Til Lagermann

Til Lagermann deer
Jeg kan godt forstå at du er blank, ang d 9-4-1992 og den 9-4-1994. Når der skulle have stået, d 6-4-1992, Her tænker jeg på markedspladsen i Sarejevo hvor snigskytter, pludselig begyndte at skyde løs på folk. Men i det hele taget var 1992 et rigtig skidt år i Bosnien, det var det år der kom mujahedenn kriger til Bosnien, fra Saudi arabien, ledet af Abu Abdel Aziz, han og hans kriger har begået nogle af de værste ting, man kan gøre ved andre mennesker ting der er så syge, så man tror det er løgn. Og optaget hele lortet på video. Med d 6-4-1994 tænker jeg på Rwanda det var den dag det gik total galt der, og inden det var slut 800000 døde.

Og d 9-4-1994=6-4-1994 deer
;-)

Hvor er det sødt C",) simon-says
- Der har du siddet i mange timer, og puklet for din ret, ~...nusergøj er du C",)

*FB*

Nej deer
Det har jeg ikke gik bare i seng, igår og er først lige hoppet på nettet igen, og ser så at lagermann er blank ang de to datoer, men jeg praler heller ik af at jeg er fejl fri.

PS. Tak for de søde ord, får du hørt noget John Mogensen.
pss,Jeg er rigtig ked af at jeg ikke fik sendt det joggien tøj jeg havde lovet dig til jul men pengen slap op.

Mvh, Sniper

Barbariske forhold.... lagermann
Hej Sniper...

Hver gang jeg ser mit navn på forsiden, får jeg et lille chok. Men jeg ved at det er en rimelig effektiv måde at få min opmærksomhed ;o) Og det er helt i orden.

Det var en barbarisk tid i Bosnien, og i Sarajevo. Og nej, jeg var ikke klar over at det var i relation til de hændelser du brugte den dato. Og 3 dage fra eller til, er i den sammenhæng vist ikke så afgørende :o)

Til min store forbløffelse så jeg på textTV at protesterne mod Danmark nu også er nået til Sarajevo. Men de har jo stadig ca 40% muslimer i Bosnien.

En dansker har snarere gode erindringer om 1992, pga Europa Mesterskabet i Fodbold. Men det bør bestemt ikke få os til at glemme de grimme ting der skete i det år, og som havde betydeligt større indflydelse på mennesker end et EM i fodbold.

Tak for korrektionen Sniper.

Mvh Lagermann