Til Johnnylau

Til Johnnylau ftg
Jeg har ikke set dette før nu
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1495765

Jeg ville blot fortælle dig, at Gud ikke er årsag til lidelserne. Gud er kærlighed, og fra ham kommer der ikke noget ondt. At vi er enige, betyder ikke at jeg nedvurderer din tænkeevne. Jeg er heller ikke den allermindste smule i tvivl om, at det du har oplevet er rigtigt. Du er ikke den eneste der har haft sådanne oplevelser. At Gud ønsker at vi hjælpe vore medmennesker, er også fuldstændigt rigtigt, og hvordan han ønsker at vi skal gøre det får vi at vide, når vi læser i hans ord. Det er igennem Bibelen vi lærer hvad der er Guds vilje med os.

Du skriver:
"Men jeg bryder mig absolut ikke om ved JV, at der fortælles eller troes på, som jeg har forstået det, at alle andre med andre religioner skal brænde op i helvede!"

Hvis du begynder at læse i Bibelen vil du opdage, at der ikke findes et brændende helvede. Der er altså ingen, der skal brændes op i helvede. Jeg sender dig lige et link, så du kan se hvad der sker med os, når vi dør.
http://www.watchtower.org/d/t16/article_01.htm

Du skriver:
"Desværre har jeg ikke kendskab nok til JV, så jeg kan give eksempler på, hvad I udstøder jeres nære og kære for, men jeg har bare hørt, at I gør det."

Hvis man er kriminel eller begår andre ulovlige handlinger kan man blive udelukket af menigheden, men man kan blive genoptaget, hvis man ændrer sig. Udelukkelsen har til formål at bevare menigheden ren og at hjælpe synderen til at ændre sig.

Med venlig hilsen, ftg.

Jeg har også besvaret ftg
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1498842

Vh ftg

Til ftg lyjse
Johnnylau behøver jo kun at læse her på sol, så vil han få alle de oplysninger han har brug for, hvis han vil vide mere om jehovas vidner.
Intet er vist hverken glemt eller gemt.
Han vil også kunne danne sig et godt indtryk af dig som person ftg, for alle kan jo følge din fremgangsmåde, du render fra de spørgsmål der bliver stillet til dig, og åbner nye tråde, du er let at gennemskue [:)]
Og det er altså ikke kriminelt at vælge at forlade jeres sekt ftg, ikke efter grundloven her i landet.
Synd det vil det først være, så længe de bliver indenfor murene.

Åbenbaringensbogen har altid været en gåde ftg
og op igennem den kristne tidsalder har kirkefolk og lærde forsøgt at forstå den. Allerede i 1853 udkom bogen 'The Two Babylons', skrevet af en engelsk præst, Reverend Alfred Hislop (Free Church of Scotland). Bogens fulde titel var: "The Two Babylons or The Papal Worship Proved to be the Worship of Nimrod and His Wife", og som titlen antyder beviste bogen at Den Romersk Katolske Kirke var identisk med Babylon den Store.

Du kan læse bogen her:
http://www.biblebelievers.com/babylon/

Først senere, efter Jehovas Vidners opståen, blev de klart, at Babylon den Store ikke kun var Den Romersk Katolske Kirke, men at det var al falsk religion tilsammen. Mange andre profetier i Bibelen er først blevet forstået fuldt ud, da tiden dertil var inde, deriblandt profetien om vilddyret og om vildyrets billede.

Med venlig hilsen, ftg.

Alexander Hislop i Wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Hislop

Sandheden rummer mere ftg
end det der kan være på sol.

Med venlig hilsen, ftg.

Hvis du/I ikke vil støtte .. johnnylau
Hej igen ftg.

I kaster diverse bibelskrifter i mit ansigt, selvom jeg på ingen måde kan nå at læse og tænke godt nok over alle disse tekster. Men du og flere andre har ret sikkert ikke læst ordentligt, den meget mindre teskt, og de video-fortællinger, som jeg har lagt på min hjemmeside. Hvor meget har du læst og hørt ftg af, hvad jeg har skrevet og sagt?

Du skriver, at du tror mig, når jeg fortæller om mine oplevelser, det primære her at "Gud besøgte og talte til mig, men også til mine forældre!".

Alligevel vil du og JV ikke støtte mig, ligesom næsten alle andre heller ikke vil det, hvad end de kalder sig og har af religion eller tro, blot med vælgererklæringer, som jeg beder om!

Hvis du/I læser godt nok, hvad jeg står for, så ville I vide, at jeg i den grad er gal ovver, at de stærke og rige lande, eller FN ofte enten helt, næsten ikke, eller alt for begrænset, går ind og stopper de mest ondskabsfulde konflikter, som slår hundrede, tusinder, titusinder og flere mennesker i ihjel, skader mange flere, samt lader en kæmpe stor del af befolkningen lide og pines, som andre mennesker - næsten ingen - kan indleve sig i.

FN, eller for den sags skyld langt de fleste rige nationer, virker så ringe overfor de mest fattige, syge og pinte folk, så jeg bliver syg af at se, læse og høre om det!

