Til Elskeinder/Mænd

Til Elskeinder/Mænd Anonym
Nu har jeg læst. med i debatten, om utroskab, og kunne godt tænke mig at høre en komentar fra elskerinden/manden. Det man oftes høre fra jer, er at det er konen's eller mandens egen skyld, at deres partner er utro. I min verden er der op og ned ture i et ægteskab, udnytter i ikke bare, en lille krise til at springe ind og få en gratis tur i høet, uden tanke på den smerte i påfører et andet menneske, måske tilmed børn. I må ha mig meget undskyld, men - jeg er død træt af dårlige undskyldninger. Tag dog et med ansvar, for jeres handlinger. Det kan sku da ikke komme bag på jer, at et andet, menneskes verden bryder sammen, når i har et par hygge timer. Bare min mening.

Bravo sommer32
Super godt indslag, Du har jo ret.. Kast ansvaret over på en anden og slip for dårlig samvitighed. det er jo faktisk det de gør.

Enig ironbird472
Jeg kan kun sige at jeg er enig med dig. Har selv været udefor at min fyr "glemte" at fortælle at han var i fast forhold, men hans kone gad ikke gå i seng med ham også mente han at han havde lov til at bolle ved siden af. Han tænkte ikke på at det ville blive opdaget og at han ville såre 2 kvinder.Idag har begge kvinder forladt ham og han genere mig med tlf terror.Han kan ikke forstå at vi har forladt ham, det er da ok at mænd boller ved siden af siger han. Det mener hverken hans ekskone eller jeg som begge er dybt såret over hans opførelse.

Svar til agent 69 Anonym
jeg sidder med en føelse af lettelse over at der er elskerinder med en samvitighed. Det er håb for os i ægteskab. Glad for din mening. "Super" Håber Du får bugt med ham.

læs dette Heidi,,
flere mænd der er enige

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16;conference=41;posting=55209

hun skal da ikke have dårlig samvittighed hvis... A2.
...hun ikke anaede, at hun var elskerinde. Hun har det dårligt, fordi røvhullet løj for hende. Sådan opfattede jeg i hvert fald indlægget.

jeg tvivler mille33
jeg tvivvler på at du får mænd til at indrømme deres del af skylden i spørgsmålet om utroskab, og elskerinden ja hun er ofte ligeglad det er jo ikke hende der har følelsene i klemme, de indlæg jeg har læst fra elskerinder herinde viser også at de ikke ønsker den samme samhørighed som "konerne" de er godt tilfreds med det overfladiske men fede sex de kan få, og lad os nu bare se i øjnene at de får jo den opmærksomhed og varme som ellers tilkommer hende derhjemme, hun er bare blevet for kedelig synes manden. han glemmer lige at han selv har været med til at gøre hende kedelig, man former nemlig hinanden i et ægteskab.
utroskab er upersonlig, egoistisk og en nem måde at leve på en drøm. jeg tror desværre at utroskab er blevet en livsstil for mange både mænd og kvinder, som ikke gider tage hensyn til deres kærestes følelser...
bliv dog vokne og tag et ansvar for jeres liv og handlinger

mille

samvittigheden den utro
jeg er en kvinde der har boet med min mand i 17 åt jeg er i dag 35---jeg har igennem årene både haft affærer og længere utro kærlighedforhold det sidste holdt i 7 åtr og der var jeg ikke min elsker utro.... . I øjeblikket har jeg fået en ny og nu bliver mange sikkert forarvet men der er ingen tvivl om at mine elskere giver mig lidt luft ømhed og spænding som jeg synes jeg mangler i mit forhold til min mand vi er simpelhen vokset fra hinanden..vi har to halvvoksne børn og jeg har i sinde at forlade ham om nogle år og det vved han men jeg kunne aldrig drømme om at beretteom mine affærer!!! hvorfor skal jeg gøre ham ked af det jeg elsker ham jo stadig men mere som en rigtig god ven...bare skyd løs jeg tåler kritik