i at kontakte mig og måske bare sige at han ikke kunne/ ville alligevel!


Jeg var forelsket i ham indtil igår- men ikke længere!

Så god råd: DRENGE, hellere sige at I ikke har lyst end at gøre lignende, for det at brænde en pige af på den måde er en nedgørelse, man bliver virkeligt såret[:$].


Med Venlig Hilsen

Udvid og generaliser. lars-sommer
Den slags sker vel ligeså tit den anden vej, med hensyn til kønnene.

Lad os da udvide dit budskab og generalisere lidt;

Hold hvad du lover. Hold dine aftaler. Kom til tiden.
Uanset køn og erinde.

Du kan jo gøre ham opmærksom på at vi diskuterer ham herinde. Så kan han evt. komme forbi her og få lidt vejledning i at holde aftaler ;)

trist Stealme
Jeg har personligt aldrig brændt en af. Og jeg har heller ikke lyst til at gøre det. Det er sket, at jeg har sagt til hende efter vi har hilst på hinanden at det, var en dårlig ide. Mener man skal være ærlig, for med ærlighed kommer man læmgst. [;)]

hej bennybob
Ja det mindste man kan gøre er da og melde tilbage, hader også når folk ikke svare en, har heldigvis ikke lige prøvet det på den måde, men kun at en pige rigtig gerne vil mødes med mig igen efter at vi ikke havde snakket sammen længe og så alligevel finder ud af at det havde hun alligevel ikke lyst til selv om det var hende der indledte samtalen igen. [:$] men sådan er livet jo

Mente ikke at generalisere- MarsPigen
Du har ret, der er også nok nogle kvinder der også gør det samme.

- og nej han skal ikke være med her, jeg skal ikke have noget med ham at gøre længere. Hen virkede ellers meget moden, men, ja,desværre.

men du sagde ikke, hvorfor du tror han gjorde det?

Tja lars-sommer
Og jeg mente at vi netop _skal_ generalisere, i det omfang at vi bør mene _alle_, uanset køn, bør holde aftaler ;)

Og årsagen spørger du til? - Alt for mange mennesker er jo pisse egoistiske i dag. Det er ikke noget vi gør særlig meget for at belyse. Det er "bare" ved at blive en rigtig ærgelig naturlig del af samfundet.

Dejligt at høre at der også findes nogle fyre som MarsPigen
ikke har "brændt nogle piger af"

man bliver meget såret- især hvis det er en man holder af- jeg har været elsket i ham i et helt år, uden at genere ham.¨

Han havde godt fundet ud af, at jeg synes han var rar, men generede ham aldrig, var ikke efter ham. men efter 1 års tid tænkte jeg, at nu når vi begge var moden kunne vi da godt snakke om det, bare normal, og hvis han ikke følte noget, ja men så er der ikke noget at gøre ved- jeg ville bare ikke svæve rundt mellem himmel og jord- Desuden viste han også interesse igamg imellem.

måske Anonym
Kan det tænkes som der er blevet skrevet før. ( folk er for egoistiske i dag)

Bæiver man brændt af er nok det samme som. ( personen er ikke interesseret nok i den anden part. uanset køn.

Hvis du feks. møder en fyr, men er ikke så interesseret i ham, jamen så er du som skrevet før egoistisk nok til brænde af. sådan er verden. lev med det. det er ikke sidste gang det sker sikkert.

Glem og kom videre... der er 10000 vis af andre derude.. :-)

dette budskab tutank
er addresseret til alle hankøn her på jorden,så er det nok ikke så smart at skrive det på dansk,jeg er bange for at det ikke når jorden rundt [:D]. nå,spøg til side, jeg tror,helt ærligt, at flertallet af danske fyre ikke ku finde på at brænde en pige af,jeg tror bestemt du har fundet en undtagelse.Jeg har kendt mange piger og har da aldrig brændt en eneste af,en aftale er en aftale.måske tiderne har ændret sig ?

På mit køns vegne, undskyld gubbi_the_great
Men vi er heldigvis ikke alle sammen idioter.
Tilgengæld kan se på det på denne måde: Hellere finde ud af at han er en idiot nu, end senere!

Det er et stort marked derude, og langt langt langt de fleste hankøn kan ikke finde på sådan noget! Slå dig løs!

siger TAK til alle Marspigen
dem der skrev en lille besked her idag.

Men ja, netop, troede nemlig at kun teenager "brænder hinanden af", fordi de ikke er moden nok til at sige frem- og troede slet ikke at HAN ville gøre det- ikke HAM.

Desuden( ikke for at pralle- det har jeg aldrig gjort) er jeg meget normalt pige og der er mange der vil "have" mig.

Jeg lærte noget i hvertfald meget af dette.

Siger tak igen.
God aften

Frygt! MitGæt
Jeg havde en eks. der valgte at slå op med mig på den måde, eller dvs. han brændte mig af en aften uden at give lyd fra sig, og jeg hørte aldrig fra ham siden da.
Så han endte sån set vores forhold på den måde!

JEg tror det er frygt, hvad end det er kvinder eller mænd, jeg tror det skyldtes at de er bange for at konfrontationen eller bare bange for at sige at de ikke har interesse, og derved glemmer at det sårer 1000 gange mere at blive brændt af, end det gør at få af vide at man bare ikke var interesseret.

Bare mit syn på sagen:)
God dag til alle

Mon det var det?! MarsPigen
Selv om jeg er kommet videre idag, men gad alligevel godt vide det en dag, om det virkeligt var derfor, altså at han ikke var interesseret.