"Små" og ressourcesvage diktatorer, eller ondskabsfulde magthavere, sætter igen og igen hele verdenssamfundet "skakmat", og selv ved kæmpe store ekstremt ødelæggende naturkatastrofer kan FN lade sig stoppe i deres hjælpearbejde af disse ondskabsfulde sølle magthavere, der tilfældigt reagerer i et land eller område.

Jeg beskriver og fortæller meget om på min hjemmeside, hvordan de danske magthavere, ledende politikere fra ALLE partier, totalt ignorer mig og andre, når jeg/vi informerer dem om, hvor bevidst ulovligt og umenneskeligt, at nogle af de mest vigtige og nødvendige sociale love administreres, rundt om i landets kommuner.

Altså - jeg/vi som vil at i det mindste love overholdes, bliver sat skakmat af alle ledende politikere, og det gælder fra alle partier!!!

Jeg havde nærmest opgivet at kæmpe videre i en periode, da overmagten var for stor, og ingen ville støtte mig, ikke en gang de ganske få som kender mig og mit mangeårige massive sociale virke.

Men så i marst 2003 blev jeg personangrebet, ved at magthavere forsøgte ruinere mig, og forsøgte hindre mig i at få en bolig, hvor min søn kunne komme ind med hans kørestol. Da jeg informerede alle magthavere om, at selv min søns trivsel alvorligt var truet, svarede INGEN mig, og jeg blev derfor mere og mere rasende, så rasende at jeg blev alvorligt syg af det.

Mit raseri har på ingen måde taget af, for jeg ignores fortsat af samtlige magthavere, både alle ledende politikere og alle medier!

Hvis du/I ikke vil støtte mig, så må I for min skyld lade være, for så er I mig inderligt ligegyldige!!!

Jeg har kæmpet alene hele tiden, og det gør jeg nok også den sidste tid, som jeg har at leve i. Det giver mig sorg-følelser, fordi jeg overalt, eller hos tæt på alle mennesker oplever, at det rager dem langsomt, hvordan jeg pines, og kæmper alene, selvom en stor del må kunne se og forstå, at jeg slås udelukkende for det gode og kærlige, ikke for mig selv!

mvh
Johnny

De kræfter du er oppe imod, ftg
er alt for store til at du kan løse dem selv, Johnny. Jehovas Vidner kan heller ikke løse dem, og de kan ikke løse ad politisk vej, men vi kender løsningen og vi ved hvordan de vil blive løst. Det er derfor jeg tilskynder dig til at snakke med Jehovas Vidner.

Jeg har set de fire første videoer, hvor du fortæller hvordan gud talte til dig.

Med venlig hilsen, ftg.

Nu kan du ikke rigtig skose JV'erne - De må ikke jalmar
´


... på nogen måde deltage i politik - ikke engang stemme må de - Så de er faktisk lovligt undskyldt, at så JW/WTS dem der bestemmer over ethvert vidne - politiserer på livet løs på flere fronter, kan de sandsynligvis kun fordi det er en Guddommelig Organisation, som ikke kan gøre fejl ...

Så det er ikke grundet nogen ond vilje at JV'erne ikke deltager, det er ulovligt og kan
medføre udelukkelse som kan betyde at INGEN fra det gamle miljø må tale til dig overhovedet!


Nedenstående siges at skulle være de punkter
man som JV'er kan risikere at blive udelukket på.

1. er homoseksuel
2. ryger
3. er dranker
4. frekventerer folkekirken eller andre religioner
5. bor sammen med en du ikke er gift med
6. er ludoman
7. er voldelig
8. får en blodtransfussion
9. deltagelse i politik incl. At stemme.
10. bringer JW/WTS's ord i tvivlMange hilsner

jalmar

Det er fedtspilleri ftg - sig det dog DU må ikke jalmar
´


... deltage i Politik for JW/WTS - Eller må du
godt skrive under på en vælgererklæring siden du ikke skriver noget?mvh
jalmar

Jeg deltager ikke i noget der ikke fungerer. ftg
Mange mennesker har ødelagt deres liv, fordi de kæmper imod en magt de ikke kan besejre.

Med venlig hilsen, ftg.

Faktisk ikke ftg - Her er SANDHEDEN om JW/WTS jalmar
´


Den er såmænd rigelig afdækket gennem nogle links ...
Der er mange flere end nedenstående, men da SANDHEDEN
faktisk er såre simpel, behøves man kun at læse de 4-5 første.

http://somet.dk

http://www.sekter.org/jehovas_vidner/tekster/jehovas_vidner_og_deres_tan/

http://www.sekter.org/jehovas_vidner/tekster/jehovas_vidner_og_born/

http://www.jwfacts.com/

http://www.carm.org/witnesses.htm

http://www.deoomnisgloria.com/archives/2005/10/jehovahs_witnes.html

http://www.culthelp.info/index.php?option=com_content&task=section&id=3&Itemid=8

http://www.freeminds.org/

http://www.freeminds.org/psych/psych.htm

http://www.x-jv.dk/index.html

http://www.jwinfoline.com/Page/audio.htm

http://www.geocities.com/Heartland/2919/main2.html

http://jehovahswitnessesvideo.blogspot.com/

http://www.lastgeneration.us/jehovah_witnesses.htm

http://www.jehovahswitnesstruth.com/menu.html

http://www.freeminds.org/doctrine/mislead.htm

http://www.letusreason.org/JWdir.htm

http://www.bible.ca/trinity/trinity-Greber.htm


Mange hilsner
[:)]
jalmar

Du har ret ftg - Her er den omtalte Magt beskrevet: ftg jalmar
´... så behøver du ikke længere spekulere over hvem og hvad der ødelægger folks liv:

(ftg skrev; "Mange mennesker har ødelagt deres liv, fordi de kæmper imod en magt de ikke kan besejre.")

