Til musikelskerne:

Til musikelskerne: rotterotte
Hej alle jer musiknørder - eller bare jer der elsker musik :0)

Denne side: www.last.fm - får mine varmste anbefalinger. På vegne af pålidelige kilder, kan jeg sige at den er guld værd, for os de interesserer os for musik og gerne vil anbefales noget nyt og bare i det hele taget kan lide at dyrke det univers :0)

Jeg har endnu ikke selv fået nusset mig sammen til at oprette en profil, men det vil ske snarest.

Det går ud på at andre kan downloade det musik man selv har inde på sin side, samtidig med at man kan gå rundt hos de andre og lede efter musik som bliver anbefalet ens samling, om man så må sige. Man får tildelt nogle "naboer" man kan udveklse musik med osv.
Det er måske ikke særlig godt gengivet da jeg endnu ikke selv har en profil og har prøvet det, men kan se at mine fornuftige kilder får julelys i øjnene når de taler om siden :-D Så til jer der måtte være interesseret, så kan jeg anbefale at tage et kig ind på siden - forum for musiknørder :-D

Hav en dejlig aften

Hilsen Rotte

hvor fedt MissDj
den vil jeg da gå ind og kigge på. Er ret træt af min musiksamling, kunne godt bruge lidt hjælp til at få den peppet lidt op :0)

Tak Rotte

Tak for tippet:-) Q22
Musik kan man ikke få nok af....

nej sådan har jeg det også MissDj
har musik der understøtter enhver slags humør. Musik er dejligt, kunne ikke leve uden. Glæder mig til at se hjemmesiden, den lyder som noget for sådan nogen som os :0)

KANON Niels Jacobsen
Lige hvad jeg havde brug for. Var lige inde og vende engang, den ser ret fed ud, så må også have lavet en profil så jeg kan shoppe rundt derinde - helt gratis - perfekt :)

fee' jacob.lykke
hejsa rotte, lang tid sidan man har set noget til dig..

den ser da fed ud, mon ikke lige man skulle derind og lege lidt ;)
kender du www.pandora.com? det er samme koncept hvor man kan lave sin egen "musikradio" med den type musik man kan lide..

den er rigtig god.

mh Jacob

amigo mio rotterotte
jeg skrev skam til dig så sent som i går :-D Men nu kan du selv lede efter indlægget he he :0)

Ja, folk er helt vilde med siden, så gå endelig derind, så vil jeg i mellemtoden klikke mig ind på Pandora.com, den lyder også god. Åååh jeg ELSKER musik og det er så fedt at andre anbefaler hvad de har, så man kan få udvidet sin horisont :-D

Jamen selv tak rotterotte
kender godt det til at være træt af sin musiksamling. Men forstår det ikke helt da jeg simpelthen har så meget musik...men hører tilgengæld også rigtig rigtig meget musik, så på et tidspunkt bliver man jo træt af det :-/

Det klør helt i fingrene for at få oprettet en profil inde på siden. Skal lige have skrevet en opgave færdig, så vil jeg gå i krig :-D

Det er nemlig helt rigtigt rotterotte
:-D

ja, det lyder for godt rotterotte
til at man kan lade være med at melde sig ind :0)

Gik lige under jorden rotterotte
i Spanien. Derfor har jeg ikke været på i en tid. Fremragende sted at gå under jorden i i øvrigt, kan godt anbefales. Var nede og besøge Laddyladdys familie og slappe heeeelt af :0)
Nu er jeg så kommet bagud med nogle opgaver, så det var slut på afslapningen - men det hele værd alligevel :0)

YES YES YES Petra Michel
nu har jeg oprettet en profil og skal smovse i god musik C",)

Hpber DJdaddy ser den Zadia
det kan være det ville være noget for ham, hvis ikke han allerede kender den :)

det var en dejlig side Ketty
hvor har den været henne hele mit liv ???

;)

altså en, myspace kopi Dit navn (f.eks. Tarzan):
...

det ved jeg ikke rotterotte
maybe :0)

Tror faktisk denne er bedre rotterotte
tror den rummer noget mere end myspace hvad jeg kan forstå.
Men gå ind og kig på det hvis du er i tvivl ...

det glæder jeg mig også til rotterotte
ikke noget som at smovse i god musik. Så slipper biblioteket også for at have mig hængende altid :0)

GUUUUD JA rotterotte
Det ville være kanon hvis han kom på. Så kunne man hugge musik fra ham hele tiden he he :0)

Har jeg også tænkt på rotterotte
men nu har jeg noget at forsøde de "sene" ungsomsår med :0)

Er her tale om en nordmand på syre? fck-christiania
Det rykker jo fedt for helvede da osse......

nej, nordmænd på syre rotterotte
er ikke at kimse af :0) Hvis det er sådan én af slagsen, så har han i den grad fanget essensen af at være musikelsker !! :-D

Jeg ELSKER den side Malthe
jeg har været på den i et halvt år nu, kan virkelig godt anbefale den. Har fået øjnene op for meget nyt musik. Hvis man er rigtig musikelsker, så går man ind og tager et kig på siden :0)

ja ell djdaddy
http://www.radioseven.se/ klart den bedste net radio

(((((-=d(-_-)b=-)))))

nå nå :) djdaddy
du siger bare hvad du mangler..

