tilløbne Kat

tilløbne Kat wiwi
Hej.

Jeg vil gerne vide om man kan få noget støtte til at smide en kat til dyrlægen, når det er en vildkat. (vild og vild hun virker som en almindelig huskat som er blevet smidt på gaden, hun wer godt nok tam og kælen og vant til at være inde). Jeg har nu valgt at tage mig af katten og MULIGVIS formidle hende videre selv. Men hun skal akut til dyrlæge, for hun har mange sår og rifter og jeg er kun studerende.

Nogen der ved om jeg kan få lidt støtte? Jeg ved så meget at, hvis jeg afleverer hende, så bliver hun myrdet og det vil jeg ikke kunne tilgive mig selv for. Hun er rigtig dejlig.

Ellers mange tak.

P.S. Dumme kommentar som at jeg bare skal skyde hende eller få hende aflivet, frabedes, for det gør jeg ikke.

Hvad med kattensværn? anonym
måske, ring og hør dem i din kommune?

Du må selv betale Hader katte
Ellers er det tilladt at aflive den!

Kattens Værn jessebel
Hvis du afleverer hende til Kattens Værn og fortæller, at det er en tilløber, som du ikke selv er interesseret i at have, så koster det ikke noget at aflevere hende, hun bliver tjekket for en evt. microchip for at se om hun skulle have en ejer der savner hende OG hun bliver behandlet for det hun skal behandles for, får orme- og loppekur, og sat til "adoption".

Hun bliver altså ikke aflivet - med mindre hun fejler noget alvorligt, og det hele kommer ikke til at koste dig en enkelt krone...

Hvor i landet er du? abcd&e
I Århus området er der et sted der hedder Tingskoven, som tager sig af dyr som ejerne ike selv kan tage sig af mere, og af dyr som ingen ejere har.
Der ringer du bare til og forklarer siuationen for dem, og så kommer de og henter katte. De har hentet en vild hunkat som havde valgt at føde sine unger i min carport, og det var sådan lige rigeligt med katte til at jeg kunne klare det.


Det er forresten kendt fra TV udsendelser (og genudsendelser her i sommers)

Der må være andre steder som det rundt om i landet, så se om du ikke kan finde et i nærheden af dig.

se her Kattemor
Ring til falck på 70102030 - de har en aftale med Kattens Værn.

Sig du har fundet en kat der er fuld af rifter og sår, samt ser syg ud.

Så henter de den og "gør det der skal til ".

Inge's kattehjem Katte elskeren!
Først vil jeg sige, at det er rart at høre, at du selv vil tage hånd om det. Stort! Hvis det ikke var fordi jeg selv har 2 skønne katte i forvejen, ville jeg gerne tage den til mig, og betale for dyrlæge osv. Meeen nu har jeg altså 2, Ínges kattehjem kunne være en mulighed, men jeg er bange for du kommer af med penge. Hvis det er små beløg, er der så noget i din dagligdag du kunne undvære?

Ellers vil jeg også sige kattensværn, og gør opmærksom på, at det evt. har været udekat? ellers havner den i en lejlighed resten af sit liv, og det er lidt syndt, hvis den har haft sin frihed.

Jeg ønsker dig al held og lykke, for dig og den lille kat:-)

Ring til forskellige dyrlæger Charlotte31
Hej, har selv fanget en halvild kat ind. Den virkede til den bare var blevet sat af, i et nyt boligområde. Sådan nogle svin ): Det stakkels dyr hylede i flere nætter på mad. Så jeg gav mig til sidst. Kunne dog ikke selv beholde den. Den første dyrlæge, jeg ringede til for om jeg kunne aflevere den- stillede straks krav om penge til aflivning, hvis de ikke kunne skaffe ny ejer. Den næste jeg ringede til, var mere human og ville gerne tage den og sørge for at den fik et hjem. Enten ved private / kattehjem. Også da katten var ikke var vild men kælen og sød. Så prøv at ringe rundt. Pøj Pøj

Aflivning af Bella wiwi
Ja jeg kan godt se at jeg ikke kan undgå at komme af med penge, så jeg ringede til en dyrlæge i går og bad om at få en akut til Bella i dag, og Ja katten er hermed min, og blevet kaldt Bella.

Aldrig i livet om jeg kunne afleverer hende til at kattehjem, for det kan jeg bare ikke. Hun skal ikke flyttes en masse gange og da hun lige er begyndt at få tillid til min kæreste og mig, så snakkede vi sammen og vi besluttede os at beholde hende. men mange tak for de gode forslag og jeg vil fremover huske dem.

Hilsen Hugorm.