DANSK:
http://somet.dk

ENGELSKE:
http://www.jwfacts.com/

Og her er det sørgelige resultat:

http://www.freeminds.org/psych/psych.htm


Med venlig hilsen

jalmar

Lidt for meget, ftg Dirk
Du skriver, at hvis man er kriminel eller begår andre ulovlige handlinger, kan man blive udelukket af menigheden. Det er jo kun en tilnærmelse til sandheden. For, som det er blevet vist flere gange her på debatten, bliver man ikke altid udstødt, hvis man begår sexovergreb på børn. I stedet bliver det forsøgt tiet ihjel af ældste. Jeg ved, du ikke tror på det, men det er ikke desto mindre sandt. Kærlighed er ikke så meget ord, men handling, og når det i visse tilfælde forholder sig som ovenfor nævnt,er det ikke et udslag af næstekærlighed. Det er i virkeligheden foragt for sin næstes liv. At stille en person (et barn) som den skyldige og med bevisbyrden på sin side, er at vende op og ned på næstekærligheden, for at sige det mildt.
Det lyder vældig smukt, men virkeligheden ser noget anderledes ud i visse tilfælde - også selv om du ikke kan godtage den lidet flatterende side hos jer. Og at man bliver ved med at gentage sig selv, forandrer ikke ved de ubehagelige facts. Det eneste, der måske kan gives som undskyldning, er, at du, og andre vidner ikke kender til tilfælde selv, og at I ikke tør efterprøve, om de anklager, der bliver rettet imod jer (jeres rene organisation),nu også er sande.

Venlig hilsen Dirk [s]

Ikke kristelig set Dirk
For sandheden er i kristen tro Jesus Kristus. Så enkelt er det. Og så kan man tro det eller synes, det er det rene volapyk. Men Han er ifølge NT sandhedEN, vejen og livet.

Venlig hilsen Dirk [s]

Mon det var derfor Dirk
I var NGO-medlem af Satans organisation, FN, i en årrække, fordi I alligevel ikke kunne modstå hans tillokkende fristelse ?

Venlig hilsen Dirk [s]

Hvad mener du Jalmar....? piglet45
Må de ikke stemme....? Jeg tror at jeg bliver nød til at høre en forklaring på den, for det lyder jo som om de menneskelige rettigheder bliver brudt her, og med almenhedens viden....

Hvordan kan det være?

Sexovergreb på børn er en meget kriminel handling ftg
og det er ikke tilladt, hverken blandt Jehovas Vidner eller andre steder.

Med venlig hilsen, ftg.

Det har jeg virkelig ingen anelse om, ftg
men som jeg har forklaret tidligere, og nu fortæller igen, er det uden betydning hvad Jehovas Vidner har gjort, når blot de ikke gør det længere.

Med venlig hilsen, ftg.

Ingen kan komme til Faderen ftg
uden igennem Jesus Kristus.

Det er fuldstændigt rigtigt.

Med venlig hilsen, ftg.

Muligt at det ikke er tilladt, eks-vidne
Men det foregår ftg. [:O][:(][sol]


Manjana

Aha..... piglet45
Mine børn DELTAGER heller ikke i politik, men de udnytter da sin ret til at stemme. At udøve sin indflydelse på samfundet. Når i ikke deltager i poltik, og heller ikke aktivt i samfundet må man gå ud fra, så håber jeg da heller ikke at I tager imod goder, som hospitals og lægehjælp, boligstøtte, sygdagpenge, eller andet som er en del af den politiske pakke.

Vi har desuden en grundlov her i Danmark, der varetager de menneskelige rettigheder, såsom stemmeret og andet hyggeligt. At nægte nogen den ret, dvs at afholde dem fra at stemme, er ergo, kriminelt.

Hvorfor.... piglet45
...bliver de Jehovas Vidner, som bevisligt udøver misbrug mod børn, så ikke retsforfulgt, men kan fortsætte sit virke indenfor både kirke og familie?

Smukt. piglet45
Så du synes altså ikke at pædofile JVér skal straffes.....? Sgu ikke så underligt at så mange i jeres menigheder skal have psykologhjælp.....

Sexovergreb på børn er en dybt kriminel handling ftg
og hvis noget sådant sker blandt Jehovas Vidner, så vil det også blive retsforfulgt.

Med venlig hilsen, ftg.

Hvad mener du med at pædofile ikke skal straffes? ftg
Her i landet gælder den dansk straffelov, og den er vi alle underlagt, både Jehovas Vidner og dem der ikke er det.