mangler bare fede, John og Halfevil Linte
de kunne nok også få glæde af siden. Samt Talant.
Har selv en profil derinde og er næsten inde på siden hver dag. Kan ikke rigtig lade være :0)

Hej Rotte Majken .......
Det er en super side, fr har selv været medlem i et stykke tid. Desværre er den lidt skidt for min selvdisciplin, da man kommer til at bruge lidt for meget tid derinde ;0)

Har været derinde siden maj sanessa
Jeg har bare ikke profil som Halfevil333 derinde. Jeg plejer ellers altid at oprette mig med det nick, når jeg deltager i noget i cyberspace. Men ikke denne gang. Kan ikke huske hvorfor...måske fordi der er en anden der har nappet nicket ;o)

;o)

Det er en god side. Der er mange af dem faktisk.

Spørgsmål? sanessa
Du nævner Talant. Han har ikke kigget herind i SOL-en i lang tid. Hvorfor nævner du ham?

(Der ligger IKKE en anklage gemt i mit spørgsmål. Jeg er bare nysgerrig. Synes det er utroligt, som han gør indtryk på folk. Har selv KUN positivitet til overs for ham.)

Hejsa Linte
Jeg nævner Talant fordi jeg kan huske at han var moderator på musikdebatten på et tidspunkt og at han vidste ret meget om musik. Derfor håbede jeg at han kiggede forbi denne side evt. Men han har måske allerede en profil ligesom du :0)

Hvorfor er han egentlig ikke herinde mere, det er lidt ærgeligt synes jeg.

dejlig musik jacob.lykke
har du det?! så må jeg ud og lede ;)
håber du får glæde af pandora, jeg synes i hvert fald det er en fremragende radio-tingest-af-en-art-som-kun-spiller-musik-jeg-vil-høre (næsten)

mh Jacob

Det er han sørme da også ;o) sanessa
Jeg klikkede lige på hans profil http://profil.sol.dk/Talant Og joda...han var da herinde igår. Det er glædeligt.

Fedt at du husker ham og hans bidrag i SOL-en, og jeg kan kun være enig med dig. Det var det jeg kunne fornemme med i dit indlæg, og tak fordi du svarede.

Hvis du vil spørge ham om hans motiver, må du nok hellere spørge ham selv. ;o)

el spaniol jacob.lykke
jeg vil så gerne til spanien! elsker det spanske sprog, men kan kun sige et par enkelte sætninger som jeg lærte af mine mexicanske venner i Texas, så de er ikke alle lige stuerene ;D

kan du spansk?

mh Jacob

okay tak :0) Linte
Det kan være at jeg støder på ham på debatten på et tidspunkt. Er begyndt at opholde mig noget mere her i musikafdelingen nemlig :0) Her er som regel rart at være. Musikere/musikelskere har nu noget specielt sammen uden at det skal lyde frelst. Du ved hvad jeg mener. Der er en glæde ved at høre og spille musik, som er svær at beskrive. Utroligt at lyde kan fylde én med så meget. Og dejligt at alt ikke skal være ord :0)

Du kan tro jeg kan spansk :0) rotterotte
Er vokset op med det, da min kusine er halvspanier og opvokset noget af tiden i Spanien. Jeg er "tit" nede og besøge hendes familie. Det er dejligt at have et sted at bo når man kommer derned og ven i købet hos folk man kender rigtig godt.
Vi skiftes til at tale spansk, engelsk og svensk. Ja, du læste rigtigt - svensk, ikke dansk. To af dem arbejder for et svensk firma og taler svensk, så det må jeg jo så også gøre. Ret langt ude, men det er jo også Laddyladdys familie, de er ikke som andre folks børn :)

Har også altid været meget fascineret af det spanske sprog. Jeg synes det er det smukkeste sprog af alle dem jeg har hørt. Kunne godt tænke mig at læse det, men jeg ved ikke lige hvad jeg skulle bruge det til i forhold til hvad jeg vil i fremtiden - og jeg kan jo sagtens tale og skrive det alligevel.

Hvis du vil lære at tale spanks sådan rimelig hurtigt, kan jeg anbefale dig at tage på sprogskole eller bare opholde dig i den nordvestlige del af Spanien. Den er ret ukendt for alle og folk deroppe kan kun spansk, så man bliver presset ud i at tale sproget :)
Kan umiddelbart anbefale Asturien. En lille idyllisk men særdeles festlig bjergegn, som resten af Spanien lidt har reserveret til sig selv og ikke deler med turister :)
Deroppe er folk meget spanske.

Ih hvor jeg plaprer løs...jeg kunne blive ved. Du siger bare til hvis du skal bruge nogle råd :)

Nu skal jeg også ud og lave kaffe, så jeg kan holde mig i live til af skive det sidste på min opgave :-/

kender godt mexicanske udtryk rotterotte
...og nej, de er sjældent særlig stuerene de udtryk man lærer af mexicanere :-D Det er et meget fantasifuldt folkefærd - på flere niveauer :-D

min email ---> jacob.lykke
jo men den kan vi lige så vel tage internt.

sprogrejse, nice, men med det meget begrænsede spansk jeg kan (hvor største delen er ukvemsord) tror jeg ikke jeg ville få aftensmad. jeg ville bare blive sendt i seng :S

mh Jacob