Tjek lige dette ud !!! Tjen kassen !!!

Tjek lige dette ud !!! Tjen kassen !!! sigernudet
Hej!

Jeg er lige blevet medlem af en klub på Internettet, hvor man ganske gratis kan downloade masser af tips og ideer til at spare penge i hverdagen. Der er også nogle gratis kurser, der fortæller, hvordan man tjener penge på Internettet, og sidst men ikke mindst har de et revolutionerende nyt system hvor man kan tjene rigtig mange penge hver eneste måned, blot ved at være gratis medlem!

Jeg kan som medlem invitere mine venner, så de kan få de samme gratis goder og indtægter som mig, og derfor sender jeg nu denne invitation til dig.

Hvis du har lyst, kan du se det hele her, det koster ikke en eneste krone, og du kan selvfølgelig melde dig ud igen når som helst, du ønsker det.

Her er et link til siden:

http://www.direktelink.dk/34994/

Hold dig fra Internettets Skjulte Skatte The Man
Virker på samme måde som Pyramide Spil...
http://1000kr.dk/17-Hold-dig-fra-Internettets-Skjulte-Skatte.html

fup og svindel Anonym
fra min side lugter det hvis man tænker alle dem der lover en indtægt mellem 5000 og 30.000 kr
så pas på med at sende jeres mail og bliv ikke overrasket over det kan være fup og svindel
har de først jeres mail adr evt jeres bopæl adr
bliver i sikker ikke fri for dem pas på

Så slap dog af.. Anonym
Sund fornuft er en god ting at være i besiddelse af, men når det nærmer sig hysteri, begynder det at være et problem.Det her har ikke en rygende fis med pyramide-spil at gøre,-der er nemlig den kæmpe forskel, at her er man ikke tvunget til at investerer nogle af sine hårdt-tjente penge for at være med.
Og jeg har allerede efter 14 dage medlemsskab tjent 800 kr., så tag lige at lav lidt research inden du kommer med en så intetsigende indlæg.