Med venlig hilsen, ftg.

Ifølge grundloven ftg
har vi ret til at stemme, og vi har ret til at undlade at stemme.
Hvordan kan det være at du vil fratage os vore rettigheder?

Med venlig hilsen, ftg.

Det er der også nogen, eks-vidne
der bliver. Men der er mange beviser på det modsatte.

Bl.a har vidnerne den regel som hedder to vidners reglen. Dvs, at bliver der fremført en anklage for de ældste, skal der være mindst to vidner mere, der har set dette. Og selv om der er, er det ikke altid nok.

Derudover, siger den pædofile at han ikke er skyldig, tjaee så sker der ikke mere i den sag. Erkender han at han er skyldig, kan han blive hurtig genoptaget igen, bare han får en undskyldning fra ofret.

Når der ellers bliver lukket låg på, og ofret bliver bedt om at holde mund, er det fordi, Selskabet gør alt for, at holde det ude af offentlighedens søgelys. Fordi der ikke må kunne sættes en finger på deres navn.

Der er eksempler på ofre, der er blevet udstødte, fordi de alligevel har fortalt det til andre.

Hjemmesiden Silentlamb er et godt sted at søge oplysninger. Bill Bowen har gjort og gør stadig et kæmpestort stykke arbejde, for at hjælpe ofrene, der kontakter ham.

I Maj sidste år, kom det frem at JW/WTS har betalt en skyhøjt beløb til 16 ofre, for at de underskrev en såkaldt gag-order. En erklæring, hvor de går med til aldrig at sige, hvem deres overgrebsmand er. Og dermed, kan disse mænd / kvinder, (for vi ved jo ikke om der også er kvinder iblandt) fortsætte deres misbrug.

Som jeg skrev tidligere, der har været virus på min pc, så den er blevet formateret. Derfor har jeg desværre mistet en masse gode links. Beviser på at der er en årsag til at de kaldes for det pædofile paradis. Da der kan findes den ene sag i medierne efter den anden på verdensplan.

Men det er da heldigvis til at finde igen.

Med venlig hilsen
Manjana

Det var ikke det jeg skrev vel....? piglet45
Hvordan kan det så være at næsten alle sager om pædofile indfor JV, bliver fejet under tæppet? Det tæppe må bugne af lort efterhånden.

I anser jo heller ikke jer selv som en del af samfundet.......

Ha ha ha ha....... piglet45
Lidt humor at spore der ftg.....ikke dårligt. [:D] Det kan være at det kan blive et ordentligt menneske ud af dig endnu....

Det var jo slet ikke det jeg skrev, vel ftg....? Jeg personligt, føler at det er meget vigtigt, at alle FÅR LOV til at stemme. De skal selvfølgelig følge SIN EGEN overbevisning, men retten er der.

Har du været vidne til at nogen er blevet afholdt fra at stemme da ftg? Det er også kriminelt.....

Jo, det var det du skrev. ftg
Jehovas Vidner er en del af samfundet ligesom alle andre, og vi er underlagt de samme love som dem. Vi er også med til at opretholde samfundet gennem de skatter vi betaler, så jo, der gælder de samme regler for Jehovas Vidner som der gælder for alle andre.

Med venlig hilsen, ftg.

Der er ingen der kontrollerer ftg
om vi går til valg, men vi ønsker ikke at stemme. Vi er Jehovas Vidner af egen fri vilje, Kajsa. Det er det du ikke forstår. Vi er voksne mennesker når vi træffer den beslutning, at vi gerne vil være Jehovas Vidner.

Med venlig hilsen, ftg.

Og Ingen kan komme til noget uden gennem JW/WTS ..... jalmar
´... JW/WTS er en betingelse for din Tro - Bliver du udelukket fra JW/WTS mister du samtidig din Tro på JW/WTS-guderne "de 144,000 og JW/WTS-guden Jesus og dermed din Tro på JW/WTS-guden jehova gud?

ALTSÅ INGEN TRO UDEN TROEN PÅ JW/WTS's STORSLÅEDE ORGANISATION, DER GØR DET MULIGT AT TRO PÅ DE 144002 JW/WTS GUDER = DE OMTALTE JW/WTS-guderne "de 144,000 og JW/WTS-guden Jesus og dermed din Tro på JW/WTS-guden jehova gud?


Dette er hvad der i SANDHED står skrevet i Bogen:

"Sikkerhed i verden under fredsfyrsten."

God fornøjelse.Med venlig hilsen

jalmar

De var medlemmer så sent som i 2007 - Dirk jalmar
´


... Så jeg tvivler meget på udsagnet: "I var NGO-medlem af Satans organisation"


Ikke alene det, de har skrevet under på at de Loyalt støtter FN/UN's formål til enhver tid.Mange hilsner

jalmar

underlagt LOVE - Med MINDRE det ikke harmonerer jalmar
´... med hvad der besluttes i JW/WTS-Regi - DET glemte du ftg ......

[:/]

Er det udelukkelses grund- hvis man VIL stemme ftg? jalmar
´... Det har jeg nemlig hørt ...


