tillid til en løgner

tillid til en løgner lille mig
Hvad skal man gøre hvis man befinder sig i begyndelsen af et forhold med en som man véd har en broget fortid - da jeg kender til hans tidligere forhold...

Han er "lystløgner" - en løgn tager den næste, pynte på sandheden, undgå skænderier og i den dur. Han har løjet så meget for sin ex at hun ikke kunne genkende ham, at det ødelagde hele forholdet, at hun aldrig genvinder den tillid igen.

Kan man stole på sådan en mand? Han indrømmer selv sin fejl blankt men er det ikke et spørgsmål om tid inden han igen føler trang til at pynte på sandheden også overfor mig?
Hvad ville du gøre i samme situation. Han siger, at det ikke kun er overfor hende, men faktisk alle mennesker han har løjet og ikke kunne lade være, men nu vil han starte på en frisk.

Han siger at han kan lide sit virkelige jeg og at den han var ikke var ham selv. Der er noget skræmmende ved at han bare sådan siger at han nemt kunne kontrollere løgnene for han vidste jo hvem der vidste hvad. Det var altså med lethed han gjorde det og hvorfor han nu vil stoppe - er det bare for at imponere mig?

Det er løgn! Trooper
Og hvis du tænker med din fornuft véd du sikkert også hvad der er bedst for dig, ikke?
Hvis du lader HAM fylde dig med løgne lyver du også for dig selv!

Derfor vi har Venstre i DF en farmor
til FUCK-e dem FOR EVIG

siger vist sig selv sussi81
Det siger vist sig selv, hvad han vil gøre over for dig, enda hva han gør nu.. tror helt sikkert det bare er endnu en løgn han kommer med (at han vil ændre sig), fordi du kender til hans fortid.. Han bliver jo nød til at sige det for at for dig til at tro på ham selv om dette er umuligt for han vil lyve igen og igen og igen... Se at komme ud med det inden DIT liv bliver en løgn..

og for at Fuck-e dem for Evig en farmor
Ja, derfor Venstre og DF er Fremtid for Alle

Ultimatum Bonghovedet
Meget simpelt. Stil ham et ultimatum. Hvis du tager ham i at lyve groft over for dig, så er det slut. Hvis han ikke kan acceptere det, så bør du lede efter en anden.

mit råd til dig anonym
han spiller på at kunne se sine fejl.. men er og bliver en løgner.

kom nu væk i tide. Folk kan ikke ændre sig fra den ene dag til den anden slet ikke, når der er tale om et grundlæggende træk. Det vil tage flere års terapi.

vh anonym

Hej "lille mig" Bare Mig
Man siger godt nok folk kan ændre sig, især med alderen, men jeg har så stor erfaren med en tidligere ex der fyldte alt og alle med løgne.
Jeg var sammen med ham i mange år, og vi har børn sammen, og selvom det er en del år siden jeg forlod ham lyver han stadig til hver en mand om hvad som helst.

Det der er sværest er, hans løfter og løgne han giver vores børn, og han ser dem så sjældent fordi han ved han ikke længere kan narre mig med sine løgne. Jeg ved han lever i et nyt forhold, og jeg håber ved gud ik han også vil lyve for hende i den grad han gjorde for mig, for det er ikke sjovt.

Han lyver for fælles venner vi til trods stadig har, og det slår hårdt at høre ting fra dem der aldrig er sket, eller aldrig har været og hvad andet han finder på.

Min ex vil aldrig ændre sig, medmindre han søger hjælp, men dét nægter han pure at gøre, også selvom han til tider godt kan se at hvad han gør er forkert, men han fortsætter alligevel.

Der er ikke meget man kan gøre for sådan en person - men om du vil tro på din kæreste eller ej er op til dig, men jeg synes personligt at du skal forberede dig på at høre det væreste, og så virkelig gøre et forsøg med at gennemskue hvad der er sandt og hvad der er ren opfindelse.

Søger du FARVE ?? haa haa ha en farmor
Stadigt ??? ikke så kønt Job for dig

P.S Altså ikke skønt Job for dig en farmor
Sorry

puh.ha..det er en udfordring Anonym
Hej med dig det eneste jeg kan sige er væk fra ham hurtigst muligt ....det er altså ikke hans skyld men he sounds like personlighedsforstyret(du beskriver en mand som åbenbart har flere identitet, a tilpassnings karaktær) jeg tror at manden har brug for en eller flere samtaler med en psykolog da det meget usund at ..bygge noget på et eller flere løgn... jeg anbef.en terapi forløb for ham hvor han kan finde ud af hvad der ligger til grund for hans lyst-løgneri...hvis det ikke er for sent...take care og brug din sund fornuft....

Og hvor ved du fra at han ikke sidder... miss-mee
...og fylder dig med løgn, når han siger at han sagtens kan holde op?

Du kan da kun brænde fingrene på den mand. Lad ham ligge. Av, av - varm*gg* ...mee

Søde, søde hende4
Jeg sidder lige nøjagtig selv med en af slagsen!Vi har være sammen i 4 år, gift i 3 år. Jeg er ruineret, har mistet mit hjem, har mistet mine venner og nu nok også min familie. Han holder aldrig op med at lyve!
Min mand har hver gang sagt, jeg vil aldrig miste dig og børnene, nu har jeg lært, at man skal sige sandheden. Dagen efter var der en ny løgn.
Jeg var gældsfri, havde egen bolig og styr på min økonomi, da jeg mødte ham. Han var yderst charmerende og havde styr på tingene - troede jeg.
Lad være med, at falde ind i ham, du bliver ødelagt. En løgner er en løgner - løgnen er bedre en konfrontationen.
Pas på dig selv.

Du skal vide Sikker
at han ALDRIG ændrer sig, og at du vil komme til at leve i helvede. Han er karakterafviger og vil altid være det.

Lyt til én, der har været der!

hørt lille mig
Første løgn er allerede faldet og jeg er enige med jer. På en måde vidste jeg det allerede. Det er bare svært når man synes at tiltrække det. Det gør mig bange for at dømme mænd jeg lige møder for hårdt, men også bange for at jeg ikke dømmer dem hårdt nok.

Han havde lovet mig at møde mig igår men kom slet ikke... Hørte intet før her i morges hvor han sendte en mail.

Fik et langt undskyld med mange forklaringer. Jeg har vendt den i hovedet og sagt at han kun kan eksistere hvis der er nogen som tager imod - og køber historierne. Han sagde til mig i sin 2 ugers bedringsperiode: Køb aldrig en løgners forklaring, han lever godt med sig selv hvis du gør og vil køre på din samvittighed eller hvad som helst for at blive troet på.

På en måde har han reddet mig fra ham selv :´-(

kvinder elsker løgne, klunker.
uden dem er de fortabt.
utallige fyre kan frites til at sige, neej hvor er du smuk og sød, det er et smøremiddel som virker hver gang, og pigen løfter patterne op i sky, og løsner håret.
rigtige mænd vil sige alt det skønne, indtil dyret er dyppet, ord er så taknemmelige, og pigerne æder det råt.

det er utroligt kiiik
at man skal høre de samme historier igen og igen.

Er I kvinder så selvoptaget at I hellere vil have en lækker mand der er fucked up i hovedet end en alm der har hjerne ?

Er det så vigtigt at alting skal se så pænt ud på overfladen ?

Jeg gider ikke disse spm mere for det er jeres egen skyld. Stil nedaf hvis du ikke kan tåle at blive såret ellers hold din kæft og lev det overflade liv du så inderligt ønsker åbenbart.