Toilet-besøg

Toilet-besøg Olivia
Jeg opdagede et ulækkert stykke toiletpapir med skidt på i toiletkummen imorges.Jeg blev meget vred på min kæreste,han er den eneste der kunne have efterladt det der. Er det mig der er sippet eller hvad, er det ikke ulækkert? Jeg kigger altid efter at alt er med ude når jeg trækker ud? det gør man da!

jeg ville jetpost
bede ham om at flytte omgående..... :-)

Tag det roligt, det er jo bre gammel mad,men aligevel ulækkert.....

Lavment anonym
En hver god sexleg starter altid med et ordentligt lavment, det burde du vide!

Heheh tilovers
Det er også det jeg siger hver gang.

altså... FlemseHJ
Hvis det er første gang det er sket, synes jeg nok du overreagerer. Selvfølgelig sikrer man sig at alt er skyllet med ud, men man kan jo overse, glemme eller fejle i det hele taget.

Hvis du bare trykker på knappen (eller hvordan dit toilet nu betjenes) så er problemet løst, og først når det sker igen (og igen) er der tale om et reelt problem, og ikke bare en enkelt smutter.

Hygge

du store papir i kummen den frie
klart ud med ham, tænk sig at lade brugt papier være i kummen, nej føj da, ham kan du da ikke elske, sæt han slår en prut en dag :-(
Kan anbefale du prøver lade dit liv styre mere af lykke end papier i kummen,

Jeg elsker en mand, der dårligt gider røre mig, som chatter med andre piger på nettet incl, eks konen mfl. som klart er træt af mig, men ja suk jeg elsker ham man han her selvfølgelig heller ikke efterladt brugt papier i kummen, måske jeg skulle håbe på det, så jeg måske kan komme til at elske ham lige så lidt som han elsker mig :-)

Et råd kunne være drop papiret og accepter han så får bremsestreger i de underhylere du vel vasker for ham :-)

Jeg synes du er sippet nimbuto
Det lyder da ikke rart. Du skriver at opdagede udåden om morgenen, derfor tror jeg at der er en god chance, for at det var sket i nattens mulm og mørke. Hvis du selv står op om natten og går på wc, så kan det måske også være at du ikke lige får checket, om du fik det hele med da du trak ud. Det er også en mulighed at han er listet derud og har gjort i mørke for ikke at risikere at vække sin søde kæreste. Mulighederne er mange.

Ok..det er ulækkert og hssa
klamt,at glo på,har han også glemt at vaske hænder?

ja undskyld mig non sippen
men har du aldrig glemt noget ? fejlet ? eller andet der viser du er menneskelig ?
Jeg kan være bekymret på dine vegne hvis du føler at du pga et stykke papir der ikke lige fulgte med ud, føler dig så trådt over tæerne at du er nødt til at skrive et indlæg om det her på sol, jeg tror livet bliver hårdt for dig, håber at livet styrker dig og ikke knækker dig ...

Stakkels mand s.s.blicher
Han burde nok finde sig en kæreste der interreserer sig for lidt mere jordnære ting

Hov da s.s.blicher
Selvfølgelig skrevet til Olivia

Også mig Anonym
Har man ingen problemer - laver man dem selv.....

Tove

Jooo tja Anonym
og det fortæller bare noget om,at livet er for kort til småproblemer,alle kan fejle jo jo da.

Ja mon ikke Filtut
Sikke da en åndsvag kælling hende Olivia. Det kan kun være en eller anden hjernelam blondine eller også en fordrukken brunette det beskæftiger sig med sådan noget latterligt Pjat. Et par flade og så ellers ud og pudse vejskilte.
Filtut

olivia opsedasse
skal bare have en kæmpe røvfuld.
Opsedasse

No paper Ren roev
Her i Thailand har vi ikke det papirproblem, da der paa et hvert toilet er en spuler, der kunne i uhumske Danskere laere lidt...