togskinner

togskinner anonym
har hørt nogne steder at man kan få indvendige togskinner på. er det noget man får på af en bestemt grund i stedet for alm. togskinner udenpå tænderne? og er det bare noget man kan sige man vil have på i stedet for alm udenpå tænderne? m.v.

Jeg kan anonym
love dig for, at alm togskinner siddende indvendig vil være frygtelige at gå med!

Iøvrigt tror jeg at det grej, man har siddende indvendigt og det, der sidder udvendigt, er til to forskellige behandlinger. For exempel det udvendige trækker tænderne i ny positio,n og bagefter sættes der noget indvendigt for at fastholde positionen bagefter.

jamen... anonym
ja men jeg skal have dem på fordi jeg har "et forkert bid". mine tænder går ikke "ned" i hinanden når jeg bider sammen. og der er mange der siger at det os gør ondt at få togskinner på udenpå. og så er det jo rart at man ikke kan se dem.

togskinner monicatjoesen
jeg har togskinner på nu (udevendigt) de slags togskinner man kan få på indvendigt er egentlig slet ikke togskinner, det er bare en slags tråd det bliver sat på efter man har haft bøjle for at holde tænderne på plads, den retter intet op overhovedet!

ja det gør sgu ondt og få bøjle på, men det gør jo ikke ondt hele tiden.. det med at man ikke kan se dem, altså.. de fleste folk nu om dage er altså ligeglad med om andre har togskinner på eller ej.

med hensyn til folk anonym
det er os mest for min egen skyld jeg gerne vil have dem på indvendigt for jeg har prøvet at have en løs bøjle på og der styrtdykkede min selvtillid - og karakterer):