tog til moskva

tog til moskva sarah...
Jeg vil gerne med den transsibiriske jernbane... og vil gerne med toget HELE vejen-....hvor kan man finde billige tog priser fra dk til moskva...

Sådana her jojo
På Sols forside, skriver du der hvor der står søg, transibiriske jernbane, så kommer du ind på travel.com, her står alt om priser og det du skal bruge.

Du kontakter os Anonym
Fordi et rejseselskab tager ca 16000 kr med den transsirbireske jernbane med fly tur retur, vi kan nok skaffe billetten for ca 7000 kr helt til Kina med fly tur retur.

Der er forskeld på om du som turist køber en billet eller som russer, min kone er russer og om 2 år skal vi på turen, for der bliver jeg 50 år, 16 dage i tog 8 dage hver vej, fra Moskva til Kina

så jeg skal... sarah...
bare gøre som om jeg er russer :-)

Ja hvis du Anonym
taler flyende Russisk og har Russisk pas, ellers kommer du til at betale den store pris, du kan kun få det til de billige priser, hvis du kender en russer som kan købe billetten til dig og flyv så med areofloot det er russisk flyselskab, der koster en tur retur ca 2300 kr.

Men vi kan godt købe den billet til dig

Du kan gå Anonym
Ind på vores hjemmeside som er
www.123hjemmeside.dk/russisk

Og der kan du læse lidt om det Rusland jeg kender og se fotos, og du kan altid skrive under kontakt eller ringe

Transibiriske Jernbane Anonym
Gå til Penguin Travel på Gl. Kongevej (Husker ikke nummeret) Telefon: 33 21 51 00, de ved hvad de har med at gøre. Spring alle useriøse selakaber over. Peenguin er endvidere under rejsegarantifonden (Meget vigtigt). Jeg er ikke ansat i selskabet.