tisse i haven

tisse i haven ziggyogmusti
Hej!
Jeg har 2 katte på 5 måneder. De løber ind og ud af kattelemmen hele dagen nu og det er rigtig dejligt. Når de skal på toilettet, kommer de drønende ind for at bruge kattebakken. Hvordan lærer jeg dem at tisse udenfor, så jeg kan slippe for kattebakken?

Hehe sally.christensen
Du har fra starten lært dem at bruge kattebakken og det er bare det de gør.[:D]

Såå, du slipper ikke for den bakke. [:D]

Du sætter kattebakken udenfor Anomym
Flyt bakken hen til døren med kattelemmen.
Når du så hører de begynder at skrabe i kattegruset, eller ser de går op i bakken, så luk dem ud - sammen med kattebakken.

Eller

Sæt kattebakken uden for døren og luk kattelemmen. så de kan komme ud - men ikke ind. Vis dem hvor kattebakken er = udenfor.

Sådan lærte vil vores at blive ude og tisse. Sørg for at der er løs jord eller sand i haven et eller andet sted.


Venlig hilsen
En Kattemor

Ha - det kunne du ikke regne ud - hvad? Læser
Godt andre kom frem til løsningen. [:D]

elller katteejertil3
du kan jo også bare fjerne kattebakken helt.. katte er ikke dumme, og de kan godt regne ud, at de skal tisse og prutte uden for.. hvilket de nok også gøre i forvejen.. De bruger jo bare kattebakken fordi den er der... jeg boede i lejlighed med 3 katte, som brugte kattebakke da de ikke havde mulighed for, at komme ud... da jeg flyttede i hus fjernede jeg bakken da de nu kunne komme ud, og der er ikke blevet tisset eller pruttet i huset en eneste gang...

tak for svar ziggyogmusti
Tak for et seriøst svar :) ..for selvfølgelig kan de lære at gå udenfor, alle killinger starter vel med en kattebakke, da man ikke kan lukke dem ud fra starten af!
I sidste uge satte jeg også kattebakken udenfor...desværre valgte den ene kat så at tisse på en pude indenfor, da den ikke kunne finde bakken .... :)

Eller :) Miav
Tage noget af det gamle kattegrus og putte det i haven, så det giver en fornemmelse af toilet udenfor :)

Kattegrus udenfor Misse-mor
Strø en bunke kattegrus udenfor hvor du ønsker din kat skal besørge (: fx under en busk. De vil kende lugten på det og så forhåbentlig bruge busken istedet for(: ellers prøv at stil kattebakken udenfor, men kun hvis det første ikke hjælper. For de vil helst bruge selve kattebakken, da de er vant til den (:

Held og lykke herfra q: