Toiletvaner?

Toiletvaner? pigen_22
Hvordan gør I når I skal bruge et toilet i det offentlige, og det er for at gøre stort? Jeg skriver det, fordi jeg alt for tit oplever at folk ikke kan finde ud af at bruge en toiletbørste f.eks. På mit uddannelsessted er det næsten umuligt at finde et pænt toilet efter frokost. Der stinker, og i de fleste toiletter er der "bremsespor", altså lortestriber i kummen. Er det bare mig der synes, at man skal gøre pænt rent efter sig, når man har lavet den slags? I dag trådte jeg ind på et toilet, og det var så fuldt af skidt, jeg knap kunne se det hvide porcelæn. Helt ærligt? Er det for meget at forlange?

det er også for klamt!! icarus
hader selv når folk ikke kan hitte ud af det... er lidt ligeglad offentlige steder... meeeen herhjemme.... kan ødelægge hele min dag.

især når en vis person ikke gør det selvom han er blevet bedt om det!!

Kun hjemme? pigen_22
Har du kun det problem hjemme? Jeg har det altså også ude, vil ikke sidde på et overskidt toilet. Når jeg så forlader det, tror den næste jo det er mig der har gjort det. Nej tak.

nej selvf ikke icarus
synes altid det er klamt, men kan ikke gøre så meget når andre ikke kan finde ud af at gøre rent efter sig selv.

er der blevet lavet på wcet før mig er jeg dum og gøre det rent.... synes det er for klamt at lade stå til andre.

godt gået pigen_22
Det gør jeg ikke. Hvis jeg kan se der er streget dernede, eller der lugter, tager jeg simpelthen ikke toilettet. Men flot gået af dig, at du gør det.

undgår så vidt muligt de off. mancph
jeg gi'r dig HELT ret.... derfor gør jeg alt for at vente til jeg er hjemme,,,, hvor der holdes pænt og rent.... Mænd står jo op til det andet... så det går da på off. toiletter.... bare man holder sig for næsen med den hånd som ikke holder i noget.... GG.... mancph
P.S. jeg tror det var det ladyen mente... at hun ikke bruger dem hvis hun kan blive fri....

er der icarus
ikke plads andre steder kan man jo være nød til det. gider ikke stå i kø flere timer...

meen kommer selvf an på hvor slemt det er..

arbejder i en børnehave, så er jo vandt til det ;)

nemlig icarus
er nok heller ik den der besøger flest off.toiletter... men skal der virkelig tisses...så skal det gøres.

har også været til festivaller, biltræf osv. hvor der ikke lige står en børste...så kan man jo ikke gøre så meget ved det.

:-) pigen_22
Ja, i en børnehave kan man nok ikke undgå det. Men jeg går på et uddannelsessted for voksne mennesker. Kan ikke forstå de andre voksne kvinder kan få sig selv til at lave den slags. Voksne mennesker, og så oven i købet kvinder, der tit klager over deres mænds dårlige toiletvaner.

nop icarus
men sker nu ikke så tit endda.... har oplevet 2 uheld indenfor 2 måneder... og passer sådan givetvis omk.100 børn ;)

ja det er sku for ringe, er der kun kvinder??? så er det da total misvisende ja, for som du skriver brokker de sig altid over fyrene.

de uheld jeg har haft herhjemme, har alle været voksne mænd, der brækkede sig, tissede ved siden af eller oversked kummen uden at rengøre...

hvad enten man er fuld eller ædru burde man have kontrollen til at styre sig.

en anden sag pigen_22
Det er jo en anden sag - hvis der ikke er en børste, kan man ikke gøre for det. Men det er der nu en gang på mit uddannelsessted, og så kunne voksne kvinder vel nok finde ud af det? De relativt få gange jeg har lavet på min skole, har jeg gjort pinligt rent efter mig. Og sprøjtet parfume. Andet kan man ikke være bekendt.

kun kvinder pigen_22
Altså jeg formoder der kun kommer kvinder ude på dametoilettet. For det er der, det er sket. Og den slår aldrig fejl, der er kun i gennemsnit kun et enkelt pænt toilet.

ja oki...ad icarus
fy for den...klamme tøser ;)

ved ik med parfumen icarus
dufter dejligt-.... måske, hvis man har samme smag... har man ikke så gør den det værre samt, nogle kan ikke tåle den ;)

ja okay pigen_22
Det har du nok ret i, hvis nogle ikke kan tåle det. Men synes nu stadig det ville være rart hvis der duftede af parfume(en hvilken som helst) når jeg trådte ud på dametoilettet i pausen. For der lugter mildest talt af noget andet.

