Tillykke til Birgitte K. Ahring.

Tillykke til Birgitte K. Ahring. claespedersen
Forurening.
Pris for bioethanol.
Carl Bros inspirations 2006 gives i dag til professor Birgitte K. Ahring for hendes forskning i 2. generations bio – ethanol

Forurening og drivhuseffekt og derfor arbejdes der på højtryk i hele verden for sikre en fremtidig forsyning af miljørigtig og bæredygtig energi. Biobrændstof som bioethanol til biler er en af mulighederne, da bioethanol helt kan erstatte benzin til biler og delvist kan erstatte diesel. Her er især 2. generations bioethanol interessant.)

Jeg ønsker Birgitte K. Ahring tillykke med prisen og vil i den forbindelse ønske vores regering udviste lidt større ansvarlighed over for de problemer de kommende generationer kan komme til stå med fordi vi udviste en ansvarsløshed både over for hinanden og vores føles miljø og forbruget af jordens resurser.

Vil vores regering vise lidt større ansvarlighed indførte man en ekstra afgift på fossil brændstof der skulle gå til økonomisk understøttelse af vedvarende energi former. Samt deltager Danmark i en krig imod international terrorisme hvor det kendt af flere tallet med en lille politisk indsigt at en stor del af de penge kommer fra olie penge.

http://www.youtube.com/watch?v=MQuPxDRquQw&mode=related&search=Mvh I forsat håb for verden