tiltrækning vs. forelskelse

tiltrækning vs. forelskelse Anonym
Kan man være sexuelt tiltrukket af en person uden at være forelsket?

ja, mænd kan pia
fordi hos dem står drifterne højere end følelser.

Ja men.. Henrik
Det kan man godt, men man bør straks tage følehornene til sig igen. Specielt hvis man allerede er i et parforhold. Alle har prøvet af være tiltrukket af en anden person på et eller andet tidspunkt, men man mister interessen lidt efter lidt fordi der ingen kærlighed er inde i billedet.
Henrik

ja da..osse kvinder Piat
Det er en hyppig forekomst, også for kvinder når først de er kommet på den anden side af 35 år.

Mænd vil gerne tro det modsatte, men de er altså ikke alene om den kunst.

Jeg har tre "mænd" er ikke forelsket i nogen af dem, men har sex med dem alle udelukkende fordi det er lækre mænd med en god sexuel tiltrækning.

Vh..Piat

godt indlæg, hvor er det rigtigt kvinde
jeg synes du rammer sandheden i dit indlæg, er helt enig.

føj! jesper
ligger du og plasker rundt med 3 MÆND??????

AD! Hvor er du primitiv og ulækker at læse

SÍKKE NOGET ÆVL padborg1
at lukke ud. Selvfølgelig er det ikke forbeholdt mænd at føle sig seksuelt tiltrukket uden at være forelsket. Og hvem har bildt dig ind at mænds "drifter står højere end følelser"? Pladder - du kan ikke generalisere på den måde.

Håber ikke for dig at du taler af personlig erfaring for så er det de forkerte mænd du er rendt ind i.

GROW UP JESPER. ABCD
........

Sagtens.... Anonym
Man kan sagtens være seksuelt tiltrukket af nogen uden at være forelsket i personen. OGSÅ selvom man er kvinde og UNDER 35...

UHA DA DA padborg1
Du er da vist noget af en "TYR"!!

klogt svar dimsen
det er dejligt at læse indlæg fra en mand, der har 2 hoveder :-))

Godt skrevet og meget, meget rigtigt.

MAND? padborg1
Tak for de pæne ord - men hvorfor tror du jeg er en mand?

FEJL padborg1
Undskyld fejltagelsen - jeg kan godt se at det er "oralelskeren" du giver roser.

sagtens.... anonym
jeg er selv en pige....

Jeg kunne ikke En frækkert
Jeg kunne ikke, i en situation, hvor min kærestes bedste ven og jeg var forelskede i hinanden.

Vi blev hurtigt enige om at det var af en sexuel art, men altså han havde aldrig været så glad for en pige som for mig, sagde han, og han kørte og kørte rundt inde i mit hoved.

Jeg havde da de nøjagtigt samme fornemmelser, sommerfugle i maven, når jeg så ham, som når man er forelsket og tænkte på ham stort set hver dag.

Vi endte også med at elske en morgen, og efter det skulle jeg træffe et valg.


Jeg valgte kæresten, fordi han på et endnu dybere primitivt plan passede bedre for mig. Kæresten elsker jeg på det plan som kommer efter forelskelsen er fadet en smule. Min kæreste er også bedre "avlsmateriale", som sagt vi er på et primitivt plan, hvor man tænker i hvem af dem ville kunne give mig de bedste børn. Og så hvem der ville være den bedste far OG mand.

Altså kæresten er mit valg for en permanenet mage og livsledsager som jeg forstiller mig jeg bedst vil kunne sammen med i længen og blive lykkeligst med.

Har aldrig påstået the_troll
at jeg er en tyr....ej heller vil jeg betragtes som en. Tror dårligt jeg ved hvad det ville indebære...what it takes. Men et 'offer' for kødets lyst, det har jeg været.
Forøvrigt er jeg ikke tyr...men vædder.

Thor

følelser fantasten
Jeg tror, at uagtet om man er mand eller kvinde vil man ved at være seksuelt sammen igennem længere tid, udvikle følelser.

Dermed ikke være sagt at det er ensbetydende med forelskelse eller at man elsker personen.

Alligevel er det min opfattelse at man kan være fysisk tiltrukket, have følelser, dog uden at være forelsket i en anden person.

Det er ikke unormalt at have seksual partnere, såfremt man ikke er i forhold, for så er sagen en helt anden.

Det kan..... kællingerne
...kvinderne sq da også!!!!! Ellers er vi de eneste 2 i hele verden der har den evne!!!!

Kan man være mindre..... ACE
Kan man være mindre begavet uden at være klog?
Tydeligvis, ja....
Godt, der ikke er iq-censur herinde....
Nu skal jeg bare læne mig tilbage og vente på de snarrådige og kreative, der fluks vil forsøge at relatere dette indlæg til førnævnte censur...

ACE

Kærlighed, begær og forelskelse Gæst
Er i mine øjne vidt forskellige ting.

Den første forelskelse tilbage i folkeskolen have INTET med begær at gøre .. mere en følese af intens interresse for at lære en person at kende ned i det dybeste..
Hvordan vi så føler lyst til at lære folk at kende kommer jo så i høj grad an på hvores personlighed og behov på det pågældende tidspunkt.
(har så lige læst at det er videnskabeligt bevist at mænd reagere anderledes end kvinder når dette sker, mænds hjerner er gennerelt mere aktive i det "sexuelle område")

Begær er lysten til en intim fræk handling uden nødvendigvis at have behovet for at lære den anden person at kende dybere..

Altså et instinktivt behov for at parre sig.. Føler selv at sex på det her plan oftest er vildest.. og at man i højere grad føler sig opstemt. Man kan så bilde sig selv ind at man er forelsket begefter .. Måske fordi det ikke er så kompliceret at få dækket sine behov og man derfor i højere græd vil føle en kortvarrig tilfredstillelse helt i top.

Kærlighed er når man holder så meget af en person
at man er villig til at give uden at forvente at få noget igen .. og kan foregå på mange planer .. jeg tror personligt at den romantiske kærlighed er ligeså forskælligartet som al anden kærlighed.. altså hvis man elsker sine brødre eller børn kan man godt elske dem på forskællige måde uden det ene er mindre virkeligt en det andet. Det samme med ens partner tidligere partnere det man føler for dem.

Forelskelse er noget af det mest vidunderlige og grumme man kan gå igennem .. det foregår syntes jeg hovedsageligt i mine private følelser.. og det er faenme frustrerende at man ikke bare kan overføre de følelser man har til en anden person og vide at nu VED han hvad jeg føler..

Noget af det fedeste ved forælskelse er de øjeblikke hvor man når et punkt hvor det ikke betyder noget om den anden føler det eller ej ..
Det vigtigeste for en bliver at GIVE ham det man har at give uden forbehold.. Så er forelskelse og kærlighed jo ved at blive ET ..
(man er bare så pokker såbar nå det sker)

Min erfarring siger mig at selvom man kan elske og begærre en mand og have et langt forhold .. er det ikke sikkert at man forelsker sig i manden .. tænkpå alle de tryghedsforhold der findes...
Spørgsmålet er så om de har ret og vi til tider forkuserer for meget på den Romantiske forelskelse...

Jeg tror ikke Nogen kan gå rundt og være nyforelskede hele livet .. men for mig er det nu alligevel virgtigt at den gnist har været der .. kan ikke forestille mig at blive gammel med en mand hvor jeg ikke kan tænke tilbage på dengang han slog benene væk under mig :-D

MVH
DEN Nyforelskede