Til fyrene; Det gør man da ikke, vel?!

Til fyrene; Det gør man da ikke, vel?! LINEline
Nu vil jeg gerne stille et spørrgsmål til fyrene herinde..

Jeg har en kæreste som jeg elsker overalt på jorden, han er alt det jeg har ledt efter og vi har det rigtig godt sammen.. Udover EFTER sex..! Han er dejlig i sengen osv, men bagefter er det som om han bare vender ryggen til! Han siger det ikke er noget med mig, og det ikke er for at være ond, men hvad skal jeg tro?! Det kan godt være at det første mænd tænker på efter sex, er en smøg og en kold øl, men det er noget andet at vise det. Hvad skal jeg gøre?? Er mænd bare sådan?! Det sårer mig, og for mig er det ikke bare sex, men det føles som om det er det for ham..

Jeg behøver et par godt råd!

Du har skrevet et indlæg ???????? Anonym
********************** ?

Der er ikke noget galt Herren
Det er ganske naturligt at der slappes af efter et afsluttet samleje. Men spørgsmålet er meget klassisk.

Se en besvarelse af dit spørgsmål her: http://ekstrabladet.dk/spoerg_joan_oerting/article217130.ece

Bedste råd dulkis
Lad ham i fred efter sex. Læs evt noget litteratur om emnet, det er jo den evige forskel.

meld ud! tara
Jeg havde det samme problem med en tidligere kæreste - efter sex var han enten frisk på at fortsætte dagens projekter og ville gerne ud af sengen hvis vi dyrkede morgensex eller sex i løbet af dagen, eller træt og orkede ikke at kramme, tale, nusse hvis det var om aftenen. I starten blev jeg såret, men tænkte så på at han måske bare ikke anede hvordan jeg havde det. Så de næste par gange vi havde elsket, og han skulle til at springe ud af sengen lagde jeg armene om ham og sagde "vi skal lige ligge her i fem minutter og slappe af." Og hvis det havde været meget hed sex og vi begge var godt svedte gik vi ud og holdt om hinanden under bruseren.
Jeg tror nogle mænd har et behov for at have lidt tid for sig selv efter at have været så tæt på en kvinde som de er under sex, så lad være at stille for store krav. Nogle mænd kan nyde at ligge i timevis og flette tæer, men andre kan ikke holde det ud. Find et kompromis. Jeg tror også mange mænd er bange for at blive afkrævet store kærlighedserklæringer og timers intim snak efter hver sex-session.
Ved at sige til min eks at jeg gerne ville have at vi lå fem-ti minutter og holdt om hinanden inden vi stod op fik han at vide at det ikke ville tage hele dagen og jeg følte at mit behov for nærhed blev opfyldt.