Tosseklanen Madsen har fået et af tosserne dømt til en lukket afdeling

Tosseklanen Madsen har fået et af tosserne dømt til en lukket afdeling Fnug
Den rablende gale Madsen tosseklan har nu fået dømt et af sine farlige mentalsyge pådømt tvangsbehandling på et psykiatrisk hospital.

Troels Madsen tvangsanbringes i behandling. Man kan så blot håbe på, at de øvrige af tosseklanens medlemmer ikke får ham erklæret rask som det skete med serievoldtægtsforbryderen på Hillerøds psykiatriske afdeling af den gale gummicllelæge Hanne Madsen, der dog nu er tvangspensioneret.

http://www.jv.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061123/VARDE/611230440/1008

Den farligegale tosse Arne Madsen Chicho
Bør også tvangsanbringes på en lukket afdeling og nøglen bør smides væk, det vil bidrage til en mere mentalsund mentalhygiejne i Danmark, samt ikke mindst til et mere normaliseret omdømme for Dannevang.

Denne farlige gale mytoman psykopat huserer ikke blot i Dannevang, men også i Sverige, hvor denne imbecile idiot sammen med en rablende gal kvinde der i Dannevang går under navnet tosse Anni, rabler mentalforstyrret rundt i lokalradioer i Sverige, i svenske Lokalradioer, der er ligeså mentalhandicappet som den gale psykopatmedie Frederiksberg lokal radio i Dannevang.

De svenskere der er normale, taler om det nye skrækscenarium, der benævnes som dansker syndromet. Et idiotivælde med udspring hos rablende gale danskere, der har en intelligenskvotient der næppe hæver sig meget over hvad en selvdød vandrotte med hjernehindebetændelse kan præstere.

Den gale tosse Madsen er nu anbragt i politiets pipcelle Fnug
Tosseklanen Madsens familie medlem holder nu jubilæumsophold i politiets pipcelle, da han nu har jubileret med galehus seance nr 50 i præsteforfølgelsen.

Mon det er den gale Hanne Madsens bror? De har dog om ikke andet den rblende galskab til fælles.

Tosse psykopatklanen Madsens farlige mentalsyge søger nu til Sverige Chicho
Sverige bliver nu den meget farlige mentalsyge tosseklan Madsens nye hjemsted, for deres ekstremt farlige idiot og psykopat yngel. De har med held promoveret sig ved hjælp af andre danske landsbytosse tumper bosiddende i Sverige, hvor de har fået svenskerne til, at anerkende deres dybt imbecile mentalsyge fremfærd. Derfor sender de nu den øvrige galehusyngel med fætre og kusiner til Sverige, hvor de matcher godt med de allerede etablerede danske galehussinker.

Sverige har stor tradition for, at aftage alt det farlige mentalsyge affald fra det danske sundhedssystem, der ikke kan få jobs, grundet omfanget af deres ekstremt farlige mentale dårligdomme.

Tosse og idiotklanen Madsen med porteføljer, har udnævnt en sagesløs offer for deres rablende mentalsyge idiot og psykopatkampagner i diverse lokale radiopsykopatmedier i Sverige, og sender nu resten af deres mentalsyge tosser til Sverige for, at supportere de øvrige gale danske idiotfamilier.

Hermed sendes en dybtfølt kondolence til Sverige, der belemres med de farlige danske idiotklaners mentale affaldsprodukter. Trist at se svenskerne nu fremover bliver potentielle ofre for de ekstremt farlige danske mentalsyge galninges hærgen.