Til de dygtige MSN brugere

Til de dygtige MSN brugere pigen fra mars
Hej

Jeg kom til at slette en konakt person fra min MSN, men blockede ham ikke, så vedkommende kan godt se mig og sende mig mail.


Men kan jeg igen gør sådan at jeg kan også se om vedkommende er online?

eller SKAL jeg sende vedkommende en "invitation" igen? Det vil jeg nemlig ikke.


På forhånd mange tak!

Løsning Anonym
Hejsa,

Du kan godt tilføje ham igen på din msn uden at skulle sende en invitation igen.

Det du skal gøre er:

1. Klik på Indstillinger
2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger
3. Klik på kanppen "Vis".
4. Find ham du har slettet
5. Højreklik på navnet, og tryk på "Føj til kontaktpersoner".

Venlig hilsen
Suriyan

Men... Et spørgsmål
Så kan vedkommende altså stadig godt se, når du er online, med mindre du går ind og blokerer personen. Sådan virker det i hvert fald her. Eller tager jeg helt fejl?

Tusinde tak... Pigen fra Mars
for hjælpen Suriyan, det var virkelig sødt af dig!

Du må have en rigtig god aften.


Med Venligste Hilsner
Pigen fra Mars[:)]