[:/]

I er også vokse der vælger at jeres Børn er JV'ere ftg .. jalmar
´


... og også voksne der bestemmer at jeres børn
har det bedst som tjenere for gud frem for en uddannelse !


Hvor er frivilligheden i det ftg?[:/]

Du skal bare sige hvad du ønsker manjana - Her er: jalmar
´... F.eks. Michael Porter ... JV'eren der blev døbt til at være JV'er ???

http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/bristol/6960166.stm

http://www.watchtowerinformationservice.org/index.php/sexual-child-abuse/jehovah-s-witness-pedophile-walked-free-from-court-despite-one-of-his-victims-was-a-baby/

Og her er omtale af The Gag-Order, med JV's egen advokat på video ...

http://www.watchtowerinformationservice.org/index.php/sexual-child-abuse/watchtower-society-settles-sexual-abuse-cases-to-prevent-victims-from-speaking-out/


DØMT Pædofil fra JV's rækker Stadige ældste:

http://www.watchtowerinformationservice.org/index.php/sexual-child-abuse/video-my-molester-is-still-a-jehovahs-witness-elder/

et par sykker mere:

http://www.silentlambs.org/kn37.htm

http://search.bbc.co.uk/search?q=+Jehovahs+Witness+and+paedophiles&scope=all&edition=d&tab=all&recipe=all&x=88&y=2

http://search.bbc.co.uk/search?q=+abused+child+jehovah+witness&tab=all&edition=d&recipe=all&scope=all&start=2&link=next

http://www.katolik.nu/html/cults.htm

http://www.hjalpkallan.org/


Mange hilsner

jalmar

Tanken lyder fuldstændig absurd ftg
Hvorfor i alverden skulle et Jehovas Vidne stemme?
Vi har jo truffet det bedste valg der findes.

Med venlig hilsen, ftg.

Guds lov forbyder at man går i krig, ftg
så det gør vi selvfølgelig ikke.

tak jalmar eks-vidne
må se at få fundet linkene frem igen. De er desværre stadig vigtige at have.

Men tak for hjælpen. [:)]

Mange hilsner
Manjana

Næee eks-vidne
Om i så skal bestikke embedsmænd, så er det, det i gør.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1499271

Eller om mange vidner skal døje alskens ulykke, bare de er loyale, så er det, det de må.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1499271

Og det selv om deres ledere udemærket ved at andre lande, får deres accept til at handle modsat det de får besked på.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=1499271

Manjana

Vil foreslå dig, eks-vidne
at se 2 verdener. En udemærket beskrivelse af, hvad der sker, hvis og såfremt vidners børn ikke vælger at lade sig døbe og indvi som Jehovas vidner. I øvrigt, der er mange der IKKE er voksne når de lader sig døbe. Nogen er ja helt ned til 10-12 års alderen. Endda yngre. Hvilket måske ikke er så ofte. Men det sker.

Så lad nu være med det pjat ftg. Vær nu ærlig. Man er ikke voksen som teenager.

Manjana

PS 2 verdener = en fortælling fra virkelighedens verden

Jeg var lige fyldt 14 år da jeg blev døbt billen76
og var blandt de sidste af mine jævnaldrende, der blev indviet og døbt.
(Vi var en meget stor gruppe af unge dengang)

Folk sagde, at vi var åndeligt modne, selvom at vi ikke var fysisk modne.
Indenfor de næste 5 år, var ca. 2/3 af dem blevet udstødt (over halvdelen genoptaget) og resten havde fået offentlige irettesættelser og dømt dårligt selskab. Jeg var den eneste (og een mere), der slap "uskadt" igennem.

Kunne man kalde os "åndeligt modne"?
Kan vi sige, at vi lod os døbe som velovervejede voksne mennesker?

En syg indvending - Der ikke er belæg for ftg jalmar
´


... Selv JESUS KRISTUS anerkendte et Verdslig Krav -
i sin disput med dine forgængere Farisæerne i udsagnet:
"Giv Kejseren hvad Kejserens er. og GUDS hvad GUDS er"med venlig hilsen

jalmar

.............. Hov P.s. Jeg Glemte jo ... jalmar
´... at JW/WTS og JW/WTS-jesus overtrumfer JESUS KRISTUS!


Så du har jo sikkert ret!


Med venlig hilsen

jalmar

Og hvorfor er det nu lige jeg ikke tror dig på dit ord her ... jalmar
´Måske har det noget at gøre med:

Watchtower 1969 March 15

Many schools now have student counselors who encourage one to pursue higher education after high school ... Do not be influenced by them. Do not let them "brainwash" you with the Devil's propaganda ... Make pioneer service, the full-time ministry, with the possibility of Bethel or missionary service your goal.


Watchtower 1st September 1975
No Jehovah's Witness should want to go to college. Rather, work in the Watchtower Organization!

Watchtower 1st August 1975 p451
It is foolish to want to be a doctor or a lawyer.

