til ps2 "hvordan man gifter sig"

til ps2 "hvordan man gifter sig" Lari
Hej .

Håber I/du kan svare på hvordan man gifter sig i the sims 2 . Det er rigtig træls for vil gerne videre.
Altså jeg er i frit spil ikke historie. Det er lidt som det almindelige spil.

Hjælp please.

Den indtilvidere håbløse sims fan

hvis det er ligesom Juste
i sims 2 til pc skal du bare købe en bryllupsbue under festartikler... jeg ved ikke om de skal være forlovet først men hvis de skal så skal de stå hindanden MEGET nært og så skal den ene af dem trykke på den anden og trykke forslå hvis den er kommer frem og så forlovelse...

Håber det hjalp

Greetings Juste

Prøver Lari
Men det er til playstation 2. Men har ikke lige set en bryllupsbue. Det kan godt være der er det .

Men tak for tippet. :)


Lari

så lidt Juste
kigger ind igen næste morgen for at høre hvordan det gik..

Greetings Juste

HEHE gæst
Få et liv!

til HEHE Juste
jeg har da mere liv end dig... du sidder klokken lort på din computer inde på sol og skriver idiotiske kommentarer istedet for a komme med nye forslag.. tror nok lige jeg har lidt mere liv end dig... Så bare hold din kæft hvis du ikke har noget bedre at sige!!

Greetings Juste

Slap dog af Til Gæst/HEHE
Altså helt ærligt hvis du har lyst til at svine folk til over en debat på en hjemmeside så er det måske dig som skulle skaffe dig et liv.

Lige gyldigt hvornår på natten man skriver det så er det da ikke tilladt at svinde folk til fordi de er hjælpsomme. nåe nej du er jo virkelig hjælpsom. Bliv dog voksen.

- Lari

ps. slap af.

Til Lari Juste
Kære Lari...

Ved ikke om den sidste kommentar var til mig men det går jeg ud fra... Og foresten.. Det var lige netop HEHE der skrev få dig et liv of derved var han ikke særlig hjælpsom... Jeg var hjælpsom og gav dig et råd mens han gav mig en yderst venlig kommentar nemlig: få dig et liv!


ved ikke om den kommentar var til mig men hvis den var så læs lige debatten igennem igen før du kaster dig over keyboardet... ved godt at der ikke skal så meget til at tænde min lunte, men det pisser mig så meget af når folk kommer med en af verdens dummeste kommentarer når man prøver at være hjælpsom...

til Juste Lari
Det var altså ikke til dig, det var til ham som skrev at jeg skulle få mig et liv

Jeg ved det. Tiller
Ved ikke om du har fundet ud af hvad du skal gøre? Men ellers skal simmerne bare stå hinanden meget nær, mener det er omkring de 80 deres forhold skal stå på. Også kan du vælge den der hedder "fri" (: