Tilsidesættes for SMS

Tilsidesættes for SMS mlikkle
Jeg har igennem det sidste halve år været sammen med en pige. Af forskellige årsager skal vi i den kommende tid bo i hver sin ende af landet. Efter det blev fastlagt, begyndte hun at chatte meget. Skjule sin kommunikation for mig og modtage SMS midt om natten. Jeg har konfronteret hende med det - og hun siger hun har brug for "back up" i tilfælde af at vi ikke kan holde forholdet kørende over den lange afstand.
Jeg har ved et uheld siddet ved hendes computer, når der er kommet seksuelle beskeder ind fra fremmede mænd - altså hun er mig med andre ord mentalt utro. Så sent som i morges, efter vi havde sovet sammen, lå der en lille kærlig besked på hendes telefon fra en anden.
Jeg føler mig virkelig trådt på og holdt for nar, men hun forsikrer mig om, at det er mig hun elsker og at det andet bare er ord. Jeg har nu spurgt om beskeder fra andre mænd kan være vigtigere end mig, hvortil hun er ret uforstående overfor min frustration. Hvad er den generelle holdning herinde til det der sker? For jeg er i 7 sind!
Det skal lige siges at hun er 30 år - så det er ikke et teenageopgør... i så fald er det voldsomt forsinket..

jeg ville aldrig Anonym
Jeg ville aldrig stole på sådan en person. Kot----og kom videre. Madame

Jeg stoler på hende, men... mlikkle
... det er jo ikke ligefrem opløftende for mig at vide hun har sådanne behov. Vi er ret tæt og jeg stoler faktisk på hende når hun siger hun elsker mig, og at det bare er "ord" hun har med de andre. Er det et urimeligt krav jeg stiller, når jeg siger jeg ikke kan acceptere hendes virtuelle føjten? Er der nogen måde det kan reddes på?

Jeg ville heller aldrig Kenneth ....
Jeg ville da heller ikke stole på hende - ikke på vilkår.

Hun elsker dig??? tør du prøve det af??? (stolen for døren)

Hilsen Kenneth

Nej, det er ikke et urimligt krav anden anonym
ang. den virtuelle flørten. Faktisk så kan den hurtig blive irl.

havde også en kæreste, der hele tiden mente at internet og virkelighed var to forskellige ting, men han havde jo selv scoret mig på den måde... såååå nej sådan noget stoler jeg ikke på..

Hun har jo ingen pli eller respekt for dig, når hun gør det hun gør..

Har hun også profil på facebook ? så tjek lige hvilken "forhold-status" hun har sat sig på..

Løb! og se dig ikke tilbage.... Tatersalade
Jeg har lige været igennem præsis det samme så jeg ved hvordan du føler...

Og det gør nas!

Jeg fik samme forklaring fra hende men det er bare ikke godt nok. Du skal ikke find dig i det og hvis hun nu stopper med det kan jeg garnterer dig for du konstant har lyst til at overvåge hende og det er sgu spild af tid og energi, og vil æde dig op langsomt..

Hende jeg så var også 30 så det er ingen garenti... Tro mig

Forsøg at komme vidrer og læg det bag dig det er du bedst tjent med..

Og husk der er masser af søde piger derude der godt kan finde ud af at behandle dig med respekt..

Held og lykke.

Dennis

sstolen for døren, ja - men forstår hende ikke... mlikkle
Jeg tør godt sætte stolen for døren, som du foreslår, Kenneth. Det bliver også næste skridt i processen.
Jeg er bare pokkers uforstående over for hendes handlinger. Der må da ligge et eller andet bag. Jeg er bare udstyret med et menneskesyn, hvor det ikke er forbundet meed respekt og kærlighed at gå bag om sin elskedes ryg på den måde. Er der nogen der kan forklare mig hvordan det hænger sammen - hvordan man kan elske en, men alligevel forråde ham (mig...) ? Er der nogen herinde der selv går det? hvad driver jer til, konstant at søge accept og støtte fra andre mænds komplimenter og interesse...?

Elsker - elsker ikke Konen
Når hun opfører sig som hun gør, og på ingen måde respekterer at det er du ikke ok med, vil jeg nok vurdere, at hun ikke elsker dig som du tror. Hun er jo ude i noget med at være klar til at give slip på dig, og sådan tænker man da slet ikke, hvis man er i et forhold, man ønsker at bevare.
Spørgsmålet er nu, om du vil stole på hende, hvis du kan tale med hende om det, så hun forstår, at det er skadeligt for jer to, og hun stopper?

når først de begynder at skrive med andre anonym
og komplimenterne flyder... så drop dem, som en anden skriver. Man bruger en pokkers masse energi på, at tænke på hvad de nu laver, skriver og det er ikke rimeligt at man skal bruge sin energi på det.

Så er det nok mere tiden at give slip...

Mlikkle, nej jeg bruger tiden på min kæreste og har nedlagt diverse kommunikationsprofiler for at hellige mit vores forhold, så der ikke kom nogen former for utryghed ind i forholdet. Vi har et langdistance forhold, så det er om at have fokus på det og ikke forstyrrelser i forhold til det.

I stedet for at arbejde ind på at fastholde jeres forhold, så gør hun det stik modsatte ved at kommunikere med alle mulige og skaber utryghed..

sååå nej hun gør intet for at I skal kunne klare distancen snarere det modsatte..

Kom videre mlikkle er mit råd.. du spiller kostbar tid, tag smerten nu og kom videre i livet. Det er mit råd udfra erfaring..

god vind..

Hvis det kun er ord dulkis
- som hun påstår, hvad "back-up" er der så i det?

- Jeg tror desværre ikke hun har samme holdning til loyalitet overfor en partner som du har, og det er det værste pladder jeg længe har hørt at man "ringer efter back-upen" fordi kæresten bevæger sig til den anden ende af landet. Det var bedre for Jeres "os" hvis hun brugte krudtet på forholdet end kapellanerne.

- Det kan da godt være at kvinder på 30 er anderledes end dem på 50, men et er sikkert; er jeg forelsket, så er jeg tro - om så han sidder på månen. Troskab og loyalitet hænger for mig uværligt sammen, og man foretager sig ikke noget bag den andens ryg, ligesom man foretager sig ikke noget, den anden ikke må se i dagslys.

- Som jeg har forstået dig, er du heller ikke taget afsted endnu, så hvorfor nu? Skal hun have et helt sympfoniorkester igang?

Hun elsker dig ikke... quinde
...så ville hun ALDRIG tilsidesætte dig for en sms, ell gå bag din ryg.

Tænk dig rigtig godt om...når hun allerede er på vej væk,,,vil du så virkelig det?

Knus