*************** Ja der er gamle - Men har man ændret indstilling hos din Gud JW/WTS? - NEJ man har IKKE!

Kingdom Ministry June 2001 for week starting July 2nd 2001

... higher education, which is having a negative impact on their spirituality ...
... the family examine the Bible to see what it recommends. ...
... The youth agrees that it is wise to pursue a course in life that will serve him or her well in achieving theocratic goals to advance Kingdom interests. ...I rest my case

med venlig hilsen

jalmar

Det kan meget vel være Dirk
at sexovergreb på børn er en meget kriminel handling, også hos jer. Men de finder sted alligevel, så pæne ord rækker ikke. Du er uvidende om det, og tør ikke undersøge rigtigheden af beskyldningerne. Så stor er din tiltro til et styrende råd,hvis medlemmer du ikke kender, og hvis historie du heller ikke har kendskab. Jeg ved godt, at man (selvfølgelig)må mene, at sexovergreb er forkerte, både retmæssig og trosmæssigt set.Gåden er, hvorfor man ikke efterlever det.

Venlæig hilswen Dirk [s]

"Fri vilje".....? piglet45
Er det ikke en modsætning i sig selv, når det kommer fra JV. Desuden snakker jeg heller ikke om dig, for du er uomtvisteligt i JV af egen fri vilje. Jeg taler om alle dem der "holdes fanget" i en sekt der ikke engang føler det vigtigt at passe på sine børn. Ej heller stå på deres side dersom de bliver misbrugt, men føler det essentielt at de tier stille med hvad de har oplevet.

Alle dem der tvinges ind i et regelsæt, der faktisk bryder med de menneskelige rettigheder.
Dem der tvinges til at lade være med at stemme, da det ville få dem i alvorlige problemer hvis de gjorde. Frygten for at blive smidt ud, og tvinges at bryde med familien holder dem fra det. Det er sgu da ikke fri vilje.

Tak for oplysningen, jaklmar Dirk
Jeg må sige, at der ikke rigtigt er noget, der kan overraske ennm.h.t. vidnerne. det beskæmmende er, at de menige vidner lever i en blafrende uvidenhed og dermed tillægger os andre alskens uhyrligheder.

Venlig hilsebn Dirk [s]

sexovergreb jernkongen
Desværre må vi indrømme at sexovergreb på børn er noget som har ramt alle.
Det er rystende at vide at der findes folk der ka begå så grimme handlinger mod vores børn, mange af dem fungerer i dagligdagen fuldstændigt normalt og er ikke nogen man ville mistænke for at gøre så onde ting.
Det samme er sket inden for JV og det er noget der rammer alle.
De ældste i menighederne har helt sikkert ikke været gode nok til at håndtere disse sager.
Jeg mener heller ikke de bør håndtere sådanne sager før de har været behandlet at de offentlige myndigheder.
Jeg ved med sikkerhed at flere sager er blevet håndteret forkert i Danmark, jeg ved dog også at nogle af sagerne efterfølgende er blevet overgivet til politiet så de skyldige er blevet dømt.
Dermed ikke være sagt at alt er godt for det er noget der konstant skal være opmærksomhed omkring.
Jeg ved at der er blevet gjort en del for at oplyse omkring hvordan man skal håndtere disse sager og at det altid er bedst at de offentlige myndigheder får besked så hurtigt som muligt.
Jeg tror bestemt at man indenfor de religiøse bevægelser skal kigge på hvordan man i det offentlige ansætter folk, altså med rene straffeattester, evt. uddybende samtaler og løbende screeninger af ledere.

Nu synes jeg ikke lige, at forhandle sig via betaling jalmar
´... = en historisk høj kompensation til 16 Pædofilramte børn & unge, for at undgå at
VISSE PÆDOFILES NAVNE skal blive offentliggjort, er at håndtere disse sager på en korrekt måde.

GAG-Order offentliggjort 20 MAJ 2007.


Der er stadig også alt for mange PÆDOFILE JV'ere der får
en mindre straf, grundet Sekten har lovet at "mandsopdække" samme.
Eks.:
Michael Porter Offentliggjort 5.September 2007.


Der er alt for mange af den slags sager, til at jeg kan acceptere Ordvalget:

>> "Jeg ved at der er blevet gjort en del for at oplyse omkring hvordan man skal håndtere disse sager" <<

For det er tydeligt at Brooklyn Heights går foran -
Med informationen "HOLD NAVNENE PÅ VORES BRØDRE UDENFOR",
uanset omkostning - Jeg mener ikke man kan tolke denne såkaldte GAG-Order på anden vis.


Det skulle være en kendsgernng, at har en PÆDOFIL rundet nr. to bare nr. To overgreb,
skal der meget til før den Pædofile stopper igen, EN gang er et forsøg - TO er afhængighed!Med venlig hilsen

jalmar

Jeg opdager jeg glemte dokumentationen Dirk ...... jalmar
´


... den skal du da ikke snydes for:

http://www.osce.org/documents/odihr/2007/10/27123_en.pdf

Forøvrigt har du set denne:

http://www.jehovahsjudgment.co.uk/watchtower-un-ngo/

Hvori de også skriver, at de ikke skriver under på noget.

