TILBAGEMELDINGER

TILBAGEMELDINGER hellenemborg
Hej alle.
Det vil være rigtig dejligt om I der har fået svar herindefra vil komme med nogle tilbagemeldinger - eller måske bare et: "tak for din tid".........
Det kunne være motiverende.
I Kærlighed Helle Nemborg

tilbagemeldning skriver du manden1
Det kunne måske også være motiverende, for os læser at skrive, hvis vi fik tilbagemeldning, fra dig.
Skrev til dig her på solen for snart et år siden, men har sku aldrig fået et svar.

Det kunne jetpost
være lige så rart om du svarede på de indlæg der bliver sendt til dig. Hvad har du forestillet dig? Er du ikke ansat af SOL? Skal vi så alligevel takke dig. Tror du jeg takker kassedamen for at hun var så venlig at ekspedere mig??

Mange tak Sun70
Hej Helle

Først vil jeg sige, at de som kommer med mindre positive kommentarer, burde lade være med at bruge tid på denne debat side.
Dernæst vil jeg sige, at jeg har benyttet mig af din hjælp et par gange, og jeg er virkelig glad for din respons. Dine svar har fået mig ud af min frustration og givet mig motivation til at følge min drøm.
Så endnu engang tusind tak kære Helle.

Varme og positive tanker
Anita

igen tak håbefuld mand
endnu engang tak for din tid i forbindelse med svare til mig.

Jeg vil i hvert fald godt give Sun70 delvist ret i det jeg citerer fra hendes indlæg her:
"Først vil jeg sige, at de som kommer med mindre positive kommentarer, burde lade være med at bruge tid på denne debat side."

Det gælder i hvert fald for dem, der ikke er direkte involveret i situationen, der spørges til - for mig er det i orden, at andre giver gode råd til folk, selvom det ikke lige er dem, der bliver spurgt. Det er mere, dem der blander sig og stiller sig tvivlende inden du svare, der iflg. mig bør holde sig væk.

Jeg vil så også mene, at folk der får råd, kan tillade sig at komme med kritik, hvis det skulle være aktuelt - jeg har kun set et lille eksempel på det.


Når det så er sagt, så tror jeg, at nogle vil være tilbageholdende med direkte tilbagemeldinger, for der er nok nogle, der kan tro at det måske ville blive brugt i reklameøjemed senere hen og at det ikke bare er et skulderklap/motivation til dig.

Jeg tror ikke, det er reklamen du vil, men stiller mig lidt tvivlende alligevel.

tak susser
Tak for hjælpen[s]

Respons tarzan nr19878276532
Hej Helle

Nuvel, lidt respons skal du da have, når du så venligt beder om det.

Jeg skrev til dig for ca 9 mdr siden og spurgte dig, om du kunne fornemme, om min eks og jeg ville finde sammen igen. Hertil sagde du nej.
Nu er vi sammen igen og har bedre end nogensinde.


Helena

Helle Metea Nemborg jetpost
du svarer jo ikke engang på de indlæg der bliver sendt til dig, så du har ikke noget at lade nogen høre

Halllo Mennesker Nansiie
Prøv dog lige at slappe lidt af!!
Det kan jo være at hun har overset jeres indlæg! For der er trodsalt rigtig mange der skriver! Og dig som ikke har fået svar i et år du kunne da bare skrive en gang til, hun har før her inde udtrygt at hvis der ikk blevet svaret på vores Indlæg så skulle vi skrive igen! Prøv lige at kigge dig lidt omkring (gælder alle) !!
Der har da også været nogle gange hun har overset mine indlæg, men så har jeg jo bare skrevet igen og har fået svar! ;)
Hun kan nemt overse det når hun har været på ferie eller syg? ... Vær dog bare lidt sødee ved hende, hun hjælper jo rigtig mange her inde gratis! Det burde i sætte pris på!

Rigtig mange kærlige hilsener fra Nansie[:)]