Tilegnet I mænd, som er utro.

Tilegnet I mænd, som er utro. Celeste
Kære I, som er eller har været Jeres partner utro.Løgne hører jo unægtelig med til utroskab. Og hvor gør de ondt.

Det ødelægger så meget når man opdager, at dén man elsker og stoler på, har kigget én i øjnene og løjet så troværdigt, at man selv endte med at stå med følelsen:

Hvor er jeg lav, at jeg kunne finde på at spørge om det.

Det er sønderrivende, at finde ud af, at ens store kærlighed har været sammen med en anden. Det kan drive en til vanvid, at spekulere på, hvad han sagde til hende, hvilke søde ord og komplimenter hun fik hvisket i øret.
Og efter de havde sex - hvordan lå de så? Puttede hun på mit sted? Med hovedet på brystkassen og hans arm betryggende omkring hende?

Og løgnene. De gør lige så ondt.
Når man fatter mistanke og egentlig er bange for at spørge. Når man endelig tager mod til sig og forsigtigt spørger. Når han kigger en dybt i øjnene og forsikrer, at det hele er det pureste opspind i ens lille hoved.

Når man opdager, at man har været til grin.

Alle de løgne, de gør det lige så svært at komme videre bagefter, som dét, at du har givet en anden kvinde en del af dig selv.
For du løj så overbevisende, at jeg stod tilbage og følte, at det var mig der var noget galt med.
Og når du kunne lyve dengang, så troværdigt, hvorfor skulle du så ikke kunne gøre det igen?
Og når du kunne lyve om det, hvad har du så ellers løjet om?

Hvornår fortæller du mig sandheden? For jeg ved jo, at når du holder øjenkontakten med mig, når dine øjne ikke flakker en eneste gang, så er det ikke ensbetydende med, at du fortæller sandheden.

Forstår du ikke, at hvis du bliver tilgivet, så skal du også stoppe løgnene. For tilliden kommer ikke tilbage, hvis jeg gentagne gange, tager dig i en løgn.

Hvis det ikke betød noget. Hvis det kun var sex - hvorfor gjorde du det så? Var det virkelig det værd? At såre mig, fordi du fik lyst?
Er dine behov så vigtige?

Betyder vores forhold ikke noget? Alt de vi har bygget op?
Hvorfor var du villig til at smide det hele på gulvet, bare fordi du havde et behov der skulle dækkes?

Hvordan kan du blive vred på mig, når jeg ikke har genvundet tilliden, blot 6 måneder efter? Forstår du ikke, at når du beklager dig over det, så bagatelliserer du det som du gjorde?

Hvordan kan du sige, at du elsker mig - når du kunne gøre det imod mig?

gennem de sidste 15 år
gennem de sidste 15 år har jeg dyrket sex med mere end 50 gifte kvinder mellem 20 - 40 år
hvad med dem
eller
er det kun mænd der er svin ?

husk kvinderne bopbop
Det samme kan læses af kvinder som er utro,
og jo de finfes skam også dem som gør det uden at manden har gjort det.

Undskyld - rettelse. Celeste
Selfølgelig kan det lige så godt læses af de utro kvinder. Og nej, de er ikke et hak bedre.

Kvinder og mænd er vel lige gode til at begå utroskab.

Men - surprise surprise - så har jeg selv oplevet dette svigt, så jeg sad måske lige i øjeblikket, og sendte bebrejdende tanker til hankønnet.

Det beklager jeg.

Umuligt at fortsætte Quinde
Du beskriver meget rammende de følelser man har når man er blevet svigtet af en man elsker. Om det er en mand eller en kvinde er underordnet.

Efter min mening er det umuligt at fortsætte i et forhold hvor den ene part har været utro. Man kan førsøge at tilgive og virkeligt ønske at men kan tilgive, men tvivlen vil altid ligge der og nage.

Som du selv skrive er det overraskende hvordan en person som man elsker så nemt og overbevisende kan stå og lyve en lige op i ansigtet uden så meget som at blinke. Så hvornår fortællers sandheden og hvornår bliver der løget for dig. Det vil altid ligge i baghovedet.

Din tillid er blevet brudt på det groveste og jeg kan ikke forstå hvis du mener nogen sinde kan stole på ham igen. Han har gjort det en gang så hvorfor skulle han ikke kunne gøre det igen.

Jeg ved at det er lettere sagt end gjort, men der er kun en udvej. Se at komme væk fra det forhold inden du bliver såret igen. Jeg ved at det er hårdt men i vil aldrig få forholdet til at fungere når han har brudt din tillid så groft.

tvivlen er værst mille33
Det er tvivlen som gør ondt, og den der er værst at komme over. Og jeg ved heller ikke om man skal komme over det. Er det ikke ok at bære nag? det synes jeg jo, men jeg er heller ikke parat til at tilgive, jeg vil ud og videre, men det gør stadig ondt og dit indlæg beskriver den smerte jeg føler når jeg græder mig i søvn og natten, de nætter hvor jeg rent faktisk er i stand til at falde i søvn. det sker tit at jeg bare ligger og vender og drejer mig, overvejer hvad der dog gik galt, hvad jeg gjorde som kan retfærdiggøre hans utroskab. jeg er ikke kommet frem til svar endnu, derfor tror jeg ikke at jeg nogensiden glemmer, nogensinder tilgiger og heller ikke nogensiden lære at acceptere at det er sket, det har ødelagt for meget af min kvindelighed, ødelagt for meget af mig.

held og lykke til dig

mille

utroskab clementina
Der er kun en grund til, at utroskab kan finde sted.
Det er fordi der er mænd og kvinder der har så lavt et selvværd, at de ikke tror de selv kan finde den eneste ene, at de tilbyder sig til "gifte M/K for, at få oplevelsen af dog, at betyde noget for blot et øjeblik. Og for derefter, at blive bekræftet i, at de ikke er noget værd. for den "gifte" forlod jo ikke ham/hende derhjemme.
Så til alle jeg der "låner" en andens ægtefælle. Tag et skurus i selvudvikling og bliv voksen, så du tør gå ind i nære relationer. For de der har mange løse forhold er de der ikke tør indgå i en tæt relation. Og det undgår man jo med en gift partner.
Og til jer der er blevet bedraget. Husk det ikke havde noget med jer at gøre. Det var de andres minderværd der tog over. Det er dem der er nogle stakler, og vil blive ved med at være nogle stakler hvis de ikke ser og får troen på at de er noget værd. For når man selv ser sig som værdig laver man ikke uværdige handlinger.
Knus fra Clementina.

tvivlen er værst Anonym
Hej Mille33

Jeg fandt for 14 dage siden ud af at min "kæreste" gennem 10 mdr. hemmeligt havde haft en profil til netdating de sidste 2 måneder. Hun har fra ende til anden fyldt mig med løgn og bedrag og jeg føler mig i den grad brugt. Hun skrev flere mails til om dagen hvor i hun kundgjorde hvor højt hun elskede mig samtidig med at hun havde kontakt til andre mænd....Jeg kender følelsen og tårene.
Go' vind fremover.

Utroskab Anonym
Jeg vil blot sige at det sidste afsnit du skriver i dit indlæg bare er så godt. At hvis man føler sig uværdig så laver man uværdige handlinger. Godt skrevet og det er noget jeg har taget til mig.

Erik