Til fyrene

Til fyrene Moi nummer 20
Hei.
Nu er jeg ikke den mest vidende hvad angår sex..har først lige påbegyndt mit sexliv for nylig med min kæreste gennem nogle måneder. Første gang gik det...okay..vi var begge lidt fulde så det blev selvfølgelig lidt akavet. Men så her anden gang gik det lidt galt. Han kunne ikke få den ind og jeg kunne jo ikke rigtig forstå hvis jeg var blevet mere snæver siden sidst! Så blev han helt opgivende og sagde at han ikke kunne...Han var altså kommet før vi overhovedet var gået igang... Så er det jeg godt ku tænke mig at vide om det er noget der sker nogen gange for fyre eller det for nogen er et generelt problem?!?!

Ja åbenbart... Den ligeså forvirrede/frust...
...eller nu kan jeg jo kun tale for mig selv!
Nu var det i hvert fald sådan jeg var ude for lidt af det samme så sent som her i aften!
Altså, jeg kom ikk før vi var igang, men problemet var lidt vi aldrig kom i gang fordi "fætteren" var lidt for slap til at kunne komme ind så det hele gik i vasken - endda når det var første gang... så er pænt sur og irriteret på mig selv/de sydligere dele lige nu!
Det dælme utroligt at "han" kan være nok så livlig andre gange når vi kæler og sådan, men så når det endelig gælder, vil "han" ikk være med!

Så leder lidt efter svaret på det samme - blot hvorfor fanden sådan noget sker, når det burde være omvendt - at den skulle være ellevild når der sker noget for den og slap, når der ikk er så meget action!!

The dick works in mysteriously ways!

The Dick fortæller om problemerne... Bimmer ILP
Før ejermanden opdager dem.

Hvis du læser artiklerne på http://www.carl-mar.dk/ , så vil du vide det.

Jeg har aldrig haft de problemer med en kvinde,
for de har altid fået en god oplevelse. Og den
har været ben hård og stiv i mindst en time.

Han er ung og nervøs Bimmer ILP
Du er også nervøs pga. hans usikkerhed, og
derfor lukker du fuldstændig af for ham. Så
han ikke kan trænge ind.

Har I prøvet at starte med at kæle, slikke
hinanden. Hvis han slikker i 10-15 minutter, og
opvarmer din mis med to fingere i 15 minutter.
Så vil han ikke have problemer med at trænge ind
i dig, for en kvinde skal normalt varmes op.
Med mindre hun er helt vildt liderlig og våd fra
starten.

hehe Moi nummer 20
-ret heldigt det er en lille ugen siden det skete for min kæreste og jeg...ik specielt fedt hvis han tilfældigvis fandt mit indlæg ;-)
Forstår din frustration. Men så må jeg lige høre, var det fordi du så ikke tændte ordentligt på hende eller skete det bare af uforklarlige grunde?!

Havde samme problem Yle
da jeg var 16. Min første ritige kæreste..

Vi havde været sammen et par måneder og endelig besluttede hun, at hun ville prøve "det" med mig.

Så da vi endelig lå der, var jeg så over-ophidset og anspændt, at jeg kom allerede inden jeg nåede op i hende... lå bare der og prøvede at presse mig ind og så.. kunne jeg ikke mere..

Det gentog sig en del gange. Det blev mere og mere pinligt for mig og hun sagde ikke noget og virkede skuffet (og faktisk nåede det aldrig at virke ordenligt med netop denne pige). Jeg tror grunden var det super opskruede billede vi begge havde til "første gang" og sex i det hele taget Ingen af os kunne slappe ordenligt af.

Det var først med kæresten efter det virklig virkede, for hun var ikke bange og havde et mere afslappet forhold til sin krop og hvad hun eller jeg kunne/måtte gøre ved den (selv var jeg åben for langt det meste).

Det er vigtigst at åbne op og slappe af sammen. At skrue ned for forventningerne til de første gange, så i kan ha det rart og lære hinanden og jer selv at kende sexuelt.
Hvis han ikke "kan", er det fordi han er nervøs og ikke fordi du ikke er attraktiv. Det er op til dig at give han det indtryk, at der ikke er noget at være bange for og at du ikke dømmer ham på hans præstation. Snak om det. Hav tålmodighed. Og vær søde ved hinanden.

God fornøjelse! :)

Derudover Næj - Tarzan - nej
Ikke det seksuelle der - tror jeg
I er bare unge . mangler at prøve mege - gør det nu eller erkend at en eller begge víl gøre det siden - der er vel ikke meget mere ? er der <?? - derudover skal man nu samtdig ikke gå på "komprommis"