til de bedragede mænd

til de bedragede mænd Anonym
Hejsa,

Flyttet sammen med mit livs kærlighed i min første lejlighed og skulle starte på universitetet. Hun keder sig og har ikke så mange venner. Vi var 23 og 19.

Jeg opfordrer hende til at gå til sport og seks måneder efter er hun gift og gravid med træneren. Ovenikøbet så ringede hun til mig m.m. for at træde bevidst rundt i såret.

De muntrede sig også med at stille sig op lige foran mig en dag, da jeg ventede på bussen. Han stod og tog hende på brysterne, mens de grinede ad mig. Dagen efter dumpede jeg stopprøven på universitet, fordi jeg 'kom til' at drikke en flaske whiskey efter den episode.

Jeg græd snot i årevis efter og begyndte først at tage det op med pigerne igen, da jeg var 28. Jeg siger stadig hendes navn højt flere gange hver dag selv om jeg i dag er 33 og har haft flere kærester siden.

Der er kun et råd: Lad sorgen tage den tid det tager og gør ellers så meget du orker for at gøre noget andet. God ide at flytte!


Personligt har jeg altid holdt mig fra utroskab selv når jeg fik mit livs bedste chancer for flotte og frække kvinder, mens jeg har været i forhold.

Til gengæld så er der en ting du kan fryde dig over! Lad hende bare begynde at kæreste løs med ham der gutten som hun har været utro med. Hvad sker der mon, når forholdet ikke mere er så hedt`?

Tror du at ham fyren der 'tog din pige' begynder at spekulere på om hun har en anden? Tror du at det begynder at nage ham? Og hvad med hende? Hun er jo selv en utro type, tror du at hun bliver jaloux stille og roligt?

Glæd dig over at de ødelægger mere for dem selv. Du kan græde over tabet, men du kommer dig over det. De skal leve med jalousi og nagende mistanker resten af livet.

Et andet råd er at du skal huske på at alt i livet kun er til låns og alle forhold har en udløbsdato. Når man ved det, så er det nemmere at tackle sorgen. I dag græder jeg ikke mere, når jeg bliver forladt, men går øjeblikkeligt i gang med at date nye piger for at komme videre i livet.

Forresten så blev ex'en og kæresten skilt efter fire år. Nu har han ungerne og hun er blevet tyk og grim. Fryd!

En kommentar Brumbassen
Det lyder til at ha været en hård omgang for dig og selv om du skriver, at man skal lade sorgen tage den tid den nu tager, så lyder det ikke til, at du følesesmæssigt er kommet særlig meget videre - når alt kommer til alt. Ud fra det du skriver ser jeg en person som stadig bærer rund på en stor mængde 'følelsmæssig bagage', hvilket påvirker dit nuværende og fremtidige forhold.

Grunden til at jeg skriver dette er, at jeg selv er gået ud af et forhold med en mand som også bærer rundt på alt for meget 'bagage'. Ligesom dig havde hans tidligere kæreste også forladt ham til fordel for en anden. Gennem de år jeg har været sammen med ham, har han ofte omtalt de håb, drømme og det liv, ham og hans eks-kæreste havde indtil hun skred. Han nærer et intenst had til hende, som kommer frem, når han kontakter hende pga. deres fælles barn. Min eks-kæreste er ikke kommet et skridt videre end da hun forlod ham. Han er gået ind og ud af utallige forhold uden dog følelsesmæssigt at komme videre i sit liv. Ham og jeg gik fra hinanden fordi jeg ikke ønskede at tilbringe et liv med en mand, som ikke er istand til at elske og respekter et andet menneske igen. Det der ligger i hans fremtid er en masse kortere eller længerevarende forhold - ingen af dem vil være i stand til at holde, fordi han ikke kan frigøre sig fra den smerte hans eks-kæreste forvoldte ham.

Min pointe er derfor: Prøv at være 'lidt mindre mænd' og meget mere 'følesesmæssige individer'. Lad fortidens mørke ligge og betragt potientielle kærester som nogen der kan berige dit liv og ikke som nogen der på et tidspunkt uundgåeligt vil komme til at såre dig! Går man ind i et forhold, så er det 100% og ikke med tanken om at 'det varer ikke ved' - så holder det absolut ikke! Jeg mener ikke det er fair overfor en potientiel kæreste at påbegynde et forhold som man selv ikke tror på holder i længden.

utro en der er erfaren
et fjols,der tror at, hvis han tager en pige fra en anden, at så vil hun være tro mod ham,er et eventyrligt fjols