Til eftertanke

Til eftertanke rodvad
Jeg fik en opfordring til at sende denne hilsen til mine venner, det har jeg gjort, men syntes også jeg har nogle venner på SOL der også bør have den.
http://www.astrologi-og-horoskoper.dk/hilsen/default.asp?pk_id=10

Hahaha... symbiosen
Sikken en gang bæ.

Har du nu igen talt - med Rune Brækspand eller Anita Bay Bundegaard?

Rodvad - Danmark kan ikke løse hele verdens problemer.

Hvornår fatter du det?

Never!

Kære Rodvad Clarissa
Det var rigtig smukt!!!

Tak Rodvad.... Smukt.. klarsyns-klumpen
Der er rigtigt meget sandhed i det link...

(tænk at jeg kan give rodvad ret i noget.. utroligt)

Venligst Klaus

Selv tak rodvad
Vi behøver ikke være enige under debatter for at modtage gode ønsker og smukke tanker. Vi er ikke fjender eller uvenner, vi har bare forskellige holdninger til mange ting, og uden det, ingen debat.
Håber forsat vi kan debattere fordi vi kan se det smukke i de samme ting.

Også tak til rodvad
supermum og Clarissa.

ikke verdens rodvad
problemer.
Ideerne kan hjælpe dig til at løse dine egne problemer. Du får større problemer med øgede rigdom. Det betyder ikke at du skal aflevere noget for at løse dine problemer. Når man får flere penge til at leve for, hvorfor spise fast food i stedet for god og sund mad?
Hvorfor ikke slappe lidt mere af og nyde vennerne når man har fri? Nyd det du har i stedet for at stresse efter det du ikke har?

Det er det reneste nonsens! symbiosen
Jeg tror ikke på dette Astro.dk.
Du skriver " du får større problemer med øgede rigdom "

Du eller dem?

Vil muslimerne så være mere krigeriske - end det vi ser nu?

Tsk!!!!

Muslimerne? rodvad
Det er du som trækker dem ind i debatten, tænker du på dem altid? Så forstår jeg at du aldrig kan få det godt med dig selv.

Tak - jeg har det fint! symbiosen
Dig som altid har travlt med DF og Islam - hvordan vil du forklare dette?

Prøv nu - bare en gang - og du skal ikke gøre det mere :)

Jeg kan godt læse mellem linierne - og det er den typiske reaktion - næhhh - man må ikke krumme et hår på en muslim.

Hvis man ellers kan se det for gamle tæpper o.s.v.

Ha´ det godt Rodløse!

Nåh ja rodvad
du læser mellem linierne noget jeg overhoved ikke havde i tankerne?
travlt med DF islam? DF er et diktatorisk intolerant parti. Islam er en tro der har mange flere afskygninger og sekter end kristendom.
ærlig talt, jeg gider ikke at have det travl, hverken med de forsimplede DF eller den omfattende islam.. Men nogen har så travlt med at man skal fokusere på islam, for at de skal glemme at der er nogen der vil indføre diktatur.
Prøv hellere linket en gang til, prøv uden fordomme. De der forstår det, vil have det godt med sig selv. Dem der ikke forstår det, bliver frustrerede fordi de "læser mellem linierne".
En muslim skal behandles som alle andre, har de begået noget strafbart, skal de også have den samme straf som andre, så enkelt er det.

Dagens smukkeste hilsen jette-
Kære Rodvad.
Jeg er ikke helt klar over om vi har været præsenteret for hinanden før... men det var et ualmindeligt dejligt indlæg at åbne SOLen med i dag. Og lige den rigtige overskrift, du havde valgt.
Iøvrigt har jeg brugt, jeg tør ikke sige hvor lang tid, på at rumstere frem og tilbage på den hjemmeside du linker til.
Nu vil jeg prøve at se, hvad der ellers rø'r sig i SOLverdenen.
Mange hilsner fra
jette-

Hej Rodvad modild
Det er altid dejligt med lidt perspektivering, der kan starte tanker. Dit start indlæg er hvor almindeligt det end er, et godt og nødvendigt bidrag, og man har jo lidt vanskeligheder med at være vildt uenig. :)

Men faktisk synes jeg dette dit bidrag indeholder en mere essentiel del, og jeg finder det flottere end det indledende.... måske fordi der er lidt,(desværre), clicheagtigt over de store velmenende ord i disse tider.

Den indstilling du selv formulerer her, er sgu flottere.:)Essensen af din udmelding ville, hvis vi tænkte over det, bidrage til at "udbedre" de "skavanker" det indledende indlæg så nydeligt fremstiller.:)

V.H. Modild

Tak Jette rodvad
Jeg tror hellere ikke jeg har stødt på dig før. Kan se på din profil at de sidste 10 indlæg fra dig, er emner jeg ikke så tit bevæger mig i.

Eneste rodvad
problem jeg havde, var at det i grunden ikke var noget der kunne debatteres, passede ligesom ikke til en debatside. Men hvor ikke? Overraskende nok var der ligevel en der ville debattere det ved at trække DF ind i det.