ting der forsvinder

ting der forsvinder asgerfolmann
Har du nogensinde prøvet det at tingene forsvinder lige for næsen af dig, og aldrig dukker op igen?

Altså, jeg taler ikke om brillerne som pludselig er væk, og så dukker op bag sofaen to år efter. Heller ikke om enkronen som var i din lomme, men som pludselig er væk.

Da jeg var i forsvaret låste jeg på et tidspunkt min hjelm ind i mit tjenesteskab. Ingen andre end mig havde nøglen til det skab. Da jeg ca en time senere skulle bruge hjelmen, var den helt og aldeles forsvundet. Mine fire stuekammerater havde alle set at jeg lagde den ind i skabet. Den var bare ikke derinde nu... Den dukkede aldrig op igen. Jeg skrev en tabsattest og angav under "årsag til tab" at den ganske enkelt var forsvundet efter at være blevet låst inde i mit skab. Måtte selvfølgelig selv betale en ny...

En anden gang var da jeg flyttede nogle ejendele fra Odense til København. Vi læssede hele lortet på en trailer. I den allernederste flyttekasse (den første vi stillede op på traileren) lå der en sort plasticsæk fyldt med køkkenknive. Hele læsset med spændt grundigt fast med både presenning og reb. Da vi kom frem var flyttekassen der stadig, men posen med knive var væk... Den dukkede heller aldrig op. Kan ikke komme på nogen bare tilnærmelsesvis rationel måde hvorpå den kunne forsvinde fra den nederste flyttekasse...

Er der andre end mig der kan nikke genkendende til det her?

Er der nisser på spil?
Er det mig der blot er sindssyg?
Eller skyldes det fejl i "the matrix"?

Nogen bud?

Hjulet til min støvsuger :) rosalilje
....er pist væk !

For tre år siden købte jeg en ny Siemens støvsuger, og meget kort tid efter dens ankomst her i hjemmet, så mangelde det ene baghjul - det er et hjul på 11 cm i diameter, så det kan ikke bare været røget med i maskinen i farten.....

Det er bare væk,- helt og aldeles forsvundet ud i den blå luft - jeg har ledt som en sindsyg alle vegne, men hjulet er bare væk.

I mellemtiden har jeg fået malet, og alle mine møbler har været stablet sammen midt på gulvene, det kom hjulet nu ikke til syne af, tænke lidt på om det var rullet om bag et skab eller andet som ikke lige er til at flytte.......men nej, det forholdsvis store hjul er væk - selvom det er tre år siden nu, så tænker jeg stadigvæk på hvor pokker det blev af :)))

...efter den dag tror jeg både på nisser og trolde, alfer og feer...

Mystiks er det - også med dine bortkomne ting.

Vh Rosalilje

Pengene på mit dankort Fffff
har det med bare at forsvinde. Jeg har ingen anelse hvordan. Lige pludselig er de bare væk.

Det samme gælder iøvrigt kontanterne i min pengepung :(

Måske et problem andre kan nikke genkendende til?

jo det kan jeg MøllestenenRuth
Det er bare meget værre med rosaliljes (h)jul,og så i denne tid ;o)
Min mødom forsvandt ozze bare en dag,og jeg har ikke set noget til den siden.

jul jul kom igen Julemandens Hjul
hjulet var min bedste ven hahahaha

hvordan fanden kan et støvsugerhjul forsvinde, har du haft den lånt ud ?

He he - skal vi lege? dulkis
Jeg synes jo det lyder, som noget der burde kunne findes en logisk forklaring på. Det søger vi jo altid, men jeg har lært at der er mere mellem himmel og jord - ja jeg kender ingen steder, hvor der faktisk er mere, end der.

Lilje - skriv til Hjemmet og spørg John Braad. Lige præcis den slags er hans speciale. Kunne det ikke være flippet om han kunne fortælle dig, hvor hjulet var?

Jeg tror du har ret i ;) rosalilje
... at mit støvsugerhjul hænder der midt mellem himmel og jord og bare glor, for gavn gør det ikke hernede på jord :)

Jeg sender John en tanke, selvom jeg ikke aner hvem den omtalte John er....

Drillenisser er på spil året rundt Dulkis, så pas lige på du ;)

VH Lilje

Du får da en forklaring - det fortjern du jo. dulkis
http://johnbraad.dk/

Han har en brevkasse i ugebladet "hjemmet" og hans speciale er at finde de der "forsvundne ting" Jeg kender flere, han har fundet noget for.

Han er bare "vild"

Eksempel:

En af mine veninder, havde indbrud og hendes smykker forsvandt. Du ved dem vi får gennem et liv og som har stor affektionsværdi.

Han forklarede hende, at de kunne hun glemme for de var smeltet om, men ét af smykkerne var ikke stjålet, men forlagt af hende selv, bag en kommode op ad en trævæg.

Den lå i sommerhuset - bag kommoden.

Lidt vildt ikke??

Nåå sådan en smed :)))) rosalilje
...så blev jeg så klog, - han har åbenbart noget af et klarsyn /hørelse ...

Jeg nænner ikke at optgage hans tid for et dumt hjuls skyld, han må have vigtigere kald :)

Den må klare julen på ét jul, det har den prøvet tre gange før - og selv jeg har affundet mig med det..

Vh Lilje

Problemer med skolebøger. Eleven
Jeg har præcis det samme problem, blot med skolebøger. De forsvinder for mig og jeg finder dem bare ikke igen.

Jeg havde nogen bøger med hjemme over julen, og de er nu forsvundet.
Hele familien var på ferie, men bøgerne er forsvundet for mig nu.

Det samme er sket med nogen bøger, som først skulle bruges et halvt år efter, at vi fik dem. Aldrig brugt og alligevel forsvinder de bare.

Meget irriterende og jeg har ingen idé om hvad der sker.

ting der forsvinder Anonym
Mystisk hændelse

igår gjorde jeg rent og sorterede i mit entre skab.. stillede skoene pænt i orden, smed nogle gamle sko ud osv.. den ene af min datters håndbold sko var væk, men den fandt jeg ude i køkkenet... det tænkte jeg ikke videre over.. jeg stillede skoen ud ved siden af den anden sko og så var det glemt.

I morges skulle min datter pakke håndbold tøj og hun kan ikke finde skoene ude i skabet, jeg går ud og kigger efter og de er bare væk... jeg går skabet igennem 2 gange og tjekker også i vores skoskab men væk er de... det ender med at hende, min søn og min kæreste bliver nød til at tage afsted, for ikke at komme for sent... jeg lover at lede efter hendes håndbold sko og komme med dem senere.

Da de er gået kommer jeg i tanke om at jeg havde smidt nogle sko ud, dagen før og tænker at jeg måske ved en fejl, har fyret hendes nye og dyre sko med samme vej, så jeg går ud i containeren og kigger i posen med kasserede sko men der var de ikke... jeg går ind igen.. tjekker i skabet en ekstra gang og PLING ... ! hendes sko stod nøjagtig samme sted som jeg havde stilt dem igår... lige for øjnene af mig da jeg åbnede skabet... ja jeg fattede da ikke en meter... for jeg havde gået det hele grundigt igennem i morges det samme havde min datter på 12... men jeg er da glad for at de dukkede op igen..