til samfunds debat.

til samfunds debat. memmory
Så skete det igen! en ung pige har fået ødelagt sit liv for stedse. Voldtaget og misbrugt på det groveste af 3 mænd. Det er på tide , at der sker en ændring af strafferammen, for disse forbrydelser. og den skal op og ramme den øverste strafferamme, som gælder for bl.a økonomisk kriminalitet gerne min. 10-12 år uden prøveløsladelse. Samt efterfølgende behandlings dom på 5 år. disse mentalt depraverede mænd, er uden indsigt i andre menneskers følelser og menneskerettigheder. Lad os så få en strafferamme for disse forbryder, som batter noget i folks bevidsthed og specielt offerne for disse forbrydere. NU.

Enig ! anon
Strafferammen for voldtægt set i forhold til økonomisk kriminalitet - der er da helt ude i hampen.
Jeg tror ikke, det hjælper bare den mindste lille bitte smule på forebyggelse, men det er helt skævt fordelt i min retsbevidsthed.

Ja de aroe
burde få livsvarigt, ligesom deres offer skal leve med det resten af livet

Jeg er anonym
ening om at straffen ikke kan være for hård, men i dette tilfælde, og i mange andre sammenhæge, vil jeg lige tage det med en gran salt til.
Desværre er der for mange gange at fantasien er løbet fra de unge mennesker, vi har selv oplevet det på meget tæt hold, og hvad så.

DK kan lære af Filippinerne. Thomas.
Der fik en amerikanske marinesoldat 40 års fængsel. For voldtægt af en 23 kvinde.

Det samme fortjener tre svin også.

Rettelse Thomas.
der skal stå: For voldtægt af en 23 årige kvinde.

opmærksomhed memmory
Det er fuldstændigt rigtigt! der skal meget vægtige indicier til fra kvindens side, i form af forskellige spor, som kan føre tilbage til gerningsmændene. andre gange er der ikke nok til bevismateriale, og atter andre gange, læser man, at forbrydelsen er opdigtet. Dette til stor skade for de kvinder, som senere vil anmelde et begået overgreb.

livsvarigt memmory
Ja jeg kan ikke være mere enig. Jeg vil sådan ønske, at vores retsvæsen vil tage disse domme op til revision, strafferammen er, som den er nu en en hån mod offerne.

nick memmory
og du skulle have placeret dit indlæg et andet sted!!!!!!!!!

USA memmory
Jeg har indimellem svært ved , at acceptere nogle Amerikanske staters rabiate holdninger i forhold til f.eks dødsstraf. Derimod synes jeg at fængselsstraffene for overgreb, godt kunne implementeres til det danske samfund, forhåbentligt med god effekt.