Hvad mon så de har skrevet uder på her:

http://www.un.org/dpi/ngosection/criteria.asp


Mange hilsner

jalmar

lidt mere info jernkongen
Det er bestemt min holdning at Pædofile bedst opbevares langt væk fra børn og det er ihvertfald i Danmark en udbredt JV holdning på samme plan som den den generelle Danske befolknings holdning at pædofile for det første fortjener en meget streng straf og for det andet at der bliver holdt skarpt øje med hvad de laver.
Det er desværre også meget sørgeligt at se de meget korte straffe de pædofile for, taget deres meget alvorlige forbrydelser i betragtning, ihvertfald burde alle straffe til en pædofil som minimum indeholde en behandlingsdom.
Jeg har set eksempler på folk med en del overgreb bag sig få en dom på 6 måneders fængsel, efter min mening fuldstændig ude af trit med en retfærdig dom og efter al sandsynlighed ude af trit med den Danske befolknings ønske om hårdere straffe til pædofile.


Jeg kiggede lige kort på din henvisning til en sag vedr. en Michael Porter og fandt en artikel omkring det i Mirror.
Som jeg ser det er det igen en fuldstændig ubegribelig dommer der vælger nærmest at ignorere sagen og kun idømme 3 års samfundstjeneste/rehabilitering.
Hvordan hans rolle i menigheden er idag ved jeg jo ikke noget om, andet end at jeg håber at hvis han skulle vise sig i menigheden igen at han i såfald kommer til at bruge meget lang tid "på bagerste række".
Det er selvfølgeligt svært for mig at kommentere på en sag jeg ikke kender og men den her ser ikke god ud [:*(]

Jeg ved fra et par af de heldigvis meget få sager der har været i Danmark at der er blevet kørt en meget stram linie overfor en pædofil der ønsker at begynde at komme i menigheden igen.
For det første er der en forlænget udstødelsesperiode og før det overhovedet kan komme på tale at et eksmedlem igen kan blive delvist optaget rådføres der med de evt. ofre der er.
Hele menigheden oplyses omkring en delvis optagelse og der bliver gjort omrokeringer ide grupper menigheden er opdelt i således at eksmedlemmet ikke kommer i kontakt med børn i menigheden.
Det er også op til folk om de vil flytte til en anden menighed da der vil være personer for hvem de vil være svært at være i samme rum som en pædofil og det vil være en oplagt mulighed for børnefamilier eller folk med relation til ofre eller lign.
Det er sådan nu at har man en gang i sit liv foretaget sig sædelighedsforbrydelser mod mindreårige er man permanent udelukket for enhver form for opgaver eller rettigheder i menigheden, dette gælder også selvom om det skulle være sket inden man bliver et indviet og døbt JV.
Det er frit om folk ønsker at hilse på en tidligere dømt pædofil og det er sådan at den tidligere dømte ikke selv må tage kontakt til andre i menigheden, med mindre folk tager kontakt til den dømte først altså den dømte hilser ikke på nogen medmindre han er blevet hilst på først, dette er gjort for at ingen skal føle sig utilpasse.
Der er udover de her en del andre hensyn der skal tages til menigheden og det er i det hele taget en ret omfattende ting at optage en sådan person igen.

Med hensyn til noget af det sidste du skriver omkring Pædofiles afhængighed har du ikke helt ret der.
Det er sådan at har en pædofil først udlevet sin fantasi én gang er det næsten 100% sikkert at han vil gøre det igen, derfor er det ret vigtigt at man når man har afklaret et tilfælde af overgreb kigger forbryderens færden gennem flere år grundigt igennem, det er rystende hvor tit man finder flere tilfælde, tæt på 100%.

Jeg vil meget gerne eks-vidne
om du kunne linke til de paragraffer du åbenbart her har adgang til. For det er bestemt ikke min opfattelse det du her skriver.

Såfremt man handler sådan i DK som du her beskriver indenfor JV, vil det da kun glæde mig. Men jeg har altså svært ved at tro det.

Der er altså nogen ting her, der enten må være ændret, eller ja så ved jeg ikke. For er en udstødt, må man ikke hilse på vedkommende. Det står ikke frit for de andre om de må eller ikke må.

Desuden kender jeg til sager i DK, men som jeg ikke kan henvise til af hensyn til ofret, hvor man anerkendte et ikke skyldig, fra den pædofiles side. Og jeg ved fra USA, at der er man absolut ikke udelukket fra tjenesteopgaver i menigheden for evigt, på grundlag af en udstødelse som pædofil.

Så jeg er ikke enig i dette.

Har man idag i 2008 ændret dette i DK, jamen så er det da kun dejligt. Men jeg tvivler.

Mvh
Manjana

Mvh
Manjana

Jeg er glad for din indstilling til emnet - desværre hører jalmar
´


... du nu til et lille respekteret fåtal. (Desværre skal relateres til "Lille fåtal".


Når jeg skriver efter 1.gang, er det fordi der er nogle der bliver forskrækkede over deres egen handling og stopper inden det er for sent - Ja jeg har endda kendskab til en der anmeldte sig selv, fordi han blev rædselsslagen over hvad han havde gjort -

Hvorimod anden gang er der ingen vej tilbage, så er det en Pædofil der kræver behandling.

Nu er det desværre sådanne, at både i det verdslige som i sekter som jehovas vidner, bliver der altid fejet noget ind under gulvtæppet - Man ved at der er ca. 4% Pædofle i snit over alt - Desværre er der nogle der af uvisse grunde ikke rigtig synes at nogle ting har godt af at komme op til overfladen - Man kan jo spørge sig selv om hvorfor?

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2007/07/24/232446.htm?rss=true


For der er nok ingen diskussion om, kommer en
sag først frem af gemmerne, skader det dobbelt op.


Sagen Michael Porter er simpelthen uhyggelig - Jeg håber at se på et tidspunkt,
at de får ham lukket inde aligevel, og får smidt nøglen væk, inden han skader flere.Med venlig hilsen

jalmar

svar jernkongen
Hej

Det med hensyn til at hilse på en udstødt har du misforstået eller jeg har formuleret det dårligt.
Jeg tager udgangspunkt i en reel sag der har været i DK hvor vilkårene for at en "tidligere" pædofil er at han ikke må kontakte andre i menigheden efter han er optaget uden at de har hilst på ham først, dette er gjort grundet folks ubehag ved at skulle føle sig tvungent til at hilse på en person med så alvorlige forbrydelser bag sig.

Vejledningen omkring pædofile og alvoren af deres handlinger behandles i et par studieartikler i Vagttårnet for noget der ligner en 3-4 år siden, jeg kigger lige efter dem ved lejlighed og kopierer det ind eller linker til noget.
Der har også været foredrag der har behandlet alvoren af misbrug af børn og hvor meget den slags handlinger strider imod bibelen.(dette afsnit gælder generelt for pædofæli/incest ofre)

Jeg vil gerne føje lidt til omkring det med pædofile og specielt anmeldelse af pædofile.
For langt de fleste ofre for pædofile eller incestofre sker der i forbindelse med overgrebene er slags psykisk blokering af overgrebet, dette er en naturlig slags forsvarsmekanisme der har til formål at undgå at blive sindssyg.
For en stor del bevarer man denne blokering til nogle gange langt ind i ens voksen liv og har derved meget svært ved at huske præcist hvad der er sket og have overskud til at få det anmeldt og få sin egen situation behandlet.
Det er derfor der i pædofæli sager en en speciel forældelses frist der er meget anderledes end ved andre slags straffesager og muligvis er forældelses fristen helt droppet efter et lovforslag i 2006 ( ved ikke om det blev vedtaget).
Jeg ved at nogle har opfattet disse anmeldelser af pædofile som om JV havde prøvet at dække over sagen fordi anmelderen først meldte det langt ind i sit voksen liv, men skal man have afdækket en sådan sag til fulde må anmelderen selv være klar til at få gjort op med sin smertefulde barndom.
Det sker også at nogle slet ikke ønsker at anmelde misbruget selv om flere andre ofre for misbrugeren står frem med deres sag, andre gange skal der gå nogle flere år før de er parate til at konfrontere deres fortid.
Jeg tror også at man idag er mere åben omkring de her ting og der er flere steder hvor man kan henvende sig og få hjælp, generelt i samfundet er der også kommet en anden holdning til ofre for misbrug der gør det nemmere for nogle at få ryddet op i fortiden.


(her gælder det også for både JV og ikke JV)
Jeg tror at man for en del år tilbage havde en anden holdning hvis én i familien blev udsat for misbrug, man brugte mange gange at fortie tingene for man troede at hvis man ikke snakkede om det var det nok heller ikke sket.
Heldigvis er der da idag sket en ændring i hvordan man forholder sig til den slags men jeg kan stadig lidt fornemme den der holdning hos folk der er +50 der er lidt den der "facade" som også muslimer har med familiens ære bliver krænket og derfor valgte nogle familier at tie tingene ihjel.

Hmm ja okay eks-vidne
ved heller ikke om det er mig, der har misforstået noget.

Jeg er ikke spor i tvivl om, at der har været afholdt foredrag, hvor man har talt om alvoren ved pædofili og hvor forkert det er i Biblesk henseende.

Men en ting er, hvad der siges, en anden ting er, hvad der gøres.

Ked af at splitte gode intentioner ad. Men jeg ved bare, at det når det kommer til handling, ikke hænger sådan sammen.

Mens du finder den artikkel frem, vil jeg forsøge at få fat på nogen af de oplysninger jeg førhen har haft til at ligge på min computer, inden et format C.

Husker bare, at jeg selv blev noget overrasket.

Skal se hvad jeg kan gøre, for syntes du skal se det.

Med venlig hilsen
Manjana

PS vil igen understrege, at såfremt der er sket forbedringer, hos vidnerne, vil jeg blive så glad for at høre om det. Det ligger mig dybt på sinde, at dette bliver stoppet så vidt det er muligt. Og det er uanset om det er faderhuset, JV, en børnehave eller hvor det nu end desværre foregår.

Men er sikker på at vi er mange der har det sådan.

Takker, jalmar Dirk
og kan kun sige, at jeg mangler ord [:$]

Dirk[s]