Uopklaret bæ-mysterium? smilodon
Jeg kom engang ind på et toilet, hvor den ene væg var fuldstændigt overskidt med tyndt.
Da jeg forsøgte at visualisere, hvordan det kunne være gået til, så jeg for mig en flodhest, der havde stukket numsen ind og fyret af med halen hurtigt roterende som en propel for at opnå spredningen.

Sådan gør flodheste faktisk. Men sådan en havde nok vakt så megen opsigt på Fredericia Station, at det havde stået i avisen. Og det gjorde det ikke. Så mysteriet er stadig uopklaret?

adr badr jacob.lykke
det er virkelig klamt, folk er fuldstændig ligeglade når det ikke er dem selv der skal gøre rent. det underlige er så at de som gør det også selv brokker sig over hvordan toiletterne ser ud - hvorfor gør I det så? - men synes generelt at det er træls bare der ligger papir i kummen, vil hellere have at man bare skyller ud selvom det er "rent" papir.

mh Jacob

air wick o.l. mancph
Nej ikke parfume... men derimod burde der hænge de der ozon-"flasker", et af mærkerne hedder air-wick og et andet ambi-pur-... det "fornyer" luften.-.... men helt klart skal dr osse være en børste altså.... mancph

eww pigen_22
Det var dog frygteligt! Har jeg dog ikke prøvet - brættet plejer i det mindste at være rent. Men igen, folk er nogle grise.

og når alt det er sagt.... mancph
må jeg desværre skuffe kvinderne men at det uden tvivl er på dame-/pigetoiletterne at der er mest snavset.... Jeg har et job i et hus hvor der er en del toiletter... og hvor der færdes en del unge mennesker.... så jeg ved hvad jeg taler om...
Håndklæder hænges ikke på knagerne... papir og bind/tamponer kommer meget tit ikke i de dertil indrettede spande... og der skrives grafitti med ret sjofelt indhold etc.... Trods det finder pigerne endda på at holde sladremøde derinde... med flere piger på samme toilet...grin*
På drenge-/herretoiletter lugter der heller ikke særligt rart pga pissoir... og der er osse sjofel grafitti der - (MEN der flyder ikke med papir og håndklæder på gulvet.... og jeg har aldrig oplevet 2 drenge i samme kabine)... Med andre ord... Folk er nogle svin når de ikke selv skal gøre rent efter sig... Jeg fatter ikke at man kan holde mere ud en blot at forrette sin nødtørft og så ud igen hurtigst muligt...... mancph

jamen icarus
er de ikke allergifremkaldende??

ligesom parfumen?

til ladyen mancph
jeg mener ikke de er allergifremkaldende.... men det kan jo checkes.... det jeg er inde på er at der burde gørs noget for at nedbringe odeuren.... fra det offentlige side som tilser omatlte steder..... knus mancph

det er rigtig nok icarus
er sku for ulækkert at skulle bruge et off.sted fyldt med efterladenskaber...burde folk kunne forstå.

tror ikke parfume er sundt hvis man spørger nogen der har forstand på det. må være en grund til gravide kvinder og børn ikke skal gå med det ;)

Var det Kong Volmer ? Filuren
Uddrag fra Kong Volmers weblog:

"Jeg var i Frederecia engang hvor jeg fik gule ærter med flæsk og stærk fransk bondesennep. Det var ganske vidunderligt.

Men da jeg skulle med toget mærkede jeg en faretruende rumlen i tyktarmen.

Resolut løb jeg mod det nærmeste toilet, fik smækket døren og mærkede trykket fra tyktarmen nærme sig den afmægtige anus.

Stående ret op og ned fik jeg smidt bukserne og undertjavserne. Lige før jeg skulle sætte mig ned, mærkede jeg en eksplotion i min indre grundvold, der rystede min krop så kraftigt at ringmusklen gav totalt op.

Eksplotionen der kom fra tyktarmen ringede for mine ører og med en kraftudladning følte jeg mig 6-8 kilo lettere.

Den fæle lugt fik jeg lidt efter til at komme til mig selv igen.

Kikkede rundt og så til min skræk og afsky at den hvide flisebelagte endevæg var indsølet i tynd lysebrun lortebeløgning. Det samme var den første meter af begge sidevægge.

Lokummet var en historie for sig selv, da det lignede bunden af en sumpet efterårsskov, bortset fra det totale fravær af efterårets skovduft.

Se det var en rigtig lortedag"

undrer mig mancph
Emnet er bestemt ulækkert nok i sig selv, så hvorfor f.... er der altid nogen som vil gøre det endnu værre med slibrige, unødvendige "historier" som "bæ" og "KongVolmer" indlæggene her..... Lige før jeg siger: LUK R..... - føj for den altså... mancph

KongVolmer styrer Tynd mave
Men indrømmet, han er et røvhul...

NB: Siveskiden er diskret, men stinker temmelig slemt. Tag jer i agt derude.