tilbehør til oksemørbrad?

tilbehør til oksemørbrad? anne-lise
Er der nogen der har gode erfaringer med noget "anderledes" tilbehør end det der ses allevegne.??

oksemørbrad Heidi
Du kan bruge mandler, hvidløg og champignon som bliver lagt indeni oksemørbraden og så ind i ovnen som du plejer og lad den trække med staniol over i 20 min bagefter. Server med bagte kartofler, sovs af skyen fra mørbraden. Salat bestående af salat, peberfrugter, lange bønnespirer, tomater, ananas, feta. Det smager himmelsk.

Tilbehør til OM Søren
friske let blancherede slikærter på siden sammen med hakkede rødbeder. kogte mosede kartofler tilsat friske krydderurter og krydret m. salt og peber udsprøjtes i "dessertpose" til golfkulge store "toppe" pensles og bages ved høj temp. - hertil sauce fra mørbraden der sies og tilsættes en passende mængde rødvin... koges af og røres op med fløde.

Tilbehør til oksemørbrad zenta4
Bacon i tern steges sprøde i gryde, når de har fået, hvad de skal have kommes hele grønne bønner i. Husk at skrue ned for varmen, når bacon-en er som den skal være, bønnerne skal jo kun varmes.
Yderst nemt og lækkert til oksemørbrad.

Jeg laver tit flødekartofler til, særligt hvis jeg skal have gæster. Det kræver ikke at jeg er så meget i køkkenet når gæsterne er kommet og kan fint gøres klar få timer forinden.

Tilbehør til oksemørbrad Anonym
Lav en marianade af:
3 spsk. olivenolie, 1 spsk. soya, 2 spsk. tomatpure, 2 spsk. vand, 1 spsk. mørk farin og 1-2 fed presset hvidløg.

Dette røres sammen og tilsættes 1 bakke friske champignon. Det skal marineres ca 2 timer. Kommes i ovnen med evt. andet tilbehør og steges til det er tilpas. Tiden afhænger af varmen. (Hvis du ikke skal bruge ovnen til andet, kan du med godt resultat bruge mikroovnen)

Hilsen frulotte

Prima tilbehør Mandalen
Du kan evt. lave den indbagt med hakket scalotteløg og hakkede, brune markchampignon. Lav hvidvinsdampede bønner og forkogte, smørstegte kartofler. Rør en smørbolle og lav en hvidvinssauce. Det er superlækkert.

Tilbehør til oksemørbrad Combeau
Det er altid en god idé at følge årstiderne... Jeg kan klart anbefale Bergholts nye opskrift på pocheret oksemørbrad, som kan læses her:

http://www.bergholt.net/oksemorbrad_okseskank_foraarsloeg_gulerodder_lys_sauce.html

/Combeau

Tilbehør til oksemørbrad. BLM
Jeg blancherer en pose fine grønne bønner. Omvikler dem med bacon og steger dem ved god varme til baconen er sprød. Hertil kartoffelbåde der er iblandet masser af hvidløg, oregano og basilikum, røres med olie og salt.Steger i ovnen ca. 45 min. Udstenede dadler i baconsvøb stegt i ovn smager også skønt til - skønt det lyder lidt specielt.