Tomatsuppe med bacon

Tomatsuppe med bacon Lotte
1 pk. bacon i tern
2 stk. løg i tern
3 fed hvidløg hakket
3 stk. porre i tynde skiver
1 ds. flået tomater
1 l suppe (boullion + vand)
1 kop suppenudler
salt, peber, timian og basilikun
2,5 dl. fløde 13%


- Bacon, løg, hvidløg og porre brunes i en gryde.'
- Tilsæt tomater og suppen.
- skal koge ca. 10 mim.
- Smag til med salt, peber, timian, og basilikum.
- Tilsaæt suppenudler, lad det koge efter
ansvining på pakken af nudlerne.
- Tilsæt fløden lige inden servering.
- Varmes op men må ikke koge da det kan skille af.

- Kan godt fryses men så undlage at tilsæt fløden
- Server flutes til

super opskrift Mor til 4
Det er en rigtig god suppe,men når jeg laver den undlader jeg suppen,jeg putter bare flere flåede tomater i.Istedet for fløde bruger jeg creme fraishe,det skiller ikke og så kan man sagtens fryse den.Jeg putter også friske champignoner i skiver i.