Tillid

Tillid erjoligeher
Hvordan opbygger man tilliden til en mand igen??????
Har jeg virkelig svært ved efter en oplevelse jeg har haft..
Føler ikke jeg kan komme videre i mit liv. trods jeg ønsker det allermest
Hvordan gør man for at opbygge tillid igen, så man igen kan få en kæreste
Nu er det da heldigvis ikke alle mænd der er nogle svin, over for kvinderne

Heldigvis er det manden2
Heller ikke alle kvinder der er nogle svin overfor mænd, men de findes og i Hobetal..

Allerkæreste du hende_der_smiler
Jeg er bange for, at der ikke findes nogle "vise sten" i den situation. Det eneste der findes, er din egen beslutning om, at du ønsker at stole på lige præcis den mand - med din "bagage" vil det være vel vidende, at du risikerer at blive taget ved næsen igen, men det er nu engang den satsning du bliver nødt til at gøre.

Kh

Tillid Quinde42
Jeg tror det handler mere om at genopbygge selvtillid og tillid til egen dømmekraft i første omgang.

Du kan næppe genopbygge tillid til et menneske, du ikke engang har mødt endnu, men du kan hvile i dig selv, stole på dig selv, og på, at du med det, du har i rygsækken er bedre i stand til at skelne mellem hvad der er godt og skidt for dig næste gang.

Det er nok en rigtig god ide, at holde sig langt fra mænd, der allerede har en kone/kæreste, hvis man selv er ude efter en fast fyr, det vil jeg mene kan være den lære, du skal drage af dine erfaringer.

Når ikke konen/kæresten kan have tillid til sin samlever, er der en fair chance for, at du heller ikke kan. Du skal ike være ked af, at du ikke har tillid til sådan en mand, men lære at stole på dig selv, når din indre stemme fortæller dig, at det forhold ikke er godt for dig, og tage konsekvensen af det.

Og ja, man satser, når man involverer sig med et andet menneske, det er en del af gamet. Men hvo intet vover, intet vinder. Der er desværre ingen garantier i livet for den slags.

Livet giver ingen garantier anonym
Kærlighed er altid en satsning, og der vil aldrig være nogen garantier, så spring ud i det med åben sind. At frygte at blive forelsket, er at frygte livet og dens muligheder. Igen husk der er ingen garantier, men nogle få minutters lykke hist og pist, som du skal tage imod med glæde, og den glæde forsvinder måske en dag, men så husk på alt det gode du har oplevet ved trods alt at turde give dig selv hen til et andet menneske.

Livet er værd at leve, og de har fleste har prøvet at blive svigtet, men de fleste vælger også at komme videre en dag og leve for forelskelsen og kærligheden.